Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolf033
senior tag
De miért is kéne egy "napon" említeni őket?
Kb. 2x annyiba kerül a pro.
Aki lite telefont vásárol az vagy nem is akar felső kategóriás telefont venni 2-300k-ért vagy nem tud.
Aki lite telefont vesz az kb. tudja mire számítson.
Nekem ez előtt egy p8 lite volt és azzal sem volt különösebb problémám.
Ebben az árszegmensben nem rossz telefon ez. -
modulus
aktív tag
A normál videó beállításnál van olyan, hogy objektumkövetés. Próbáld ki azt átállítani, mint ahogy most van.
Illetve ha pro videóval készíted, akkor van 3 féle fókusz beállítás (AF):
*folyamatos /AF-C/;
*egyszeri AF-S (itt érintéssel te magad tudsz még fókuszálni);
*vagy van a kézi /MF/.Én az AF-S beállítást javasolnám, ha ilyen jellegű a probléma.
Én nem sokat videóztam eddig, de ilyen gondom még nem volt.
-
Szabcsizz
őstag
Szia!
Haverom ugyanezzel keresett meg a napokban, hogy mit tegyen. Első körben csinált egy visszaállítást, nem segített. Ezután felkereste a Huawei-t, először azt mondták hogy ez ilyen. (wut?!) Másodszori nyaggatásra, javasolták hogy küldje szervízbe. Majd kiderül mit kezdenek vele. -
modulus
aktív tag
Attól függetlenül, hogy a kijelző típusa ugyanaz vagy hasonló, a két készülék kijelzője által produkált fényerő totál eltérő. Ez a készülékek tesztjében, vagy specifikációjában is olvasható.
P9 lite esetében 500 nit körüli, a mate esetében 20%-al kevesebb, amit tud.Ettől függetlenül bőven elegendőnek kellene lennie, max zavaró a már megszokott nagyobb fényerejű készülékhez képest.
Én szabad ég alatt használom napi 5 óra körül, email - fotózás - jegyzetelés - telefonálás, és nincs okom panaszra ilyen szempontból.A gyárit fóliát azonnal lehúztam, egy tiszta edzett üveg van fent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest