Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamasas0913
tag
Egyáltalán nem prémium. Esetleg gyárt pérmiumabb minőségű telefonokat is...
Nálam a prémium telefon az pl. egy Tag Heuer ami rozsdamentes acél házas esetleg titán, plusz digitális kijelzővel a tetején, egy kis fincsi krokodiulbőr itt-ott... Na az prémium..
A HTC az n+1-dik androidos készülékgyártó... -
-
tamasas0913
tag
válasz
anderledani #1107 üzenetére
Remek. Örülök.
Más.
Egy kis ideje már észreveztem, hogy akármilyen erős is a wifi jel, sokszor átvált mobiladatra. Mindegy, hogy hol vagyok, bármilyen wifi hálózatot eldob a telefon. Persze nem mindig és elég hektikusan, de bosszantó. Van, hogy pár percenként átvált, de van, hogy órákig jó. Mellettem más telefonokkal nincs gond.
Emlékszem egy olyan opcióra ami agresszívabban vált mobil adatra, de most nem találom ezt. Lehet átváltottam, de nem vagyok benne biztos. Főleg, hogy nemrég jött meg a szerviznől a telefon és azóta ilyet biztos nem állítottam be. Ez a funkció merre található? Ránéznék azért. -
tamasas0913
tag
válasz
anderledani #1105 üzenetére
Szerintem sehogy ugyanis a adatátvitelhez a telefonon is reagálni kell, hogy te most szgépre kötve mit is szeretnél csinálni.
Vagy kijelzőcsere után megoldhato, viszont a kijelzőcserét ne a hivatalos szervizben csináltasd, mert őket nem érdekli, hogy neked mi fontos. Azonnal gyalulják a telefont. Viszont akkor a gari is ugrik, ha nem náluk csináltatod. Szóval ints búcsút a képeidnek.
Én sem használok memóriakártyát. Én személy szerint rohadtul drágállok egy alig látható müanyag darabért súlyos ezreket fizetni. -
tamasas0913
tag
válasz
mayday00 #1056 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy számodra milyen élethelyzetben lehet fontos, hogy tudd, hogy ~70-80%-on van az akkud?
Tényleg érdekel, mert nem tudom elképzelni, hogy miért lehet fontos azt tudni, hogy még csak ~20-30% merült az akku.
Nem elég, ha tudod, hogy 20%-on van és tölteni kéne? -
tamasas0913
tag
Nem tudom, ki tudott róla vagy nem tudott, de megszünteti a huawei a BL nyitási lehetőséget.
Aki május 24 előtt vásárolta a készüléket az még tud kérni kódot 60 napig. -
tamasas0913
tag
válasz
#65510400 #1038 üzenetére
Teljesen igazat adok neked, viszont ennyire lekezelően szerintem ne irogass.. Már korábban is észrevettem, hogy nem vagy az az emberbaráti hozzászóló...
Nem tudhatod sosem, hogy kinek miért az az igénye ami... Ne szólj le egyből másokat..Egyébként tényleg teljesen igazad van. Mindig ez megy a telefonos fórumokban.. Várják az újat aztán utána meg jön a kérdés, hogy hogy lehet visszaállni a régire.
(#1039) VZotya2
Na mindenkibe beleállsz... Pofa nagy látom...
Mondjuk előfizuban ennyiért kaptam meg? Istenem...
Azt hiszem ignorálom a továbbiakban a lényedet a fórumon.. Szinte az összes hsz-ed ilyen alpári, lekezelő, hányadék..
Visszavehetnél, mert valamikor valaki pofán ver a stílusod miatt... -
tamasas0913
tag
válasz
gthomma #1036 üzenetére
Az AC-s wifi nekem is fájó pont.. A kjelző sem a legjobb.. Sőt... Sokszor alig látok rajta valamit napfényben...
Igen.. Vannak gondok a készülékkel ezt aláírom.
Mondjuk a kijelzővel még valahogy megbarátkoznék, de a wifi szánalmas... De nem csak a wifi hanem a GSM képességei is a béka segge alatt.. Picit gyengébb a jel és már szakad a net, dobja el a francba.. Állandó harcom van térerővel.
Egyik nap haverral együtt kezdtünk el letölteni egy 1,2GB-os játékot. Ugyan arra a routerre voltunk csatlakozva.. Neki a P10 lekapta kb másfél perc alatt.. Nekem vagy 15 percig szüttyögött ez a fostraliga.Szóval ja. Amit fentebb írtam tartom... Amennyiért pl én vettem 48 ezerért annyit megér, de 90k-t messze nem ér ez a telefon. Akkora szakadék van a Lite és a sima verzió közt, hogy hihetetlen..
Előtte ugye P9-hez voltam szokva.. Pikk pakk működött rajta minden, ez meg áhhh... Hagyjuk is.
Ettől függetlenül szerintem a Xiaomi-ban is találnál legalább ennyi hibát/zavaró tényezőt mint ebbe.
A 7X-ben meg annyi, hogy 55 nittel erősebb a kijelző fényereje.. De kb egykaptafa a Mate 10 Lite-al. -
tamasas0913
tag
válasz
James67 #1014 üzenetére
Na igen. Látod ennyire nem emlékszem már az összes telefonomra, hogy melyikkel mi gond volt.. Ez az egy Alcatel volt viszont tényleg ami nálam használat közben sárgult be.
Persze nem kell ezen lovagolni.
Különben nem tudom mi lehet a hatásos a kijelző problémák elkerülése végett. Talán az, ha nem használnánk ilyen telefonokat.Nekem 48db ezresembe került ez a telefon. Annyit megért nekem, de szerintem a rendes árát messze nem éri meg. Tehát a 90 ezer forint magasságát.
-
tamasas0913
tag
válasz
James67 #1011 üzenetére
Hol állítottam, hogy hazudsz?
Tudom nagyon jól, hogy vannak gondok. De hisz pont ezt írtam le az előző hozzászólásomban.
Egyszerűen annyi, hogy nekem kb 150-200 készülékből soha egyiknek sem volt semmi kijelzőhibája. Egyszer volt egy Nokia N8-am amit már úgy vettem használtam, hogy picit lila volt egy részen.Mivel nekem nincs rossz tapasztalatom ezért nem fogok tudni neked konkrét példát mondani amitől nekem besárgult vagy beégett volna.
Amit sokat olvasok az, hogy a chrome keresősávja beég. Navigáció miatt beég, forrósodás miatt sárgul, lilul.
Na, de jó is, hogy most írtam erről. Volt egy Alcatel Idol 2S minim. Na az besárgult, mert állandóan felforrósodott a készülék már egy sima telefonálástól is. De ez pont nem a felhasználó hibája. -
-
tamasas0913
tag
válasz
Szabcsizz #1007 üzenetére
Természetesen mindenki a saját tapasztalatából indul ki elsődlegesen, aztán utána jönnek ehhez hozzá az innen onnan összeszedett infók.
Én, ha csak a saját tapasztalatomból indulok ki akkor szerintem hazudik aki azt mondja, hogy beégnek besárgulnak a kijelzők... Legelső okostelóm 2011-ben a Galaxy S volt oled kijelzővel. Sosem volt vele semmi problémám. Tudni kell rólam, hogy rengeteg telefont használtam. Mindenféle kategóriájút és kijelzőjűt. Nokia, Samsung, Huawei, Lg, HTC, stb stb. Soha egyetlen kijelzömmel nem voltak foltosodás vagy sárgulási gondok, de még beégés sem, még oledeknél sem.
Szóval szerintem urban legend-ek a kijelzőhibák.Viszont tudom, hogy vannak ilyen gondok. De nálam sosem jelentkeztek.
-
tamasas0913
tag
válasz
Szabcsizz #1003 üzenetére
Nem bántasz meg senkit. Engem meg főleg nem.
IPS és IPS közt is van különbség, igaz. Hogy melyik sárgul be előbb vagy később. Vagy melyik ég be előbb vagy később... Vagy melyik egyáltalán nem. De az egyáltalán nem besárguló kijelző sem magától nem sárgul be. Azért mert a tartalom meg a használat nem olyan mint annál ami besárgult... -
tamasas0913
tag
válasz
Szabcsizz #1000 üzenetére
Hogy, hogy itt problémásabb a kijelző? Minden kijelző problémás. Nincs olyan kijelző ami nem tud besárgulni vagy foltosodni vagy beégni.
A probléma forrása nem a kijelzőkben keresendő hanem a felhasználói szokásokban.
Szerintem ez a szempont korántsem lehet mérvadó a vásárlásnál. -
tamasas0913
tag
Megérkezett a szervizből a telefonom. Kevesebb mint egy hét alatt megjárta. Kijelző + ház csere volt. Szép munkát végeztek. Még egy jó pont részemről nekikik.
-
tamasas0913
tag
Telekom is köteles cserekészüléket adni csak szeretnek elsiklani felette... Ha rákérdezel akkor azt mondják, hogy nem kötelesek adni... Olyankor kell az üzletvezetőt hívni... Még ki sem jön hátulról már ott van előtted a cserekészülék. Nem kell a Telekomtól megilyedni... Volt már pár ügyem velük..
De alapvetően bizony a Huawei-hez kell egyből küldeni a telefont nem a Telekomon keresztül kell a garit intézni..
Nekem anno P9-el kapcsolatban még azt is be akarta játszani a Telekom, hogy a náluk vásárolt telefonok garanciális ügyintézése nem az ő dolguk, nekem kell intézni... Hát mondom LoL gyerekek... Melyikőtök hülye fejéből pattant ki ez a csodálatos átverés?
Volt már alkalmam találkozni nem egy nem kettő Telekom üzletvezetővel... Érdekes módon mikor megjelent az üzletvezető olyankor az ügyintéző már azt mantrázta amit kellett nem az átb@szást...
A lényeg, hogy nem kell mindent elhinni amit hazudnak.. Ott vezetnek meg ahol tudnak... Nekik az az érdekük, hogy ne legyél tisztában a jogaiddal és akkor nem tudod kinyitni a szádat... -
tamasas0913
tag
-
tamasas0913
tag
Igen BL nyitással kezdődik minden.
Egy full rom majd vissza fogja zárni a BL-t, ha arra lenne szükség. Egyébként szervizeltek le gariba nyitott BL-es főzött romos huawei P9-et, de erre nem kell alapozni.
Az én véleményem, hogy xda-ról egyenlőre nem tennék fel semmit erre a telefonra. Hamarosan megjön rá az oreo akkor meg kezdheted előről a romolást. -
tamasas0913
tag
válasz
brigittaas #910 üzenetére
Előttem kaptál egy javaslatot.. Valószínűleg szerviz lesz a vége bizony.. Bár előtte én kipróbálnék rajta egy FR-t. Volt már ilyen P9-nél nekem, hogy nem rezgett aztán kapott egy full resetet és helyreállt a dolog.
(#911) Szabcsizz
Azért nem egészen.. Ott a P9 amire Cunaja mester mindent megcsinált amire szükség lehet... ViperFX meg minden mi szem szájnak ingere... Olyan romokat csinált rá, hogy megszólaltak..
Szóval Huawei-re is mindent meg lehet csinálni csak akrni kell.. Mate 10 Lite-ot nem tudom ki romolgat illetve készít rá romokat. XDA-n még nem leskelődtem, de onnan nem is nagyon tennék fel semmit a telefonra. -
tamasas0913
tag
A kijelző fényereje kinti mapsütéses időben gyengus. Ez sajnos ilyen. De a tesztben le is van írva.
Engem is zavar sokszor, hogy alig látom.
Én is meglepődt rajta, hogy mennyire nem találták el az elégséges fényerőt. Kezdem megszokni, de bosszantó dolog na... -
tamasas0913
tag
-
tamasas0913
tag
-
tamasas0913
tag
válasz
jegenye77 #824 üzenetére
P10, P10 Plus, P9, P9 Plus, Mate9 és Mate 9 Pro esetén volt ilyen.
3+3+3-as garancia vonatkozott rájuk.
3 hónap kijelző, 3 hónap hardver meghibásodási cseregari és 3 év általános gari.
Csak nem megrottyant a kijelződ?Nekem ma zakózott egyet a telefon. Olyan mellmagasságból (160cm) pont a bal felső sarkára érkezett a betonra, de szerencsére a 800ft-os kínai védelem megtette a hatását.
Igaz a tok szépséghibás lett, de pont ez a dolga. -
tamasas0913
tag
Szia. Mi benne a bonyolult? Fel vagy legörgeted a kívánt időponthoz és kész. 5 mp-es történet. Megszokod ezt is szerintem. Persze fura így egyből egy másikat kezelni, de egyáltalán nem bonyolult. Ez változni nem fog 99,9%. Azon Lenovo-s volt ezen Huaweies a megoldás. Esetleg keresel play áruházban valami hasonlót amit megszoktál.
-
tamasas0913
tag
És valóban.
Nem hagyott nyugodni a kamera. Ennyire eldugni benne a beállításokat... Ezt nem értem.. Hiába a megszokás nem is engedte meg, hogy más irányban is kutakodjak.
Na szóval meglett a záridő meg az iso. Konkrétan minden...
Nagy kő esett el a szívemről. Bántam volna, ha tényleg meg kell válnom tőle. Nekem nagyon tettszik a mérete. Pont nekem találták ki ezt a majdnem 6 colt.
Mondjuk a közelségérzékelővel még mindig nem tudom mi van, de majd az is alakul. Max, ha hívnak, ki kell lépnem az appból. -
tamasas0913
tag
válasz
jegenye77 #789 üzenetére
Nem rossz, de nem jó... Illetve, hogyan is fogalmazzak... Megszoktam a P9 minőséget, hát ez ahhoz képest sehol nincs.
Amint egy picit is nem megfelelő a fény mennyisége, teljesen elvérzik.
Nincs benne ISO, záridő állítás. És még nagyon sok minden beállítás amit megszoktam és hiányzik. Szerettem sötétben fotózni. Na, hát a sötétben fotózás ezzel a telefonnal lehetetlen. Ráadásul makrózva is gyenge. Tényleg nem gondoltam, hogy ekkora különbség lesz a két telefon közt kamerában... Sajnos tévedtem. Illetve az USB type c is hiányzik.
Persze ezek szubjektív dolgok. Másik oldalról nézve, nem ennek a telefonnal vannak hiányosságai hanem a P9 volt túl jó ehhez képest amit már megszoktam...atosan
Alapban nekem sincs gond a közelségérzékelővel viszont, ha egy alkalmazásban vagy játékban vagyok és akkor hívnak akkor nem tudja a telefon, hogy mit tegyen. Látszik ahogy küzd, hogy levegye vagy ne a kijelzőt. Legtöbbször fel le kapcsolgatja és mire végére érek a hívásnak, már mindent elállítottam a fülemmel... -
tamasas0913
tag
No... Azt hiszem hamar elválnak az útjaink a telefonnal...
Rengeteg dolog zavar benne, de a legjobban a kamerája.
Valami elképesztően szörnyű képeket csinál ez a telefon.
A közelségérzékelő szenzor sem működik megfelelően. Sokszor nem veszi le a kijelzőt mikor telefonálok és a fülemhez emelem. Mindent elállítok egy beszélgetés végére. Egyetlen dolog tetszik benne a mérete. Pont jól eltalálták.
Azt hiszem eladom és veszek inkább egy használt P9-et az árból.Nem térek magamhoz, hogy, hogy tudtak ilyen kritikán aluli kamerát rakni ebbe a készülékbe.
-
tamasas0913
tag
válasz
Cilinder001 #786 üzenetére
Köszi szépen.
Kb fél éve nincs meg a P9 azóta ennyit felejtettem. -
tamasas0913
tag
Srácok. Az értesítés rezgését nem lehet kikapcsolni?
Ez olyan fura nekem. Hangbeállításokban ott a kapcsoló, hogy ne rezegjen, ha csörög a telefon, de az értesítésnél nem lehet kikapcsolni??? WTF???
Rohadtul zavar, hogy minden pittyenés mellé az egész asztal vagy ágy rezeg...
Valamit nem vettem észre esetleg ahol ki lehetkapcsolni? -
tamasas0913
tag
Üdv mindenkinek.
Én is bejelentkezek egy ilyen ketyerével.
4 napja használom és elég korekt készülék. Előtte P9 volt.
P9 kamerája hiányzik belőle nagyon, de viszonylag elfogadható képeket csinál ez is. Sebességgel nincs gondom. Amit észrevettem picit negatívumként, hogy automata módban nagyon leveszi a kijelzővilágítást. Majd még néha kérdezek valamit biztos. Root ilyesmi van rá? Esedleg egyedi rom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Külpolitika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest