- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
zorromoto #2857 üzenetére
Telefon újraindítás, program (light manager) újraindítás.
A nézzél be ...már megvolt. Amit írtam két dolgot ott lehet engedélyezni az ébrentartást, és az értesítéseket+a task-ban a lakat.Még annyi jutott eszembe, hogy nézz meg másik értesítő programot a play-ben.
(#2853) bodrik11!
Vigyázz az úton! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
zorromoto #2841 üzenetére
Nem, itt a viber a kis szamot nem mutatja az ikon sarkan, viszont az ertesitesi savon mutatja, hogy erkezett olvasatlan uzeneted van...mar ha azt beallitod itt:
A light managert ujrainditottad?
Annak mukodnie kellene.
Vagy a led jelez, csak a kis szamot hianyolod az ikon sarkabol?(#2845) Lord Baelish!
Van uj rom, a 170-es. (29-es eu-s telefonra.) Erdemes feltenni, tobb dolgon javitottak! -
migabi24
nagyúr
válasz
zorromoto #2827 üzenetére
Ez egy friss post a G4 topikból, továbra is azt mondom ez a 6-os droid baja
"Üdv! Gondom van a gmail szinkronizációjával alkalmanként. Van, hogy 3-4 órával is később kapom meg a mailt, van, hogy időben, teljesen véletlenszerű. Tapasztalt valaki ilyet? Van rá megoldás? V20d"
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
zorromoto #2635 üzenetére
Nem magyarazom....de mondtam en, hogy abban az esetben, ha megy a kijelzo, az nem szamit bele a hasznalati idobe?
Nem.
Szoval termeszetesen elofordulhat olyan eset, amikor a hasznalat es a kijelzoido megegyezik, ami akkor lehetseges, ha nem normalisan hasznalod a keszuleket, hanem mered a bekapcsolastol folyamatos (!) mukodtetes eseten a kijelzoidot.
Ebben az esetben viszont joval gyengebb idot tudnal produkalni! (Merd csak meg!)
Lattad a videot, amit linkeltem a tesztrol az i6S plus-szal szemben?
Ha lattad, akkor ott is mutatja, ha folyamatosan hasznaljak a bongeszot (kvazi a kijelzot), akkor 61%-ra 1 ora 30 perc alatt merul az iPhone.
Ha tovabb szamolod, akkor konnyen kijon, hogy 100-rol 0-ra nagysagrendileg 3 ora 50 perc alatt merulne.
Ennyit tud az iphone 6 S plus safarival a teszt szerinti kereseses helyzetben.
Altalanos hasznalattal viszont mas mas alkalmazas, vagy akar a bongeszo hasznalata is (pl. nezel egy betoltott oldalt 2-3 percig, de a processzor mar kevesbe "porog" mint a lap "eloallitasa" soran) jobb eredmenyt hoz, igy kb. 5-5,5 oranyi kepernyo ido jon ki i6s plus eseten.
De tenyleg hanyagoljuk az iPhone temat... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
zorromoto #2627 üzenetére
Nem akarom szetoffolni a topikot es ezzel tovabb foglalkozni, csak a tisztanlatas miatt nehany gondolat.
Ahogy irtam a ket dolog nem ugyanaz, kozel sem ugyanaz.
Kb. 60-70%- at vedd a hasznalati idonek, az lenne kb. a kijelzo ido (normal hasznalatnal), de jailbreak utan mar vannak tweek-ek, amelyek mutatjak tetelesen.
A hasznalati ido az ios-nel az, amig valamilyen aktiv folyamat zajlik a keszuleken.
Ilyenek a teljesseg igenye nelkul pl. a viber keszenlete, a push adatok, az idojaras frissites, a cella ellenorzes pl. toronyvaltaskor, de lehetne sorolni.
Ekkor nem megy a kijelzo, de hasznalatban van az ios, es ezt adja ossze a rendszer hasznalati idonek.
De az iphone topikban ez a dolog tobbszor ki lett vesezve, ha nekem nem hiszel, akkor kerdezz ra ott .... -
supertrezi
aktív tag
-
HUTCHDB
nagyúr
-
-
ivatti10
aktív tag
válasz
zorromoto #2604 üzenetére
Csak ki, és bekapcsolni lehet, külső appal színt is lehet váltani. Light Managert használok, szinte minden állítható, töltés, akkuszint, adatkapcsolatok esetén különbötő színek, stb.
Részlet az LG G3 topikból a 6-os verzió érkezésével kapcsolatban:
Ez az akku izé lehet a "Doze" mód?
"Az akkumulátor most már automatikusan optimalizálódik ha a telefon vagy az alkalmazások egy bizonyos ideig nincsenek használatban.
Az akkumulátor optimalizálása során előfordulhat hogy a riasztások nem szólalnak meg és az olyan alkalmazások értesítései melyek nincsenek a legújabb OS verzióra frissítve nem érkeznek meg.....
"
Kicsit azért ez fura, jól értem, hogy "lehet olyan", hogy akkor nem értesít néha?
Bővebb oldal (ezt nyitja meg frissítés után a teló
LG gyári leírás oldal 6.0Most komolyan: lehet, hogy ezt így elcseszték? Bár az furcsa, hogy legtöbbeknek értesít.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
zorromoto #2090 üzenetére
Mobilkamera fronton szerintem igen is jó!
Éjszakai képről beszélhetünk, bőven élvezhető, látható az, ami számomra elvárható.
Anno a hTc M7 ultrapixeles kamerája éjszakai fényképek terén kívánt újítani, hát nem sikerült neki.
Mikor one-om volt, az éjszakai képeim az itt kérdésessé vált képtől kategóriával voltak rosszabbak, így szinte alig tudtam megtartani belőle egy-kettőt.
Nem mondom, hogy a mate8-ban a kamera hibátlan, de hogy nem rossz, az biztos.
A 103-as romhoz képest már a 152-es is jobb, de csocsoszán fórumtárs tapasztalata szerint az újabb 165-ös build fotóképessége még jobb...szóval van javulás végeredmény téren. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
zorromoto #684 üzenetére
Nagyon jo telefon az iphone, en hasznaltam 6-ot tobb mint 1 evig.
Jailbreak kellett nekem, hogy kicsit kielhessem magam egyediseg teren.
A mate 8 szerintem egy jo telefon.
Nincs mar stabilitasban kulonbseg a ket rendszerben.
Az androidnal szabadabb vagy, tobb mindent ki tudsz cserelni, at tudod szabni a sajat izlesednek megfeleloen, de az az ios berkekben levo tevhit, hogy "fagy", "ujraindul", "instabil", ezek csak onigazolo hozzaszolasok, ilyenek mar reg nincsenek.
Az animaciok pl. engem az ios-ben nagyon zavartak, ellenben tenyleg folyamatos VOLT a rendszer.
A 6 es a 6+ viszont mar a 9-es rendszerrel tobb helyen akad, az egyszeru scrollozasnal sem az igazi. Ez szerintem szemetseg az apple reszerol, hogy szant szandekkal megolik a regebbi telefonjukat.
Ar szempontjabol a huawei most igen kedvezo , viszont ertekallosagban mindig is az iphone lesz a jobb.
Nekem egy ideig hianyzott az iphone, es sokan vannak ugy, hogy hosszabb hasznalat utan egyszeruen nem tudnak mar valtani, szoval ezzel is szamolj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- Milyen egeret válasszak?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- iPad topik
- Mobil flották
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- Elektromos cigaretta 🔞
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest