- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
DjShockh89 #621 üzenetére
Hasonló kaliberű telefonról váltottam én is. Nekem nem kellett várnom az árazás miatt, nehezen tudnám olcsóbban megvenni, 39500-ért adta a Telekom, a lehető legolcsóbb előfizetéshez, szóval nem is egy drága tarifához, mint ahogyan szokták, mai napig nem értem
gyakorlatilag fillérre annyira jön így ki 2 év alatt (készülék részlet + havidíj), mintha a telefont listáron megvettem volna és kaptam volna hozzá 2 év ingyenes előfizetést. Így is fel lehet fogni
Amúgy egyedül a kijelző, ami nekem még mindig fura, mármint a képaránya. Megszoktam az alacsonyabb formátumot (1920x1080 felbontás), ez ugye 2340x1080, tehát szeltében ugyanakkora, viszont magasabb (ha álló tájolásról beszélünk). Látványosan "nyúlottabb" a kép. A P9 Lite is normál FHD. A notch nekem tetszik, kimondottan ilyet szerettem volna.
Viszont a kijelző miatt néhány dolgot a régi telefonomon csinálok továbbra is, ilyen a filmezés és a játékok. Valahogy jobban szeretem ezeket a hagyományos képarányban.
Minden másban sokkal jobb, gyorsabb, gördülékenyebb. A P9 Lite-ot nem ismerem, de tesztek alapján nagyon hasonló az én régi telefonomhoz (Alcatel POP 4S).
Szerintem nem bánnád meg a cserét. Mondjuk eredeti/normál bolti áron én sem vettem volna meg. De előfizetésre mindenképp szükségem volt, tehát 39500-ért nem haboztan egy percig sem. Ha nem kellett volna előfizetést vennem, akkor én is vártam volna.
Esetleg nézz körül szolgáltatói konstrukciókban, én sem hittem volna, hogy ennyiért hozzá lehet jutni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Még az új csúcsmodellek előtt befutott a Lite verzió, friss Kirin 710-zel, négy kamerával és persze egy méretes, notchos kijelzővel. Megszorongatja a flagship killereket?
- Spotify
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED TV topic
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest