- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Zototh64 #4618 üzenetére
A stick-hez alkalmazás is kell emlékeim szerint.
Mifi-vel tudod használni az adatkártyát.
Illetve az egyik slotba is teheted, ha szabad valamelyik és jó a mérete. -
Dodeszh
tag
válasz
Zototh64 #4589 üzenetére
Tök jól hangzik, amit leírtál. Látatlanban is grat a készítőnek.
A gond az, hogy, bár jó néhány éve droidot használok, soha, semmit nem mókoltam, így gőzöm sincs, hogyan kellene hozzáfogni. Amit itt írtok, annak a nagy része nekem olyan, mintha kínaiul lenne (betűszavak, rövidítések, műveletek, folyamatok, stb.).
Szóval, jó lenne, érdekel is, de nem tudom, hogy fogjak hozzá... -
Lecs@
addikt
válasz
Zototh64 #4589 üzenetére
Na azért említsd meg a KangVip készítőjét is, mert ugye ott volt a nagy meló. Ez egy ő általa készített, Cunaja által pár tweakkel megmoddolt munka ( Build.prop átírás, updater.script átírás, pár egyéb script berakása ) Ezzel nem Cunaja szorgalmát, és segítőkészségét kérdőjelezem meg, hanem azt, hogy ez az ő Romja, és hogy ő csinálta.
ui : a magyarításért meg köszönet tényleg, bár nekem nem jön be sajna a Kang .
-
orsacchiotto
tag
válasz
Zototh64 #4309 üzenetére
Én is így használom, hasonló beállításokkal.
Azt szeretném kérdezni, hogy, a B180 -on, az
ikonok jobb felső sarkában jelzi az elmaradott események,
hívás, sms, számait?Nekem ezt a 152 -őn és a jelenlegi 170 -en sem jelzi,
a funkció bekapcsolása ellenére sem.Lehet élni nélküle, de gondolkodom a 180 -on, háromgombossal.
Annak neki merek állni, majd később megpróbálnám a
Cunaja féle romot, de ahhoz várom az igért segítséget. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Zototh64 #3511 üzenetére
Jah... ez NEM OTA, ahogyan te irtad az elozo hozzaszolasodban.
Ez igy nem erdekes, hanem normalis!(#3515) imrecs!
Van mod a frissitesre, nem is bonyolult, keress ra itt a forumon, de nem magatol fog menni... egyelore, csak ha te megcsinalod.
Erdemes feltenni, tobb dologban tortent javitas.
Az uj rom neve B170. (Nalad ez most B152). -
Barcsik
aktív tag
válasz
Zototh64 #3260 üzenetére
Csupán teszteltem alaposabban, hogy nálam is jelentkezik-e az emlitett jelenség. Kihagytam valami fontosat a hsz-emből? Ha igen, akkor elnézésed kérem.
(#3262) Yodaaa1 Eddig én sem futottam bele hibába használat közben.
Más: A parancsikonok csak a 3x3-as formában jelenithetőek meg? Pont egy 10. ikon kellene a gyorskapcsolók közé. Nem nagy gond, csak hátha valaki már rájött, hogy lehetne többet kihelyezni a redőnybe 9-nél.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Zototh64 #3220 üzenetére
Sem a szabad ram, sem az alkalmazasok merete nem erdekel... nem is értem miről akarsz meggyőzni...
Az egyes programok mentesei viszont nagyon hianyoznak. Pl. elozmenyek a navigaciombol vagy a ritkan jatszott jatékaim kikuszkodott eredményei...Jah es a vissza nem allithato viber uzenetek...
-
-
csocsoszán
őstag
-
rayoliviero
veterán
válasz
Zototh64 #3175 üzenetére
Samun mi nem működik normálisan? Tesómnak S5 van és működik minden normálisan 2 évesen is. Normális GSM hangminőséggel. Erre vagyok a legallergiásabb amúgy. Most nézegettem a G4-et. Haverom nem régen vett olyat és amikor beszéltünk telefonon a hangminőség ugyanolyan rossz volt, mint amikor anno G2-m volt, így el is ment a telefontól a kedvem. Pedig arra is azt írja mindenki, hogy nála tökéletes, nagyon jó hangminőség stb. A másik a G4-gyel kapcsolatban, hogy ennyi hibás telefonról én még nem olvastam sehol. Alaplapot cserélnek pár hónapos készülékekben. De sajnos nem egyben, hanem már lassan azokat az embereket kell számolni, akinek még nem volt javítva a telója valamilyen hiba miatt.
A Huawei ilyen szempontból jónak tűnik, arról nem olvasok ilyeneket. A hangminőség és hangfelvétel (diktafon funkció) terén viszont szkeptikus vagyok. Tetszik viszont maga a készülék, nagyon szép. Csak az ára ne lenne ilyen magas.HUTCHDB: Két kártya engem nem érint, egy számom van csak. Az akku sem érdekel, töltöm naponta ha kell. A legfontosabb, hogy hogy néz ki, milyen minőségű és a hangminőség diktafon, Viber és GSM hívás esetén. Mindegyiknek az iPhone-t kell közelítenie. Csoporttársamnak valami Huawei telója van, nem a Mate 8, de drágább típus az is és nagyon rossz minőségben készít hangfelvételt.
GSM boltokban már 150-ért is van Mate 8, de gondolom a garijuk semmit nem ér, nem?
-
Barcsik
aktív tag
válasz
Zototh64 #3138 üzenetére
Újdonságok, amiket eddig találtam benne. Arra vagyok kiváncsi, hogy C900-ra hamarabb fognak-e érkezni OTA frissitések. Vagy egyáltalán jön-e majd valam.
A hálózati módokat még nem piszkáltam, de majd próbálgatom. Igazából elég ide az, amit automatikus beállit magának a telefon szerintem. Ezen csak annyit változtattam, hogy a 4G, csak szükség esetén van bekapcsolva, mert mostmár gyorkapcsolóval elérhető a be-kikapcsolása.
(#3139) pusihusi Előző nap este inditottam a letöltést, reggelre lent is volt a ROM.
-
Barcsik
aktív tag
válasz
Zototh64 #3136 üzenetére
Nem root-oltam, de nem is fogom, mert nincs szükségem rá. Szerintem nem lesz semmi gond. Felrakás után nem volt rögtön vipe, megnéztem rendben működik-e minden vele és nem vettem észre hibát, de mivel a "tiszta" installban hiszek, ezért nyomtam egy gyári visszaállitást recovery menüből.
-
Barcsik
aktív tag
válasz
Zototh64 #3133 üzenetére
Nem kell hozzá root, TWRP felrakása és bootloader nyitás sem. Igen, az C636 ázsiai ROM. Nem tudok németül, de ITT irnak róla valamit. Tegnap reggel tettem fel, előtte
C432B170 volt fent. Hogy hogyan és miért változik meg az ázsiai ROM telepitése után az EU-s build szám nemzetközire, azt nem tudom. Van már új feature ebben a szoftverben és elméletileg ez a legfrissebb jelenleg. Eddig hibát nem tapasztaltam. Az akku idő viszont a C432B170-hez képest sokkal jobb. 70%-on volt az akku, mikor telepitettem reggel. Beállitásokat elvégeztem, belaktam és eset 11 óra után tettem fel töltőre 3 óra kijelzőidővel 23%-nál. Ebben volt 1 óra mobilneten online rádió hallgatása böngészőből és 30 percre megosztottam a telefonról az internetet Wi-Fi-n keresztül. -
-
Dodeszh
tag
válasz
Zototh64 #3007 üzenetére
Root nélkül az Android nem engedi a teljes beszélgetés felvételét. A másik felet azért hallod halkabban, mert tulajdonképpen a mikrofon megy csak, és ami a telefon-hangszóróból behallatszik, azt veszi fel. Ha kihangosítod, jobb lesz. Ez nem Huawei probléma, HTC-n is ez a helyzet.
Root után lehet olyan appot találni, ami így már hozzáfér a bejövő hangcsatornához is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Háztartási gépek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest