- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandigyerek
senior tag
Nekem a zenelejátszás jó, csak akkor akad, ha kezek lemenni a térképről. Viszont a headset-ek beszédhang-minőségére mindig panaszkodnak. Vödör, halk, szaggat. Mind. Az összes bt-m 4.x verziós. Útban van egy Tronsmart Pixie hangszóró, azzal is megnézem, hogy mit tud. Ha majd egyszer ideér...
-
Igen ez a szakadozás.Ez az amit az én huawei olcsó alap fülesem sosem csinál.Ellenben előtte egy még olcsóbb és gagyibb tronsmart füles ugyan ezt csinálta azért is cseréltem le.A sony fülesekről egyébként megvan a véleményem.Nekem kettő volt az elsőnek 3 hónap után némult el örökre a jobb oldala a másiknak meg 5 hónap után ment tönkre ugyan úgy a jobb oldala.Azóta nem is vettem sony fülhallgatót.Ettől függetlenül természetesen nem biztos hogy a hangszóró vagy a füles a rossz csak leírtam a tapasztalataimat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512 GB Phantom Black Független
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Poco X4 GT - 8/128 - szürke
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged