- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_Toni
csendes tag
-
sompetike
aktív tag
válasz
csatoth79 #3556 üzenetére
Most kíván kapcsolva a 4g...
Várunk,de sztem már csak jövőre lesz vmi belőle....n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
törölt tag
válasz
csatoth79 #3471 üzenetére
Nagyon jól látod a dolgokat. A g4 képe tényleg be van égve kicsit, azért másabbak a felhők. De ezt a g4-nél könnyü megoldani, hdr-rel kell fotózni. Amit felraktam az nem hdr-es, egyébként ugyanez megvan hdr-rel is, csak azt nem akartam feltenni hogy ne abba legyen belekötve.
ugyanezt lefotóztam egyébként m10p-vel is hdr-ben, de úgy sajnos szörnyü lett az eredmény (ha érdekel elküldöm priviben, erre irtam korábban, hogy mig a g4-nél a hdr általában segít vagy kicsit ront, addig az m10p-nél általában sokat ront és ritkán segít, és nincs auto hdr ami ezen segítene).
A megoldásod engem is érdekelne, mert bár a telefonon is lehet ügyeskedni, de arra nincs mindig időm.
Egyébként most keresgettem kicsit, és a telefon kamerája valóban nagyon megosztó.
Itt egy xda-s topic mate 10 photo-quality fórum, és a 2. oldaltól kezdve nagyjából minden második komment arról szól, hogy rendkivül csalódott a kamerában (és ugyanazokat a tüneteket sorolják fel mint én), és minden második komment pedig arról hogy nagyon elégedett.Ez számomra elég furcsa, vagy tényleg a kamera minősége szór ennyire, vagy ennyire mást fotóznak az emberek (beltéren ugyanis jó képeket csinál) vagy passz, de mindenképp problémát jelent.
Egyébként pedig mindenkinek Kellemes Ünnepeket és bejgli evést, én csak annyit kérnék hogy maradjunk konstruktivak (én is az leszek) és feltételezzük a másikról hogy igazat mond. (pl. ha én azt mondom hogy a két kép egymás után készült fél perc eltéréssel akkor higgyük ezt el).
-
törölt tag
válasz
csatoth79 #3445 üzenetére
igen, ezt a telefonon is meg lehet tenni, korábban irtam egy kommentben egy részletesebb összefoglalót a kamera hibáiról és hogy lehet ellensúlyozni.
Jelen esetben át kell váltani pro módban és a fehéregyensúlynál a felhő ikonra kattintani. Akkor megjavulnak a szinek.
Csak ilyenkor felmerül a kérdés bennem, hogy ebben a 250 ezer forintos telefonban milyen MI van, ha még ilyen tökalap dolgot mint a fényviszony sem képes felismerni magától. -
álarc
aktív tag
válasz
csatoth79 #3019 üzenetére
Egy Xiaomi ról költöztem wifin a Huawei költöztetős progijával. (Phone Clone) . Megéri egy teljes visszaállítás! A hisuit pc n mindent ment, még az app beállításokat is! Bejelentkezés stb. Ettől egyedül a waze fagyott ki. A face és hasonlók csak figyelmeztető emailt küldtek az új belépésről. Most egy hete, hogy ezt tettem, de üzemidő minden helyreállt. Megéri! Nem lesz gond!
[ Szerkesztve ]
-
válasz
csatoth79 #2648 üzenetére
Várj csak, hátha jönnek majd a 18:9-es tévék is.
Na de komolyan, én azért nem vettem észre elsőre, mert csak 20 és 12 MP képeket készítek, a nagyobbat a monokróm fotózáshoz, viszont minden másra csak 12 MP, mert úgy a legjobb a minőség.
Kíváncsiságból kipróbálom majd azért, hogy milyen a tévén a 18:9-es kép, de a fontosabb fotókat attól függetlenül is 4:3-ban készítem eztán is.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
ForRedGlory
félisten
válasz
csatoth79 #2280 üzenetére
Stimmel, de mi a gond?
Letöltöd az összes .apk fájlt a LocationPickerig (az alatta lévők már csak gusztus kérdése). Feltelepíted és utána már a Sense fent is van. Persz az alap launckert át kell állítani majd Sense-re, amit a "settings->apps¬ification>default apps" menüben kell állítani. Ott már értelemszerűen az első sor lesz az, ami érdekel téged, azaz a "launcher".
Magyarul most nem tudom leírni, lusta vagyok átállítani magyarra.
-
válasz
csatoth79 #2167 üzenetére
Az nem jó, ha nem oldotta meg véglegesen, érdemes lenne összefogni és együtt fellépni az ügy érdekében a Telenorosoknak, akik a problémát tapasztják, úgy talán nem passzolna le mindenkit külön a szolgáltató, mert tuti Telenoros gond, ha semmilyen más szolgáltató előfizetésével és SIM kártyájával nincs ilyen probléma.
-
*RLaci*
addikt
válasz
csatoth79 #2055 üzenetére
Ez sem hibátlan készülék,mert olyan nincsen.De amiket ő állít.azt rajta kívül mindenki máshogy látja,aki használja a telefont.Azzal sincs gond ha valakinek nem tetszik,vagy negatív véleménnyel van egy bizonyos modellről.Na de azért venni direktbe egy telefont,hogy utána szét fikázzam és a saját szerelmem tárgyát képező Mix2-őt ezáltal piedesztálra emeljem,na az igen SZÁNALMAS.
-
válasz
csatoth79 #1950 üzenetére
Ráadásul nem is mindent mondott el, ami pozitívum az Android esetén.
Volt nekem is sok iPhone, szerettem azokat is (ezért biztos lesz is még), mert a maguk módján, illetve korlátozásaikkal használhatók azok is, előnyök is akadnak az Android ellenében, de így van ez, egyik rendszer sem tökéletes, hiszen fordítva is igaz, de a Huawei pont azért dobott nálam nagyot, mert egyfajta iOS + Android egyveleges koppintás a rendszer, amit még az Oreo szintjén is sikerült megtartaniuk, sőt!
iPhone esetén elég buta a kamerához alapban adott alkalmazás, a nagyobb baj viszont az, hogy a zártság miatta külsősök sem mindenhez férnek hozzá, néhány opció részint csak dísznek van bennük.CharlieDrop: Nálam a 6-os szériától csak a Plus verziók jöhettek szóba, főként a jobb akkumulátoros üzemidő (a 6s-é nagyon gyenge számomra még a 6s Plus-hoz képest is) és a nagyobb kijelző miatt, bár a 6 és 6s esetén más dolgok is gyengébbek a kisebb verziókban, például kimaradt az OIS, de most nem csak a 6s Plus, hanem még a legújabb Plus sem lenne elég a Mate 10 Pro mellett, a X meg egyszerűen nem jön be, várom a későbbi verziókat, hátha domborítanak nagyobbat is, mert kell majd még nekem az iPhone is, nem bírok huzamosan egy gyártónál maradni, legyen bármilyen jó telefonja, kell a változatosság.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
csatoth79 #1945 üzenetére
Az a baj, hogy arra a 15 napra a jogszabály szerint csak törekedni kell, de ha komolyabb a probléma, akkor indokolt lehet hosszabb intervallum is.
beyruth82: A Sasung sem pörgeti már úgy a dolgokat, mint régebben, először megszűnt a házhoz kivonuló szervizes - amire azt mondom, hogy részint jogos, mert ezeket a telefonokat nem lehet már háznál javítani, főként az IP védelem miatt, bár az jól esett, amikor valakinek házhoz vitte a cserés készüléket a szervizes -, aztán volt az egy munkanapos javítás + futár oda és vissza, de ez is ellaposodott, nyúlt az intervallum, mára már ahogy sikerül...
A Huawei esetén is érdemesebb a háztól-házig futáros megoldást választani, az legalább nem olyan helyre viszi, ahonnan még küldözgetik tovább.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csatoth79 #1558 üzenetére
A kamera app szamabol kiderul, hogy volt-e frissites vagy sem.
Mert ugye kozel sem biztos, hogy a szoftverfrissites erinti a kamerat is.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
válasz
csatoth79 #1554 üzenetére
Egy frissítést már kaptam a Telekomos telefonomra (115 -> 120) és az előzővel nem néztem ugyan, de sokan rendelkeznek itt más forrásból származó készülékkel, biztos megnézik majd a régebbi, 115-ös firmware verzióval is.
szubence: Díjmentesen cserélik, még akkor is, ha a telefon esetleg nem a Telekomtól van, itt be is hivatkoztam a honlapról a leírást, ha esetleg nem hozzáértő ügyintézőt fognál ki, erre hivatkozz: Link ((a 3. személynek írt rész)
[ Szerkesztve ]
-
válasz
csatoth79 #1550 üzenetére
Egyáltalán nem rossz a lassított videó.
Eddig nem próbáltam, nagyon ritkán használom, de most direkt készítettem egy rövidebbet, nincs azzal különösebb gond.Bodrik: Egész jó képek, gyengébb fényviszonyoknál pláne domborít a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
*RLaci*
addikt
válasz
csatoth79 #1523 üzenetére
Én a lassított videót még nem próbáltam, de normál videó sztem nem olyan tragikus.Mondjuk lehet én vagyok ilyen téren igénytelen.Nagyon ritkán videózok.Amennyire érdekel a kamera fotós része,annyira nem érdekel a videós képesség.
Ezek tényleg annyira fosok?Mondjuk mindkettő gyenge fényben készült.
[ Szerkesztve ]
-
Bzs90
csendes tag
válasz
csatoth79 #1478 üzenetére
Szia.
Nekem is van ilyen problémám. Viszont nekem csak egyenlőre munkahelyem környékén jön elő a probléma. Most 2 napig Pesten, majd ahol lakom Baján semmi probléma.
Készülékcserét kértem, de azzal is ugyan az a hiba. Ha előbb találom meg, hogy más is ezzel szenved akkor nem cseréltetem ki
Jobb ötletem nincs... várunk és meglátjuk mikor jön ki valami frissítés ami hátha megoldja. -
válasz
csatoth79 #1525 üzenetére
Feltétlenül csinálj tesztet más szolgáltatós SIM kártyákkal, mert úgy hamarabb kiderül az igazság, nem lehet véletlen, hogy csak Telenorosoknak van probléma és ott sem mindenkinek, itt legalábbis csak ketten vagytok.
Ha fővárosi vagy és Újpest környékén jársz, akkor tudok segíteni, van Vodafone-os és Telekomos SIM kártyám is.
Ilyenkor eszembe jutnak az olyan esetek, amikor például bizonyos iPhone-ok csak a Telenor hálón nem működtek (megfelelően), először hárított a Telenor, de aztán megoldották a hálózati konfigurációt, mert ment a háborgás, jogosan persze.
Nekem azzal nincs gond, pláne nagyobb felbontásokon, csak a stabilizálás nem az igazi még szoftveresen.[ Szerkesztve ]
-
válasz
csatoth79 #1523 üzenetére
Csak a Telekom támogatja a 4G hanghívást és még ők sem minden előfizetésen, Domino és sok flotta esetén nincs (még).
Bármilyen Vodafone-os előfizetéssel, vagy olyan Telekomossal kellene kipróbálni, amin nem aktív a VoLTE, vagy az is elég, hogy kikapcsolod a telefonon a VoLTE funkciót és akkor hiába van benne akár VoLTE képes Telekomos előfizetés, csak 3G62G hálón megy a telefonálás, tehát tesztelésre úgy is alkalmas.
A videózás kapcsán én is írtam korábban, hogy a Mate 9-nél is így volt, szoftveresen nem volt az igazi eleinte a stabilizálás, későbbi firmware verzióban javítottak rajta.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
válasz
csatoth79 #1478 üzenetére
Szia,
Nem te vagy az egyetlen Telenoros ezzel a problémával, Bzs90 is szenved azzal a hibával, de csak egy bizonyos cellában, máshol nincs gondja.
Nálad a helyhez kötöttséggel mi a helyzet?Criton: FF-ben nézed? Ezek még egyik sem jött ki hivatalosan, nem? Hamar kiderül, ha telepíteni próbálod és nem engedi.
Telekomos telefonokra a 120-as jött ki utóbb, előtte nem is néztem, hogy melyik volt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Új típusú árháborút hirdet az EV-piacon a BYD
- EAFC 25
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Politika
- Villanyszerelés
- Akciókamerák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
Állásajánlatok