Új hozzászólás Aktív témák
-
gazee
tag
válasz
kakuk.tamas #939 üzenetére
Thx😊
-
GeriCool
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #904 üzenetére
basszus nem akarom elhinni. most újra próbáltam és most megyen.
Ki érti ezt.
Na ez megoldva. viszont az ékezetek a billentyű kérdésre még él -
GeriCool
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #904 üzenetére
elméletileg igen. elkezdi keresni, ki is írja a tv típusát de utána keres, keres majd kiírja, hogy nem tudot csatlakozni. kéri ellenőrizzem, hogy azon a hálózaton van (igen) vagy kapcsoljam be a tv-t.
A vicc, hogy ha ki van kapcsolva a tv a nejem telefonjáról (P9lite 2017) kirakom a You Tubot, akkor még be is kapcsolja a tv-t.
Pedig az övét még össze se lőttem soha -
Forestjo
senior tag
válasz
kakuk.tamas #893 üzenetére
Köszi! Nekem a SwiftKey Beta is ugyanezt csinálta.
Aztán kipróbáltam a párom Redmi 5+-át, amin Gboard van és az is jó volt, így lecseréltem. Azóta szuper. -
mtm800
senior tag
válasz
kakuk.tamas #865 üzenetére
Ezeken már működik...konkrétan s9-re és s9 + ra megjött az értesítő sms.....nem tesztelik le minden telefonon
pusztán ezek kapják/kapták meg első körben nem egyetemes bekapcsolásról van szó ,hanem a folyamatosságról -
kontrapalli
csendes tag
válasz
kakuk.tamas #849 üzenetére
Köszönöm a választ! Igen, a home gomb hosszan nyomva a normál Gogle keresőt nyitja meg - nekem a Google Voice Assistant kellene, hogy szóbeli utasítást tudjak adni "ok Google" után. De ezek szerint ahhoz a nyelvet angolra kell állítani ha jól értem.
-
keke69
őstag
válasz
kakuk.tamas #797 üzenetére
Nincs, viszont kapható okos kesztyű: [link]
-
donnie.d
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #797 üzenetére
Nincs.
Azt hiszem az Android 8-tól kikerült ez a funkció. -
Rolee87
tag
válasz
kakuk.tamas #757 üzenetére
Rengeteg selejt kepet keszitek, igy nekem nem celszeru hogy mindent feltoltoget azonnal feleslegesen.
-
keszo
őstag
válasz
kakuk.tamas #751 üzenetére
Exian
Rolee87Köszönöm a segítséget.
-
Exian
addikt
válasz
kakuk.tamas #753 üzenetére
Az igaz, bár lehet eredeti méretben is, csak akkor ott is fogy a tárhely.
-
Forestjo
senior tag
válasz
kakuk.tamas #698 üzenetére
Nekem is jó éjszakai képeket csinál egy mobilhoz képest. Persze éjszaka módban! Meg is lepődtem, érdemes nagyon stabilan tartani, mert hogy egy sor képet lő gyorsan egymás után, majd ezekből hozza össze az egészen jó minőségű esti képet.
-
donnie.d
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #700 üzenetére
Este módban:
Hagyományos módban:
-
Exian
addikt
válasz
Hát, nekem messze az eddigi legjobb esti fotózásra alkalmas telefonom. Nekem több, mint elég. Nagyjából olyan képeket tudok vele lőni esti utcai környezetben, mint ahogy szabad szemmel is látom. Az eddigi telefonjaim ilyen helyzetben tök feketeséget lőttek.
Persze mozgó dolgot ne akarjon senki sötétben, hosszú záridő mellett élesen elkapni
Itt van 2 esti városi kép, a valóságban még ennyi fény sem volt nagyjából, mégsem zajtenger a kép és szerintem hangulatos szinten lehet vele fotózni, pedig itt tényleg rendesen sötét volt már:
Ezek ráadásul nem eredeti képek, mármint semmi manipuláció nincs benne, de a Google Fotó tárhelyről visszatöltve jelentősen csökken a felbontás.
-
donnie.d
aktív tag
válasz
Szerintem korrekt.
Használja az "este" opciót?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged