Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indian74
senior tag
Sziasztok!
Na képzeljétek nekem is megjött a telefonra a frissítés a 332-es,és a létöltestól számítva kB 10-15 perc alatt meg is frissítette a telomat -
-
Indian74
senior tag
válasz
wolf033 #1605 üzenetére
Hát eléggé az,de hogy frissítés sem jön rá nekem,még mindig a b120-as van rajta,és nem frissíti fel,na az már röhej.
Bármivel próbálkoztam de így marad és kész.
Csak azt nem érte hogy miért van ez így,mert Németországból származik???
Ha bevinném egy központi szervizbe ott megcsinálják ingyen??? -
Indian74
senior tag
Nekem pedig még mindig a 120-as
Lehet hogy azért mert Németországból lett behozva??
Próbáltam mindenfélével programmal frissíteni,egyik sem sikerül,nem engedi hogy tovább lépjek -
Indian74
senior tag
válasz
Doky586 #1455 üzenetére
Kösz mindenkinek,de egyik werzsion sem megy fel,mindig azt irja ki hogy "CSOMAG ELLENŐRZŐ ÖSSZEGE HIBÁS",nagyon sok féle szoftverrel próbáltam,és a leírások alapján csináltam.
[link]
De ez van,majd csak jön valami,csak kicsit számomra,furcsa,és érthetetlen,hogy miért nem frissült eddig??? -
Indian74
senior tag
Akkor egy kis segítség kérnék,akkor én is előbb álljak át egy magasabb verziószámra,azt utána frissítsem fel oreo-ra??
-
Indian74
senior tag
válasz
Doky586 #1446 üzenetére
Tessék itt a válasz.
"Aztán egy kis előképzés:
A Firmware Finder (másnéven FF) használ bizonyos betűkódokat: FullOTA, OTA, MF, PV.
Mindegyik rövidítés.OTA = Over The Air, tehát nem rádugod a telefont a számítógépre, és frissítő szoftverrel babrálsz, hanem magának le tudja tölteni a frissítést a készülék (általában kis méretű csomagok).
FullOTA = Ez annyit takar, hogy a teljes méretű firmware-t tölti le, amiben minden benne van, nem csak a frissítés maga. Kizárólag ezt a verziót szabad használni FF-nél!
MF = Multi File, tehát több fájlt tartalmaz (minket ez egyáltalán nem érdekel).
PV = Point Version, Főverzió váltásra használandó!!! Amikor android számozás változik, pl 7-esről váltanál 8-asra, az egy főverzió váltás, így csakis PV jelzésű firmware-t szabad választani, mert abban van meg hozzá minden szükséges elem a váltáshoz. Ezt mellőzve pohár-alátétet csinálsz a telefonból!
P10 esetében, amikor valaki B151-es, tehát 7-es androidról szeretne váltani B360, vagy B365-ös verzióra (8-as android OREO), akkor előbb egy átmeneti verziót kell feltenni (B180), mert csak arról frissíthető 8-asra egy B365 FullOTA-MF-PV-vel!" -
Indian74
senior tag
Na most ezt sikerül elérnem FF-el de jó egyáltalán a hozzá való rom??
-
Indian74
senior tag
válasz
Bicsibocsi #1415 üzenetére
-
Indian74
senior tag
válasz
Bicsibocsi #1397 üzenetére
Kösz mindenkinek a válaszokat,de tényleg nem kaptam semmilyen frissítést ,sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mini-ITX
- Politika
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- ASUS blog: megfizethető Wi-Fi 7 routert mindenkinek!
- Synology NAS
- Linux kezdőknek
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Alpine Blue 12GB/256GB
- iPhone 14 Pro / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen (140)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest