Hirdetés
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
válasz
lecso56 #12943 üzenetére
Első nap próbáltam VR szemcsivel....G4 után visszalépés, szerintem még azonos felbontás mellett is az IPS jobb volna VR-ezni mint az AMOLED......valahol olvastam a saját tapasztalataimtól függetlenül hogy más a kijelző "rácsszerkezete...stb stb".....amúgy VR-ezni LG G3-at használok full fényerőn ( 1:1-ben ugyanaz a kijelzője mint a G4-nek).
-
törölt tag
válasz
lecso56 #9814 üzenetére
Hali.
Üdv a klubban.
Kolléga által linkelt tokok megfelelőek, minőség is rendben van náluk.Kijelzőre üvegfólia...hát sokan Nillkint istenítik, nekem nem jön be. Régebben mintha minőségibb lettek volna a termékeik. Próbáltam 2500 és párszáz Ft-os fóliát is. Egyiktől sem voltam elragadtatva. Valaki nemrég megcsináltatta Mobile Outfitters-el az üveget előre, és azt írta tökéletes méretig. Viszont az 6500 pénz, ha jól rémlik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest