- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
Szia
A telefonszámok lelehet meneti vcf fáljba vagy akár a gmail fiókba is szinkronizálni lehet sőt a HuaweiCloud is tudja szinkronizálni. Nekem a vcf fájlok 3-4 helyre is elvannak mentve. SD hiba az valószínű kártya hiba lesz mert még senki nem panaszkodott hogy gond lett volna a kártya olvasóval..
-
Exian
addikt
Hát nem tudom. A tesztek szerint a P9 ~98e pontot, a Mate 20 Lite közel 140e pontot ér el AnTuTu-ban. Szóval alapvetően gyorsabb elvileg a processzor. Nekem nagyon gyors mindenben, teljesen megfelel, sokkal gyorsabb, mint a korábbi telefonom. Pedig az is 8 magos volt, de sokkal lassabb. Szerintem nagyon klafa a telefon. Itthon én tok nélkül használom, mert ahogy írtad, nagyon jól belesimul a kézbe, szerintem nagyon szuper fogása van, bármilyen tok nagyon sokat ront az érzésen és az élményen
de menet közben sajnos muszáj tokot használni, mert full üveg elől hátul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged