- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
donnie.d
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #698 üzenetére
Szerintem korrekt.
Használja az "este" opciót? -
kakuk.tamas
addikt
Nektek sötétben milyen képeket lő a telefon?
A tesómnak ilyen telefonja van, és hát... Nem éppen jók... -
arabus
addikt
válasz
Stockbauer79 #694 üzenetére
Közben kikapcsoltad?
-
keke69
őstag
válasz
Stockbauer79 #694 üzenetére
Akkor részemről, passz! Sorry!
-
keke69
őstag
válasz
Stockbauer79 #692 üzenetére
-
Stockbauer79
tag
Üdv. Reggel csinált egy gyári beállítások vissza állítását, aztán jött rá egy emui frissítés, telepítette, és most nem reagál semmire. Nem lehet bekapcsolni. Ötlet?
-
gthomma
senior tag
-
gazee
tag
Sziasztok! 😊
Melyik a legújabb szoftwer verzió? -
Forestjo
senior tag
válasz
Szilágyi84 #652 üzenetére
Remélem addig nem nyírja ki a céget Donald apóka ott Amerikában...
-
Forestjo
senior tag
A felső állapotsorra tudtok valami nagyobb karakterkészlettel rendelkező témát? Olyan apró, az én szememnek nem az igazi már.
-
ocsesz
aktív tag
Sziasztok
Láma kérdés tudom,de mit kell csinálni hogy a zenelejátszó lássa az mp3 zenéimet?
Csak ha a fájlkezelőben rákeresek ott tudom lejátszani. -
jani70
aktív tag
Üdv! Nektek melyik kamera beállításban csinálja a legjobb fotókat kültéren illetve beltéren? Mert beltéren elég gyengén produkál hogy ha be van kapcsolva az AI, és néha homályosak is a portréfotók!
Ki milyen beállításokat használ?gondolom vannak itt olyanok akik már tapasztaltak ezen a téren🙂 -
Exian
addikt
-
dermot109
tag
Szia én úgy vettem észre csak akkor írja ki hogy nagy fogyasztású található hogyha nem érzékeli folyamatosan az órát. A wifinél meg nem csodálom az akadozást ha telefonálok akkor minden megszűnik, míg beszélek. Viszont az én kérdésem másnál is előfordul hogy beszélgetés után lerakom a telót és random felhív néha egy telószámot, és nem az utolsó hívottat. Eddig 3x fordult elő.
-
Exian
addikt
Úgy tűnik, meg van a wifi probléma okozója. Nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik, hogy az egyik okosórám Bluetooth kapcsolata okozta. Kettő órám van, most a másik megy, és hipphopp megjavult minden. Lehetséges ilyen, hogy a BT bezavar a wifinek? Mindenesetre amióta a másik óra megy, azóta jó a wifi.
Annyit vettem észre, hogy jelzi a telefon, hogy az óra alkalmazása nagyon nagy akkuhasználatot generál. A másik óra appja nem jelez ilyet.
Érdekes...
-
bubus66
nagyúr
válasz
DjShockh89 #675 üzenetére
Szia ha nem jelented akkor nem fogja törölni.. Itt tudod jelenteni.
-
DjShockh89
tag
válasz
DjShockh89 #641 üzenetére
Végül belevágtam egy jó árasított P20-ba!Köszi az infókat azért!
Kellemes ünnepeket! :-)
Túl sok volt a töltött káposzta úgy látszik, hogy magamnak írogatok!Admin ha látod kérlek töröld! Exian-nak szántam a kommentet!
-
Exian
addikt
Miért lehet az, hogy wifin nagyon vacak a net a Mate-emen, mobilneten meg tökéletes? Wifin az van, hogy pl Facebookon alig-alig jönnek be a képek, videók, meg úgy általában is pl a prohardver fórum is alig nyílik meg. Mobilneten száguld minden.
DE! Minden más eszközön viszont tökéletes a wifi, másik telefonomon, feleségem telefonján, lányomén is, tableten is, laptopon is.
A router jó, egy ASUS 1200G+.
Próbáltam 5G-n, meg 2.4G-n, minden sávon vacakol. Pont csak a Mate-n nem megy normálisan, nagyon lassú minden.
Szerintetek?
-
Exian
addikt
válasz
Vismajor01 #671 üzenetére
Most akkor P20-ról vagy Mate 20-ról van szó?
nem mindegy. Olyan, hogy P20 Mate Lite nincs. Szóval Mate 20 Lite, vagy P20 Lite, vagy miről is van szó?
Ha P20 Lite-ról van szó, akkor annyira nem túl csábító a 160ezres vétel, amikor mindenféle előfizetés nélkül 70-75 körül beszerezhető darabja.
-
Vismajor01
addikt
Na vodafone karácsonyi akcioja ketto p20 mate liteot is csempeszett a csaladba.
Szegeny anyam eddig egy LG g3al szenvedett, hugom (16) pedig a pokhalosra tort p9 liteal.
A kettot egyutt 160ert hoztuk el az eddigi elofizetes melle.
Sztem ok egesz jo celkozonseg es elvezni fogjak a telot. 2-3 ora muvla hozza nekik a jezuska. Van valami beallitas amit erdemes elvegezni rajta bekapcsolas utan?
-
bubus66
nagyúr
mindenkinek!
-
szabyka24
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem az volna hogy a telefonkönyvbe kiválasztok egy nevet és ha jobbra húzom hívást kezdeményez ha balra sms írás ez samsung telefonnál működött!Huaweinél is lehetséges ez a beállítás? -
jani70
aktív tag
Üdv!
Hogy lehet kikapcsolni,hogy ha hosszan nyomom a középső home gombot,ne jöjjön be a Google? -
evo87
őstag
Ebből a telóból már eltűnt a zseb mód? Nincs sem a hangbeállításokban, sem a szokásos helyen (hívás/beállítások).
-
ivatti10
aktív tag
Ha külsős launchert teszek fel, a képernyő lezárását követő feloldáskor hiába ujjlenyomattal, vagy arcfelismeréssel próbálkozok, mindig kéri a hozzá szükséges kódot. Ezt mivel lehetne kikerülni? Anno Mate 10-nél a Novában volt egy opció, amivel megoldották ezt a problémát. Már nincs ez az opció, a Next Launcherben sem találom. Van erre valamilyen megoldás?
-
Exian
addikt
válasz
Bazsee71 #648 üzenetére
Ha sikerült beszélned a szervizzel, írd meg kérlek, hogy mennyit mondtak kompletten az üvegcserére. Nem tört össze az enyém (még
) szerencsére, csak kíváncsi vagyok, hogy hivatalosan mennyi a csere.
Nekem viszont nem mondtak árat telefonban/emailben, egy másik telefonommal kapcsolatban érdeklődtem és azt mondták, hogy előre nem mondanak árat, be kell küldeni a készüléket és bevizsgálás után mondanak csak árat.
Ezért vagyok kíváncsi, hogy neked mond e árat a hivatalos szerviz. Annál a telefonnál nekem a TMX volt a hivatalos szerviz, a Huawei-nek kicsoda? Vagy létezik, hogy saját szervizük van Bp-n?
-
jani70
aktív tag
válasz
Szilágyi84 #652 üzenetére
Köszi az infót!
-
jani70
aktív tag
Üdv!
Erre a készülékre várható az Android 9 ? -
-
Bazsee71
őstag
Sziasztok!
Tudjátok esetleg, hogy mennyibe kerül egy kijelzőcsere hivatalos szervizben? Sajnos párom 5 perce leejtette és pókhálósra tört...holnap érkezik hozzá a szilikon tok.
Egyébként szabvány szerint nem kell kibírnai valamekkora magasságból esést? Kb. 80 cenit magasról pottyant le.
-
DjShockh89
tag
Köszi az infókat!
Egyenlőre nekem nem létszükséglet!Céges előfizetésem van így plusz előfizetés nálam nem játszik csak, hogy olcsóbban hozzam ki a telefont!
Így is van még 1 hónap a Telekomnál aztán offolom is mert sok értelme nincs!Mindent a céges kárytáról bonyolítok!
Szerintem lecsapok egy Extreme Digital vagy Euronics vételre!Másnem valahol csak lesz akkor akcióban!Egy jó Spiegen tok és kész is a hűtárs koncepció! :-)
-
Zelk 1
csendes tag
Huawei P 9 lite-ról váltottam Máté 20 lite-ra.Elég gyakran SD kártya hibára hivatkozik,pedig ugyanaz a kártya van benne ami volt a régiben (class U 10).Restart és pár napig jó utána megint.Mikor átraktam a kártyát a telefonnal formatáltam.Valakinek hasonló tapasztalat?Esetleg javaslat a megoldásra? Köszönöm !
-
bubus66
nagyúr
Szia igen lehet lentebb leírtak alapján
Kinyitod a bootloadert (fizetős 4 euro ugyan ennyiért vissza is tudod zárni) nyitás = garancia nincs, visszazárás = van garancia, root-old (ha szerencséd lesz akkor nem lesz tégla) ha meg van és sikeres a root, akkor azt variálsz amit akarsz...
Én próbáltam és mejd nem tégla lett, te hátha jobban tudod próbáld meg. Az XDA- fenn a twrp azt felteszed és abból ROOT-ólod, keresel, hozzá egy Superuser.zip-et. Igaz én visszaállítottam gyárira (box)... Annyit viszont, hogy a Huaweit ne lehet downgardelni..
Visszazárást érdemes a DCUnlockerrel, vissza zárni mert akkor a Phone locked lesz. Ha az OTA frissítéssel zárod vissza akkor csak Phone Relocked lesz ami szintén garancia buktát jelenti...
-
XM-L T6
tag
Nekem is tokban van a P8-am és nem szoktam játszani, de nem akarok még egy ilyen telót ami égeti a kezem
A P8 gps és kamera használatnál azért melegedett rendesen. Esetleg kipróbálnád navigáció és kamera közben ha szépen megkérlek
Kameránál elég volt elindítani az appot akkor is forró volt.
-
XM-L T6
tag
Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy melegszik e a telefon? Akár töltés közben, kamerázás közben stb. Az előző P8-am durván melegedett.
Köszi a válaszokat.
-
Exian
addikt
Fent az értesítési sávot lehet valahol variálni? Ki szeretném szedni pl a két kártya térerő jelzését, meg akár mást is. Lehet valahol? Eddig még nem bukkantam rá.
-
Daffni2
addikt
Készenléti állapotban nektek mutatja az órát?
-
Exian
addikt
válasz
DjShockh89 #621 üzenetére
Hasonló kaliberű telefonról váltottam én is. Nekem nem kellett várnom az árazás miatt, nehezen tudnám olcsóbban megvenni, 39500-ért adta a Telekom, a lehető legolcsóbb előfizetéshez, szóval nem is egy drága tarifához, mint ahogyan szokták, mai napig nem értem
gyakorlatilag fillérre annyira jön így ki 2 év alatt (készülék részlet + havidíj), mintha a telefont listáron megvettem volna és kaptam volna hozzá 2 év ingyenes előfizetést. Így is fel lehet fogni
Amúgy egyedül a kijelző, ami nekem még mindig fura, mármint a képaránya. Megszoktam az alacsonyabb formátumot (1920x1080 felbontás), ez ugye 2340x1080, tehát szeltében ugyanakkora, viszont magasabb (ha álló tájolásról beszélünk). Látványosan "nyúlottabb" a kép. A P9 Lite is normál FHD. A notch nekem tetszik, kimondottan ilyet szerettem volna.
Viszont a kijelző miatt néhány dolgot a régi telefonomon csinálok továbbra is, ilyen a filmezés és a játékok. Valahogy jobban szeretem ezeket a hagyományos képarányban.
Minden másban sokkal jobb, gyorsabb, gördülékenyebb. A P9 Lite-ot nem ismerem, de tesztek alapján nagyon hasonló az én régi telefonomhoz (Alcatel POP 4S).
Szerintem nem bánnád meg a cserét. Mondjuk eredeti/normál bolti áron én sem vettem volna meg. De előfizetésre mindenképp szükségem volt, tehát 39500-ért nem haboztan egy percig sem. Ha nem kellett volna előfizetést vennem, akkor én is vártam volna.
Esetleg nézz körül szolgáltatói konstrukciókban, én sem hittem volna, hogy ennyiért hozzá lehet jutni.
-
DjShockh89
tag
Sziasztok!
Erősen gondolkozom a telefon vásárlásán.
P9 Lite-ról váltanál remélem megbánás nélkül!
Egyenlőre várok még az árával. -
keszo
őstag
-
-
Exian
addikt
Oké, de most már több, mint 10 éve van pl Gmail is
szóval most minek használni még? A másik jó lehetőség, hogy évi 3000 Ft-ért lehet saját egyedi .hu domainnel ellátott emailt is használni korrekt szolgáltatónál. Nekem így van, és az egész családnak tudok korlátlan számban fiókokat létrehozni.
-
keke69
őstag
válasz
Chrystyn #609 üzenetére
Rádugod a telefont a gépre, értesítési sávot lehúzod és ott kijelölöd mit szeretnél mert alapból tölteni fogja.
Valami ilyesmit kell látnod:szabyka24
A freemailnál jobban jársz ha továbbítod a postafiokból az üzeneteidet arra az e-mail címre ami problémamentesen (Gmail)megy a telefonodon. A freemail sajnos ilyen sz@r ebből a szempontból. -
szabyka24
csendes tag
-
Daffni2
addikt
Sziasztok! Létezik,hogy a készenléti állapotban nem mutatja az órát, nem találtam sehol ilyen beállítást?
-
Exian
addikt
Ftp szerver programot kell raknod a PC-re. A TC nem az. Én otthon egy Linux szerver gépet használok FTP szervernek (ProFTPd-vel), azt elérem akárhonnan, távolról is.
Windowsra próbáld ki a FileZilla szervert.
Punky10: valószínűleg azért, mert a TC androidon egy k@ka, az ES viszont jó.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Még az új csúcsmodellek előtt befutott a Lite verzió, friss Kirin 710-zel, négy kamerával és persze egy méretes, notchos kijelzővel. Megszorongatja a flagship killereket?
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest