- Fotók, videók mobillal
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- MIUI / HyperOS topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjani1172
addikt
válasz Jack Oneill #1604 üzenetére
Dehogynem! :-) Mikor húzod lefelé, akkor figyeld az alkalmazás tetejét, egy kis lakat megjelenik.
Még egy lehúzás és eltűnik. -
mjani1172
addikt
válasz rolandrepasi #1502 üzenetére
Igen én is ezen agyalok. Jelen pillanatban Mate 9 et használok, kb 2.5 éve. A mai napig jó, és sajnos nehéz számomra jobbat találni. A Samsungok nemcsak nagyon drágák hanem az üzemidő is gyenge, a xiaomi olcsó de bütykölni kell, szinte a legtöbb készülék valamiben visszalépés lenne. (infra, akku, sd, gcam, ois, ips) stb.
Ha erre váltanék akkor még ram_ban sem lépnék előre, a 4gb már inkább az alsó kategória, pedig ez lenne a legjobb számomra.
Lehet one+7 lesz, azt megvárom. -
mjani1172
addikt
Valaki keresett ebből a telefonból 6 gb-os változatot. Sikerült találni? Én nem láttam sehol, pedig érdekelne.
-
mjani1172
addikt
válasz Jack Oneill #1450 üzenetére
Minek kábel? Vegyél egy CC-t az a legjobb.
-
mjani1172
addikt
válasz robroy7919 #1332 üzenetére
A telekomnál kb 1,5 évente veszek telefont de mindig rendszerhiba van.A fiókom eltűnt(minden adat , számla ott volt,papíralapon már nem kapok hiába reklamálok) rendszerhiba miatt,az internetet véletlenül kikapcsolták a cégben (sajnos összekevertek valamit),stb,stb....
A legszarabb cég a világon. -
mjani1172
addikt
válasz Jack Oneill #1303 üzenetére
Nem, a leica csak a "nevet" adja.
-
mjani1172
addikt
válasz MikeWazowski #1292 üzenetére
Nekem nincs gond azzal.
A tv-hez kapcsolódik egyébként? Valami más appal? -
mjani1172
addikt
válasz MikeWazowski #1290 üzenetére
Vanced?
-
mjani1172
addikt
válasz Jack Oneill #1285 üzenetére
Nekem ugyan Mate 9 van, de az ujjlenyomatolvasó tökéletes.Még nem volt olyan, hogy ne elsőre működne.
Szvsz töröld az ujjlenyomatodat és vidd fel ismét. Vagy próbáld egy másik ujjal, mert ennek nem így kell működni.
Ha úgy sem akkor szervíz.
[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
válasz Jack Oneill #1184 üzenetére
Szerintem már aktád van ott. :-)
Nem tudom mennyi idő alatt tölt fel, az enyém kb 40-60 perc a gyors, 5% ról. Ez normál töltővel lassabb, bár én mindig a gyorsat használtam.
A Huawei telefonok nagyon stabilak, borzasztó kicsi a hibaszázalék, a tied is biztos, hogy jó, ne aggódd túl.
Itt is vannak nyűgök, (szoftveres, majd menet közben rájössz :-) ) de mások mint a samsungnal, ilyen gond nincs, használd bátran.Egyébként nincs értelme őket hívogatni, hiszen mindenféle képzettség nélkül ülnek ott, akik nem is láttak ilyen telefont, hanem alap dolgokra (miért nem működik a huawei mikrohullámú sütő pl.) keresnek válasz egy előre leírt sablonból.
[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
válasz Jack Oneill #1182 üzenetére
Próbáld ki egy hagyományos töltővel. Akkor nem írja ki, hogy szuper töltés, az a normál töltés.
Nekem Mate9 van, az is nagyon gyorsan tölt, de ez még gyorsabban.[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
válasz Jack Oneill #1053 üzenetére
Kösz. Kiváncsi leszek, emlékszem annó az S5 topicban is szeretted a fotózást.
Ez mindig ment a Huawei-nek.
De ami mindig gondot okozott, emberek vagy élőlények nem beállított hanem életszerű, mozgó helyzetben, beltérben.
Ott nagy volt a hátrányuk,azokra kíváncsi vagyok mit mondasz. -
mjani1172
addikt
válasz Jack Oneill #1048 üzenetére
Jöhetnek a képek. Akár összehasonlítás is a samsunggal!
-
mjani1172
addikt
Nem szeretnék vitát nyitni de a kamera nem hozza azt szintet, ahová pozícionálja a Huawei.
A berakott fotók is erről tanúskodnak sajnos.Lehet hogy javul(bár én személy szerint ezt nem gondolom), de most a képminőség max középkategória.Ez a Mate 9:
https://fototrend.hu/dl/mf/2018-07/381986_img_20180716_105250.jpg
https://fototrend.hu/dl/mf/2018-10/381986_img_20181022_121221.jpg
https://fototrend.hu/dl/mf/2018-07/381986_img_20180716_120549.jpgÉs ez sem volt csúcs, viszont már két év eltelt.
A linkelésért elnézést, nem tudom máshogy.
[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
válasz MikeWazowski #680 üzenetére
Éppen ez az, az a 3-4 év a mobiliparban egy örökkévalóság. 1000x jobbnak kéne lennie,nem hogy rossazabbnak.
Itt vannak egy páran akik mate 9 ről váltottak, nekem is az van. Már az hw is jobb mint a G4, ez meg kb 10 x jobb. De a szoftver hiányzik, mint az összes huaweinél, és azokból kiindulva nem fog javulni. Nekik így megfelel és kész.
Pl a mate9 2mb-es fotókat készít, az elődje (nálam) galaxy s5, volt hogy 6-8 mb es fotókat készített. Persze hogy több volt a részlet. És nem javult semmit. -
mjani1172
addikt
A stabi sokat segít rajta, meg úgy láttam fel is van gyorsítva,igy teljesen más a végeredmény.Szépek a vágások, látszik foglalkoztál vele.
Igazad van sok mindenben,ez is természetesen jó, csak van a családban samsung, (nekem is az volt),és az ilyen szempontból jobb.Főleg mikor belenagyítasz vagy nagy TV-n visszanézed.
De nem is érdekes.
Viszont már az előző képeken is Zakopánéra gondoltam, de miután megnéztem a videot, már tuti! :-)
Jó hely nagyon![ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
Nem szeretnék ünneprontó lenni, de ez a Mate 9-hez képest is visszalépés.Ez nem az S9+ szintje.
És akkor a videóról nem beszéltünk.
Nem tudom javítanak e rajta,(én személy szerint nem hiszem) mert akkor miért nem javítottak rajta eddig, és a Mate9 en lévő hiányosságokat sem javították.
De majd meglátjuk.[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
Csak hogy idetaláljak.