-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Pjotr
senior tag
187, de manuálisan tettem fel.
Ez a fülhallgató dolog, akinek pénze van, vesz magának drágább Bluetooth fülest, az igényeihez szabva. Aki meg nem, az valószínű a podcastokat a mellékelt fossal is meghallgatjaValószínű így gondolják, más értelmes magyarázat nem jut eszembe. Ha kihagyják, akkor lázdás tör ki. És az iPhone mellé csomagolt is pont ilyen szar
A bekapcsoló gomb nekem is mozog, de tokban van, nem zavar. Viszont a SIM tűt a mikrofon nyílásba dugtam, abból nem lesz baj? Rögzít, csak a víz bemegy ezután?
-
-
imiadmin
őstag
Nahát... Akkor nem vagyok egyedül...
"Sziasztok,
Ma reggel jelzett a Play Áruház, hogy van friss GoogleFit...
Megfrissítettem, de semmi változás sincs a Huawei Healt és a GoogleFit szinkronizálásában.
Gondoltam egy ki/be lépés, ill. cache adatok törlése hátha segít... Hát annyira segített, hogy most már be sem tudok lépni a GoogleFit-be a gmail-os accountommal...
Azt írja, hogy ellenőrizzem az internet kapcsolatot...
Ez azért furi, mert ezt a hozzászólást is a telóról írom! Tehát internet van... Restart és az app újratelepítése is...Másnak hasonló eset?"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest