Új hozzászólás Aktív témák
-
gahor72
aktív tag
válasz
donnie.d #1421 üzenetére
Hello!
Szerintem engedd el!
Márc.15-én így indul az első hozzászólása a kollégának:"Ajándékba kaptam egy ilyen készüléket a minap"
Azóta többé-kevésbé talál vmi kifogást,problémát rajta.
Lehet,ha meg kéne venni akkor vagy elégedettebb lenne,vagy mást választana magának.
De,hogy velem senki nem akar így kib@szni,hogy kapnék egy cirka 100ezres telefont ajándékba....
üdv
-
Huroq
senior tag
válasz
donnie.d #1421 üzenetére
Én pl. pont azért váltottam a drágább modellekről (P20 Pro, iPhone XR), mert nem használtam ki a képességeit. A Mate 20 lite lefedi a szükségleteimet, de a felsőkategória után vannak csalódások azért. Korábban írta valaki a RAM használatot, hogy bőven elég, nem érzhető, hogy kevés lenne. Nálam pl. sokszor elfogy vagy nagyon spóról vele a rendszer és zárogatja be az appokat. Néha az megfekteti (értsd bezárja a programokat), hogy a netbank appból átlépek a gmailbe és vissza. Persze van, hogy nem csinál ilyen, de a hektikusság nem épp stabil működés záloga. A fényképező a vicc kategória az olajfestményeivel + szürkületi zajossággal (igen tudom tökéletes napsütötte napon akár még jó képeket is lő, de valljuk be tökéletes fényviszonyokkal elég sok mobil elmondhatja ezt magáról). A 2 kamera parasztvakítás, jobban örültem volna ha 1 -et raknak bele, de az szürkületbe nem olyan képet lőne mint egy filléres notebook webkamera. Szerencsére a kamerát én nem használom csak végszükség esetén, de szerintem elég gyenge eresztés. A RAM már nagyobb gond, valamint a rendszer elég sok helyen érezhetően röcög, gondolkodik néhány app betöltése közben és itt nem az app töltési idejére gondolok, hanem a látható rendszer megakadásról. Ahogy az elején is mondtam tökéletesen megfelel a tudása és a minősége. A rendszerrel magával semmi gond, a kijelző szép élénk, elég a fényerő is. A telefonálás minősége is tökéletes, tehát amire kittalálták arra jó. Mindezt a drágább felsőkategóriával szemben állítva mondom.
-
bsanzika
tag
válasz
donnie.d #1421 üzenetére
Leírtam fentebb már, hogy miről kellett váltanom, miért és mi az ami nem tetszik benne. Ettől függetlenül nem azt mondtam, hogy rossz telefon lenne a Mate 20 Lite, csak van olyan tulajdonsága amiben gyengébb mint amit eddig használtam. Ezért várom a frissítést is, hátha javít egy-két dolgon a készülékkel kapcsolatban.
-
dermot109
tag
válasz
donnie.d #1379 üzenetére
Ezt én mind értem is sőt még azt is hogy vannak türelmetlenebbek. De lehet tenni ellene?? Nem . Én a nap 10órájában használom nekem így is teljesen jól működik, megjön a frissítés én is felrakom, és biztos szeretni is fogom, de amíg így is szuperül működik nem idegesítem magam sem mást hogy miért nincs Pie a telomon csak azért hogy elmondhassam nekem már az van.
-
Exian
addikt
-
bajtokarpi
őstag
válasz
donnie.d #366 üzenetére
Szia!
Köszönöm, bár a külföldről rendelés most már nagyon necces sajnos. Lehet, hogy idén már nem érkezne meg.
batai15 mivel a Honor 8X-et, sehol sem tudtuk kipróbálni, és a Mate 20 lite egy csomó helyen elérhető, és kipróbálható ezért is lett ez a telefon a befutó. Ahogy olvasom ez a Kirin 710 elég jól meg lett tervezve. Helyén kell kezelni, hogy mire is szeretné a user a készüléket használni, és ez alapján szerintem el lehet dönteni, hogy kiszolgál-e adott esetben minimum 2 évet, vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mozilla Firefox
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged