- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodor
veterán
Köszönöm a választ és a segítséget. Az akkunál megtaláltam a beállításokat. A Honor 8 ujjlenyomat olvasója benyomható, 1x, 2x, vagy röviden vagy hosszan, és ehhez a 4 módhoz lehetett bármilyen alkalmazás indítását hozzárendelni, ez egy kicsit hiányzik, de nem baj. Várom én is az Óta frissítést, kíváncsi vagyok erre az arcfelismerésre...
-
-
-
fericske
addikt
Köszi!
Az baj.
Chrome-ot használok a szinkronizálás miatt.
Auto módot egy telefonomon sem szerettem. Nem a telefonok hibája
Akkor marad a külső fényerő app.
Zavarni nem zavar. Kilőttem az értesítéseit. Energiát meg nem sokat visz.
Csak kicsit csalódás egy szerintem nagyszerű telefontól és egy elég komoly cégtől.
A Huawei nem a telefonjaitól lett valami, hanem az egyetlen komoly riválisa a Cisco-nak. A leggazdagabb IT cégek.
Ha esetleg ezzel itt valakinek újat mondtam -
Csaszi87
tag
Értem, értem! Köszi a tippet
Nos örömmel tudatom, hogy azóta teljesen jó az ujjlenyomat olvasóm is
Nem tudom mi volt tegnap este ez a zavar, először az egyik ujjamnál "felejtette el" az ujjlenyomatot majd utána a másiknál is. utána kitöröltem mind 2-t, hogy újra felvegyem de kb 5 percig tapogattam mire fel tudtam rá venni egy ujjamat. Már az ujjbegyem is izzadt olyan ideges lettem hirtelen, lehet ez is baj volt
Így még sosem jártam, de most már teljesen jó.
Egyébként meg kell hagyni, hogy számomra szebb az Amoled kijelző mint az IPS, pl a fekete ezen igazi fekete még oldalról nézve is és valahogy élénkebbek a színek. Meg amit méh észrevettem, hogy fotózáskor a színek jobban a valóságot adják vissza mint pl P9-en, a piros igazi piros nem bordós vagy ilyesmi, ha értitek mire gondolok, na mindegy. Még mi is ismerkedünk egymással, de eddig tetszik. Bocsánat ha hosszú voltam.
-
golan7
tag
Este összes alkalmazást bezártam, kb. 8 óra alatt 11%-ot merült! Az akku információk szerint egy alkalmazás sem futott az adott időszakban, bár volt valami ami 2-3-szor felébresztette!
Reset után nem csináltam mentésből visszaállítást, mindent leszedtem egyesével a Play-ről! -
Nem tudom mennyire reális ez a lista de nekem a mate 10 pro előtt xiaomi mi 5s plusom volt és bár az átlaghoz képest annak is jobb volt az aksija de közel sem bírta így mint a huawei mate 10 pro. Főleg a mobilnet szívta brutálisan az aksiját.Kb fele ennyit bírt ha csak mobilnetes netezést tekintem és wifis netkapcsolat esetén is kb 2 órával kevesebb kijelzőidőket produkált. Ezen a listán mégis előrébb van rangsorolva a xiaomi....
-
stnorcy
aktív tag
Szia.
Köszi megtaláltam.
Már csak a vibe-rel küzdök mert random kiválasztott egy zenét az AC/DC zenéim közül és ha ír valaki akkor az a zene pendül fel, viszont nem találom hogy azt hol lehet beállítani.
A hanghívás az megvan de a szöveges üzenet a viberben nincs sehol.
De akkor miért zenél nekem az AC/DC? -
quint
aktív tag
Könnyekig meg tudok hatódni, amikor az Artisjus kedvezményt akar adni abból a jogdíjból, aminek a kivetését ő lobbizta ki a kis kukimra is, hátha rá fogok tetováltatni egy még védelem alatt álló verset. Folyamatosan csak adnak és adnak, csak győzzük elfogadni tőlük a sok jóságot.
Remélem, a gazdálkodásuk adatait sosem hozzák nyilvánosságra, mert a szívem megszakadna a hirtelen meghatódástól. -
Exelsior24
aktív tag
Igen most olvasgatom a külföldi fórumokat és ott is írják, hogy az iPhone X-ben is ugyan ilyen PenTile típusú van csak nagyobb felbontású, meg egy csomó más telefonban még, Oneplus 5 és Oneplus 5T is ilyet használ.
Plusz azt is olvastam, hogy miben ez rejlik ez a Pentile elrendezés, hogy 1 zöld led diódára 0,5 kék és 0,5 piros esik csak, így a valódi felbontása a valóságban kicsivel rosszabb mint amit ténylegesen megadnak, gondolom ezért is használ sok gyártó ennél a kijelzőnél 1080p-nél valamivel magasabb felbontást. Azt írják a PenTile Amoled 1080p felbontás inkább csak 1080p és 720p között helyezkedik el valahol, 880p körül. Persze a kis kijelzőn az emberi szemnek ez nem annyira feltűnő, főleg hogy az Amoled-en nagyon jó kontraszt és szép világosak a színek.
-
jkari26 1
újonc
-
atikó
őstag
Igen, vodafone l09 van, b128 volt rajta, egy frissítés érkezett automatikusan, az volt a 128,de mar megoldottam hogy dual legyen, l29 van most 131 volt akkor a csúcs de azota 137 nem jelzett,most tettem fel. Telenor káryaval jelzett volna? Nem mindegy melyik szolgaltatonal veszi az ember, hisz alapból fuggetlen.
Más.: hasznal valaki valamilyen garmin aktivitas mérő órát? Nekem vivoactive hr+ van, es egy ideje amikor bekapcsolom a bluetooth, nem kapcsol össze a telefonnal, csak ha elinditom az alkalmazast, de ha azt bezarom, egyből bontsa a kapcsolatot, többször újra parositottam de ugyan az, de ha eloveszem a htc u11 akkor egyből működik vagy a mate 8 azzal is egybol jó, de itt van valami gond, az alkalmazas inditasakor, irja hogy az alkalmazas engedélyeket kér de minden megvan neki engedve. Factoryreset sem oldotta meg. Ötlet?
-
Buckey
őstag
Szia!
Láttam a térképen, szép helyen vagy. Kirándultam én is arra pár éve.
A VOLTE nekem azért hasznos, mert néha kell távolról gépet buherálnom (Teamviewer), és olyankor megy a telefonálás is. (vezetékes net nincs)
Nekem néha a nap végén is töltenem kell a reggeli 100%-ról, mondjuk a hotspot kb. 16 órától kb. este 10-ig igencsak leszívja. De ma reggeltől idáig csak 37%-ot merült, és kb. 1 órája már nyomkodom.
Úgyhogy én is nagyon elégedett vagyok az egész készülékkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest