Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nikaré
őstag
válasz
ranlomadi #4932 üzenetére
Azért belpiacon és a régióban hasít rendesen. Google mentes felület, saját app áruház, külön ökoszisztéma alakult ki.
Amikor Tramp gáncsolta a céget, nekem volt egy érzésem, hogy nem fogják elengedi ezt a vonalat a kínaiak. Eladásokban szorongatja az Apple számait, saját lapkát fejlesztenek stb . -
KTibxx
aktív tag
Azé 4 évesen, eredeti akkuval nem rossz tud még ilyet
:
Wifi, Bluetooth, 4g ha kell akkor van bekapcsolva, normál energiatakarékos módban (nem csak a fiókban pihenve)
-
jolti
senior tag
-
braseel
tag
Nekem még a TMX cserélte a József krt.-i Huawei márkaboltban, de akkor is ott kellett hagyni. Most Budaörsön vannak, Google értékelésük 2,7, de én elégedett voltam velük. A telefon háta kicsit karcos lett, de azt úgy se látom a tokban.
A Mate 20 pro topicban épp a napokban írtak egy hardverapro-ról elérhető XI. kerületi opciót. Lehet, hogy az gyorsabb.
-
jolti
senior tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy Honor 90 lesz az utód, de még akarom várni a Black Fridayt,hatha olcsóbb lesz addigra.
Viszont a Mate 20-ban nagyon gyengélkedik az akksi. Ki akarom addig cseréltetni.
Azt akarom kérdezni, hogy hol érdemes?
A hivatalos szervizben szeretném, de állítólag már nem lehet olyat, hogy beviszem és megvarom, hanem csak futárral tudom küldeni...
Akkor meg egy hétig nem lesz telefonom. Vidékről nem olyan egyszerű semmi...
Tudtok javasolni jó alternatívát? Ahol nem horror áru a csere, de jó minőségű'?
Szolnok, esetleg Debrecen, vagy talán Pest. -
xentrix
csendes tag
Ugyanitt tartok én is. Lassan kéne cserélnem, de fogalmam sincs, hogy mire. Még a gms nélküli huaweire is gondoltam, de előbb meg kéne nézném valakiét, hogy mennyire használható. Sajnos én néhány appnál már tapasztalok fagyást és crasheket (9gag, jófogás).
Egyébként érdekesség, hogy nemrég cseréltettem benne aksit. A régire már többször kiírta a teló, hogy csökkent az akkumulátor kapacitása. Az újra már nem írja, de egyáltalán nem érzem, hogy jobb lenne az üzemidő. Pedig gyári az aksi. Valaki tapasztalt ilyet? -
KTibxx
aktív tag
válasz
Jack Oneill #4919 üzenetére
Hát sok sikert, egyszer elérkezik ez is.
Én már nem váltok, amig szét nem hullik marad3 napig elkocog, nem fagy, hibátlanul működik, minden ok vele.
Ahogy mondjátok: nincs mire.
Minden jót kívánok! -
jolti
senior tag
válasz
Jack Oneill #4916 üzenetére
Sajnos lassan mindenkinél eljön ez a pillanat majd...
-
Jack Oneill
veterán
Holgyek, Urak ugy nez ki, elkoszonok. Koszonom a sok segitseget, amiket itt kaptam. Egy csodálatos telefon meg most is, nagyon nehezen hoztam meg a dontest, de tudom, jo kezekbe kerul a kis jószág. A valasztasom egy Samsung Galaxy A54 egyebkent. Mindenkinek a legjobbakat 🙂
-
Jack Oneill
veterán
Egyebkent azt vettem eszre, hogy a Leica elenk tul szines, a Leica sima egesz jo, jobb mint a standard, de neha tul sotet. A Leica szentimantalis kelloen szines, nem annyira sotet. Igazabol szerintem tema es feny kerdese az egesz, probalgatni kell, mikor melyik a jobb. Vagy szimplan az alapon hagyni, aztan rasegiteni szinekkel, ahogy te is irtad.
-
jolti
senior tag
válasz
Jack Oneill #4912 üzenetére
Leica standard-on volt alapból.
De a valósághoz képest egy nagyon picit kevesebb volt rajta a szín, szinte mindig.
Mindig a szerkesztőben ratettem plusz egyet a színből és egyet a kontrasztból. Úgy már olyan lett, mint kellet volna, hogy legyen... -
jolti
senior tag
válasz
Jack Oneill #4909 üzenetére
Ezt eddig sosem figyeltem...
Köszönöm szépen!
Amúgy, ahogy elnézem én mindig pont annyi színt és életet ' raktam a képekre, elkészítés után, amit ez a mod alapból hoz...
Jó tudni ezt így 3 év után!
És tényleg baromi jó képeket csinál még mindig... -
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #4909 üzenetére
Ne lepodjel meg elolapi kameranal ez nem mukodik es portre modban sem.
-
Jack Oneill
veterán
-
xentrix
csendes tag
1x beállítottam 4 éve a leica élénket, és azóta azzal fényképezek
-
xentrix
csendes tag
válasz
Jack Oneill #4904 üzenetére
Ha az előre beállított színsémákra gondolsz, akkor igen.
-
Jack Oneill
veterán
Hasznalta valaki a fotokban a Leica modot? Nem is tudtam, hogy van ilyen 😆
-
kutyesz71
tag
válasz
Jack Oneill #4901 üzenetére
Szia
Minőségben nem hiszem hogy bár mit is befolyálonla, esetleg gyorsabb lesz a feldolgozás. -
Jack Oneill
veterán
Sziasztok! Szerintetek az akksinal a teljesitmeny mod hatassal van a fotozasra?
-
Tyibur
tag
Kérem valaki segítségét!
Az a problémám, hogy a nejem Mate 20-as telefonján nem tudom végérvényesen kikapcsolni az értesítési hangot a beállítások, hangok....stb. Hiába állítom némára, másnap már újból szól az értesítési alaphang - a "Bongo". Mit kell tennem, hogy értesítéskor néma maradjon a telefon? Előre is köszönöm a segítséget. -
KTibxx
aktív tag
válasz
Jack Oneill #4894 üzenetére
Én így tiltottam funkciókat, app-okat, nagyon jól működik:
https://prohardver.hu/tema/re_huawei_mate_20_huszadrangu_elteresek/hsz_3875-3875.html -
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
A gyari MS Sfiftkey billentyuzetet nem lehet valahogy letiltani? Tettem egy probat a google billentyuzettel es eddig nagyon tetszik,nem gepelek felre vele. -
KTibxx
aktív tag
válasz
Jack Oneill #4891 üzenetére
2 éve így használom, nagyon kellemesnek találom. Próbáld ki pár napig. Érdemes úgy először, hogy nem nagy munkára, hanem csak általános felhasználásra használva. Szerintem ráérzel. Sok sikert.
-
Tommee
aktív tag
válasz
Jack Oneill #4888 üzenetére
Nálam alul a 3 gomb. Gesztus vezérlés esetén ennyivel több hasznos kijelző terület lenne?
-
KTibxx
aktív tag
válasz
Jack Oneill #4888 üzenetére
Gesztus a gusztosom kb 2 éve :)
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Kivancsisagbol kerdeznem, ki hogy hasznalja a telot, gesztusvezerles, vagy nélküle? -
krisz4b70
aktív tag
Sziasztok!
Ha még van itt valaki, tudna ajánlani olyan töltő kábelt aliexpressről amivel működik a szuper töltés. A gyári eddig bírta.
Köszi!
-
Tosee
őstag
válasz
Jack Oneill #4885 üzenetére
Végül kikapcsoltam mindannak ellenére, hogy én szerettem a chat fejeket használni. Viszont nem értem miért kellett ennyire agresszívra rakni az OS ezen értesítéseit! Semmi értelme ezt a felhasználó arcába tolni minden egyes alkalommal, vagy legalább lehetne kikapcsolni. Valószínűleg az utolsó rendszer frissítés (EMUI12) hozhatta ezt magával, mert előtte tuti ki volt kapcsolva. Külső appal meg lehetett volna oldani, de nehogy már ezért külön appott keljen telepíteni... ez csak egy felesleges értesítés.
-
Tosee
őstag
Sziasztok!
A messenger chatfejek miatt, állandóan ez jelenik meg az értesítő sávban: a messenger megjelenik más alkalmazások felett! Már mérgemben diszkrétre raktam, de nagyon zavar! Eddig nem volt ott... Újra telepítettem a messengert azóta ez van. Inaktív a beállításokban. [kép] már factory resetet is csináltam de ugyan ez maradt.
Chatfejeket nem akarom kikapcsolni. Egyéb ötlete valakinek? -
Jack Oneill
veterán
Új EMUI!
[link] -
Jack Oneill
veterán
EMUI frissites jott, majusi csomag, 240 MB
12.0.0.142 -
left177
csendes tag
Sziasztok!
