-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
nylacika
aktív tag
válasz
csolaca68 #5635 üzenetére
Bár én nem ezt használom, hanem másikat, de ugyanez a hiba... szerintem vagy az oreo lehet a ludas, nincs még optimalizálva, vagy pedig az intelligens telefonunk... szerintem érzékeli, hogy túl sokat pörög a háttérben és automatikusan letilt. próbáltam már mindent, de ez van sajnos, nem tudtam változtatni rajta...
-
Juliuska
senior tag
válasz
csolaca68 #4529 üzenetére
huh, bocsi'
épp a lényeget nem írtam le. Úgy értettem: újraindítás előtt nem árt pár beállítást megnézned:
1) beállítások/alkalmazások és értesítések/jogosultságok/naptár csúszka aktiválva legyen
2) ugyanott jobbra fent (...ra ráböksz) és rendszerfolyamatok mutatása/google naptár csúszka aktiválva legyen
3) értesítések kezelése/prioritás csúszka aktiválva legyen.Jelezd kérlek az eredményt, jó lett-e.
-
zebede
őstag
válasz
csolaca68 #4520 üzenetére
Részemről Smooth Calendar
-
válasz
csolaca68 #2664 üzenetére
Én csak azt írtam utóbb, hogy van lehetőség a jelvények bekapcsolására, ezt képpel is szemléltettem.
staker: Az aktivitásmérőhöz tartozó alkalmazást nem ismerem, de nézz rá minden apró beállítási lehetőségére, hogy ne legyen időkorlátos a vezeték nélküli kapcsolat...stb.
A készüléken megpróbálhatod, hogy az akkumulátoros indítási menüben engedélyezed a háttérben futtatást. -
Bzs90
csendes tag
válasz
csolaca68 #2164 üzenetére
+1 a Telenoros hibára. A készüléket cseréltettem 3 napon belül mert én futottam bele először telenorosként a hibába itt a fórumon, de ezután is ugyanúgy rossz maradt.
Tuti a szolgáltató a hibás és nem is minden cellában jön a hiba. Nekem Baján, Baja-Pest útvonalon és Pesten tökéletes, viszont munkahelyemnél Csávolyon nem tudnak 4G-n hívni ha alszik a telefon.
2G/3G hálózaton tökéletesen működik. Reménykedem, hogy egy frissítés megoldja.
Elég nagy cégnél dolgozok, és a Telenornál vagyunk 7-800 felhasználóval.
Írjon nekem akinek ez a problémája és bejelentem a kiemelt ügyfélszolgálaton. bzs1990 [kukac] gmail [pont] com Minél többen vagyunk annál jobb -
csatoth79
tag
válasz
csolaca68 #2164 üzenetére
Szia!
Nekem volt ez a gond.
A telefon nem vált 4g hálózatról át másra bejövő hívás esetén.
Nem annyira a wifivel van a gond,mert nekem pl akkor is ez a helyzet ha csak simán 4g hálón vagyok.
Valószínű szoftveresen javítják majd
De ha esetleg találsz megoldást rá,ne tartsd magadban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest