- Fotók, videók mobillal
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- MIUI / HyperOS topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaDa
senior tag
sajnos ez nem telefon függő, mintha az emberek csak új telefont akarnának venni. Mate 20 előtt volt egy Galaxy s9 - em. 5 hónaposan akartam eladni (akku idő miatt) makulátlan állapotban, független, tokkal, fóliával, hivatalos magyar garanciával. 160ert vettem és 95ert tudtam eladni. 5 hónapos telefon. Soha nem buktam még ekkora összeget ennyi idő alatt. Ebből tanultam és nagyon jól megnéztem mi lesz az utód. Úgy gondoltam a Samu a kedvenc népi telefon és könnyen elmegy. Rosszul gondoltam. 130 ért kezdtem hirdetni.
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Localmatador
tag
A dual sim-es Volte-nél tehát úgy viselkedik, mint annó a Honor 8 (dual aktív)? Persze az két rádiós egységgel rendelkezett.
Tehát egyik simen beszélsz, a másikon kicsörög a bejövő hívás? Van egy saját vodás kártyám működő Volte-vel. Akarok venni mellé egy cégeset, szintén Voda, szintén bekapcsolt Volte lenne hozzá. Akkor így működne, ahogy gondoltam a hozzászólásod alapján? Véginyálaztam a Volte topicot, de nem találtam rá példát.
Köszi -
őstag
-
DaDa
senior tag
Igen de 2 audio eszközről lenne szó. Pl. Nézünk egy filmet vagy hallgatunk zenét akkor mindkét BT fülesre egyszerre küldje a hangot. Vagy 2 külső BT hangszóróra (hangerő miatt) Létezik ez a technológia és 5.0-s BT már tudja. De ezek szerint nem mindegyik chip. Audio jel küldésről lenne szó. Ha párom Samu S8-ra csatlakoztatjuk a két BT fülest, akkor megjelenik egy BT advenced menü ahol be lehet vagy ki lehet kapcsolni a dual audio küldést.
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
titán
-
félisten
Igen, és nem csak a szolgáltatói lista alapján... bár ha nem lenne masszívan akciózva, valszeg' egy Redmi-t vennék.
OFF: Gondolom úgy érdemes csomagot választani a készülékhez, hogy az adott készülékkedvezményhez a lehető legalacsonyabb kötelező havidíj tartozzon, és aztán lehet majd módosítani fölfelé a tarifát, ha szükségem lesz/van rá.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
De valami sötét témát csak lehet telepíteni?
EMUI10-ben benne lesz már?Szerk.: rákerestem a topikban, és már látom. Köszi srácok!
Akkor valszeg' berendelem a telefont a legkisebb előfizuval![ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Enzolord
addikt
Kattints a beállításokra, és onnan átviszi a szoftver frissítésre. Nekem is így volt.
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Carline
őstag
Szerintem dual simes telót függőre tenni nagy tahóság lenne bármely szolgáltató részéről.
De ha a tárcsázót megnyitod és beadod ezt a kódot:*#*#2846579#*#*
Majd a 3.Network Information Query majd 2. SIM Lock Info-t választod akkor ha azt írja hogySIM Lock Info
SIMLOCK_DEACTIVE
akkor független a telefon, ellenkező esetben függő.[ Szerkesztve ]
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
muszasi111
csendes tag
Specifications:
Aperture size: F1.8; Focal length: 27 mm; Sensor size: 1/2.3"
Third camera:
8 megapixels
Hardware Features:
Telephoto, Laser and Phase detection autofocus
Specifications:
Optical zoom: 2x; Aperture size: F2.4; Focal Length: 52 mm; Sensor size: 1/4"
Nem lapkára, hanem szenzorra gondoltam[ Szerkesztve ]
-
Carline
őstag
-
persil
nagyúr
A kek recejebol sem erezni semmit, ha az megnyugtat, ugyanolyan sikos, mint a fekete, semmi kulonbseg.
Csak akkor erezni minimalisan, ha nagyon finoman huzod vegig rajta az ujjbegyed, egy normal simitasnal tukorsimanak erezni.Viszont kurva jol nez ki, az teny.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- Projektor topic
- További aktív témák...