Amióta a emui12-es frissítés települt a csengőhang mindíg a gyári alapértelmezett. Bármire állítom át. Ha valakinek volt ilyen gondja és megtudta oldani, akkor kérem ossza meg velem/ velünk.
Köszönöm előre is 🤟 -
Most megint gyanúsan sokat merült, de megvan a bibi: frissítés után automatikusan bekapcsolt az "Intelligens töltés & Intelligens akkumulátorkapacitás" duó, és hiába jelezte a 100%-ot, maga az aksi csak 80%-ig töltött fel.
Érdemes ezeket a funkciókat bekapcsolva hagyni?
Nem vagyok egy power user, tényleg csak alap feladatokra használom a mobilt (kábé Waze a legdurvább), viszont szeretem a hosszú aksiidőt. -
válasz
Jack Oneill #4873 üzenetére
Elnéztem, 82%-ról ment le 55%-ra fél nap alatt, kis Wazze-vel.
Annyira azért nem rossz... -
válasz
Jack Oneill #4871 üzenetére
Nem ártana, mivel nekem most fél nap alatt csökkent 50%-al a töltöttség, kíméletes használattal.
12.0.0, és nincs elérhető új frissítés. -
Jack Oneill
veterán
Beindultak, a frissitesek? Ujabb uodate az EMUI 12 utan is.
-
Rendben, akkor nem parázok, este megy fel a frissítés!
Köszönöm a megerősítést! -
Jack Oneill
veterán
válasz
AxBattler #4867 üzenetére
Nalam semmi gond. Tobb hete hasznalom teljes megelegedessel. Orulok, hogy a penzemert kapok meg frissitest, meg szep, hogy fekrakom, bar en minden rendszeremen minden frissitest felrakok es szerencses vagyok, mert soha semmi problemam nincs. Negativummal eddig nem talalkoztam. Az akksi az elejen nem tetszett, de mar beallt es szépen birja, hogy eddig.
-
Üdv!
EMUI 12-t most jelezte, hogy Beállításokon keresztül tölthető.
Ajánlott, vagy inkább tartsam távol tőle magamat... és a készülékemet? -
Tosee
őstag
válasz
Jack Oneill #4864 üzenetére
Szinte minden automatikus kezelésen van. 2 kivétellel (de nem rémlik, hogy bármit állítottam volna ezen) AppGalery, Vodafone ezek kézi kezelésen vannak. Nagyon nem akarok variálni vele mert tartok tőle, hogy utána az értesítés kezeléssel lesz gond. De lehet tévedek.
-
Tosee
őstag
válasz
Jack Oneill #4861 üzenetére
Eddig nekem is nagyon tetszik, bár elég friss az élmény, csak délután találta meg a frissítést. Akkor is csak a My Huawei app-ból. Ha a beállításokban kerestettem akkor valamiért nem talált újabbat.
-
Tyibur
tag
My Huawei- en keresztül frissítem a feleségemét. Most töltődik!
-
Jack Oneill
veterán
Sajnos az android 12 semmikepp nem jon ra. Hivatalosan android 10nel megalltunk, abban a hitben, hogy a Harmony OS megerkezik. Maga a telefon meg mindig piszok jo, ez t en is igy gondolom. Gyonyoru keoeket keszit, meg mindig mondjak ismeroseim, hogy milyen keszulekkel csinalom a kepeket, mert szégyenkezvnek a sajat kepeik mellett 😄
-
Tosee
őstag
válasz
Jack Oneill #4855 üzenetére
Szuper. Kíváncsian várom én is!
3 éves lesz a telefon, de a mai napig elégedett vagyok vele! Az meg pláne pozitívum, hogy még mindig adnak ki rá frissítést! Ha jól emlékszem talán még az android 12-t is megkapja (bár ebben nem vagyok biztos...)?!
Viszont azt nagyon sajnálom, hogy a google támogatást megvonták tőlük! Nem tudom az új rendszerük milyen lehet enélkül, pont ezért bajban lennék ha telefont kellene váltanom. -
Tosee
őstag
válasz
Jack Oneill #4852 üzenetére
Nálam még semmi jele. Nem találja.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #4852 üzenetére
Tetszik. Uj ertesitesi sav, uj animaciok. Uj tema, betutipus. Akksira kivancsi leszek.
-
Jack Oneill
veterán
EMUI 12 most jon le OTA
-
xentrix
csendes tag
válasz
Jack Oneill #4850 üzenetére
Köszi akkor megnyugodtam, hogy nem nálam van elszaródva valami.
-
xentrix
csendes tag
Nem volt, de köszi a segítséget. Kitöröltem az rendszer appoknál a média tároló adatait, és egy újraindítás után újra előkerültek a mappák.
Más...
A telón az utolsó verzió 11.0.0.138 volt, keresés után sem talált frissebbet. Pc-re dugva azonnal megtalálta a 11.0.0.160as verziót.
Valaki tapasztalt már ilyet? Nekem eddig mindig frissített magától a telefon. -
xentrix
csendes tag
Sziasztok!
Olyannal találkozott már valaki, hogy a galéria több mappát nem jelenít meg? Ha a fájlkezelőn keresztül nézem, akkor ott vannak. -
jolti
senior tag
Nincs, csak a gyári.
Legutoljára valami témát telepítettem fel. Szerintem azóta csinálja. De nem biztos. -
jolti
senior tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy mitől lehet az, hogy ha kilepek valamiből, akkor ugye beadja főoldalt a teló, majd egy tízed másodpercre beugrok valami, mintha mondjuk megnyitnek valami, de el is tűnik azonnal? Nem mindig csinálja, de kb. 10 kilépésből 6-7 x.
A másik meg az, hogy miért van az, hogy mindig maximum hangerővel indul a hívás?
Beállításokban is leveszem félig, vagy van, hogy hívás közben is és mégis a következő hívásnál beleüvölt a fülembe. Mintha elfelejtené a beállításot. -
krisz4b70
aktív tag
Sziasztok!
Nem maradt véletlenül feleslegbe valakinek egy fólia vagy üvegfólia?
Leszedtem a régit, hogy majd felrakom az 1 éve megrendelt fóliát, de valahova elkallódott.Mire aliról megjön az sok idő, több ezerért meg nem akarok itthon venni.
Természetes a fólia árát és a postát kifizetném.
Hálás lennék érte. -
Hzi
aktív tag
Igen. Még mindig siratom.
Samu S21 plus. -
Tyibur
tag
Kuponkódot tud küldeni valaki? A 7. sz. kellene!
-
Hzi
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi!
Ha resetelem a telót (lassan cserés lesz), akkor a my Huawei-ben elveszik az adat?
Illetve ha újból beregelem, adja a hosszabbított garit? -
Hzi
aktív tag
válasz
Jack Oneill #4827 üzenetére
Oks, köszi!
-
Hzi
aktív tag
Üzemidőben, kijelzőidőben hogy álltok?
-
xentrix
csendes tag
válasz
Jack Oneill #4823 üzenetére
nálam semmi.....
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #4823 üzenetére
Na visszaraktam alaphelyzetbe, mar jo, de nem tudom, mi tortent, en nem nyultam semmihez.
-
Jack Oneill
veterán
Masnak is minden ok nelkul kisebb lett a swift key billentyűzet?
-
válasz
Jack Oneill #4821 üzenetére
Írták a P30 Pro fórumon is, mindenki kíváncsi lesz rá, már ha valós lesz.
-
Jack Oneill
veterán
Android 11 es EMUI 12
-
Másnak is döcög chrome alatt a mobilarena, prohardver oldalak és fórumok? Nekem görgetésnél rendszeresen megakad. Más oldalakon nem jellemző.
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok, ha használtan vennetek ilyen telefont, mit ellenoriznetek rajta? Van valami service kód amivel a hardvert tudom ellenőrizni?(kijelző, hangszóró, szenzorok stb). Típus hiba esetleg?
Koszi
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #4806 üzenetére
Sikerult! Csak tovabb kell nyomva hagyni.
-
Jack Oneill
veterán
Udv Urak!
Az utolso frissitessel kiszedtek a gyari recovery reset lehetoseget? Hiaba nyomom a hangero fel es bekapcs gomb, csak a telefon indul el normalisan. -
Jack Oneill
veterán
Mi az a HiAi a beallitasok, nevjegy alatt. Be lehet allitani, hogy frissuljon.
-
Hzi
aktív tag
Sziasztok, még mindig akku téma.
A kislányom Nova 5T-jét este feltöltöttem 100%-ra és reggel ugyanúgy 100-on volt (1 kártya + wifi bekapcsolva).
A Mate 20-am ugyanilyen módban 90%-ra is leszalad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Azért van különbség, de a Huawei Mate 20 így is egy remek készülék. A kérdés csak annyi, hogy százezerrel konszolidáltabb összegért mit tud - és mit nem tud - a Mate 20 Próhoz képest.
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest