Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Bicsibocsi #1176 üzenetére
Na mit mondtam? Na mit mondtam?
Hétvégére jöhetnek a fúj de szar vissza a 7esre hozzászólások.
-
törölt tag
Keddre itt lesz.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Doky586 #1155 üzenetére
Mennyi esélyt látsz rá, hogy egy Európában hivatalosan forgalmazott, összes szolgáltatónál is kapható készülékben nincs B20? Ez nem Xiaomi! De már a Xiaomikban is van B20! Továbbmegyek, ki mikor látott utoljára olyan hivatalosan forgalmazott Huaweit, amiben nem volt? 2007-ben? Azt nem kérdezed meg, hogy az érintőképernyő érintésre működik-e?
-
törölt tag
válasz
tamasas0913 #1114 üzenetére
Jobb is lesz így.
-
törölt tag
válasz
tamasas0913 #1110 üzenetére
Szerintem is kapcsold ki, nálam nincs bekapcsolva, és gondom sincs.
-
törölt tag
válasz
tamasas0913 #1108 üzenetére
A Beállítások felső keresősávjával könnyű megtalálni.
Amúgy a fejlesztői lehetőségekben van.
Ezenfelül wi-fi-nél a wi-fi+ beállításoknál is van ehhez kapcsolódó beállítás.
-
törölt tag
válasz
tamasas0913 #1040 üzenetére
Azért vagyok ilyen, mert nettó hülyeség van leírva, amivel félre van vezetve, aki telefonvásárlás előtt áll. Az 5 Ghz-es wifi hiánya nem okoz lassú Letöltést, ez egy gigantikus baromság. Bizonyos feltételek teljesülése mellett lehet, de attól még ezzel a telefonnal is lehet rohadt gyorsan letölteni, ha fenti példád egyszerűen hülyeség.
-
törölt tag
válasz
tamasas0913 #1037 üzenetére
Ha már mégegyszer leírtad, hátha valaki megkérdezi, beleállok ebbe is, tessék megkérdezem :
Hogy tudtad 48 ezerért beszerezni, amikor 80-90 körül van az ára? Hogy sikerült összehozni ezt az őrületesen jó bizniszt, mi a végtelen zsenialitásod titka?
-
törölt tag
válasz
gthomma #1032 üzenetére
A Honor 7x két hónappal, a Xiaomi hónapokkal később jelent meg, ennyiből soha semmivel nem leszel elégedett, mert a később megjelent telefonokon egészen döbbenetes módon mindig újabb Android lesz.
A másik, hogy azok szoktak legelőször nyomorogni a friss verzió megjelenése után, hogy hogyan lehet visszatérni a korábbira, akik kétnaponta sírják tele a fórumot, hogy mikor jön az új. Mert az újban más a menü színe, vagy máshova került egy menüpont. Mindig minden fórumon ugyanaz van. Mindig.
Részemről a 7-est még úgy ahogy vártam a kettéosztható képernyő miatt(bár ugye sok telefonban ez már korábban adott volt), de a 8-asban mi a túró van, hogy ennyire kell várni? Kávét tud majd főzni vele a telefon, vagy mit?
A telefon hiányosságait pedig számtalanszor kitárgyaltuk. Ha okokat keresel, hogy másikat vegyél, tök rendben van, de erre a nyünyörgésre semmi szükség.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
tamasas0913 #1015 üzenetére
Milyen összefüggést látsz abban, hogy ha 200 telefont használtál eddig, egyszerűen egyiket sem használtad elég ideig, hogy produkáljon bármilyen hibát? Az én Mate 10 Liteom kb. Fél éves, és egy pici foltocskában sárga, véletlenül vettem észre, mert a sarokban van.
Ha mondjuk 5 év alatt volt 200 telefonod, az évente 40,tehát kéthetente van új telefonod, és csodálkozol, hogy nem találkoztál hibával?
-
törölt tag
válasz
mámeginmiva #970 üzenetére
Gyári visszaállítás, ha úgy se jó, szervíz.
-
törölt tag
Megjött a B137.
-
törölt tag
válasz
brigittaas #910 üzenetére
Értelemszerűen ha nem rezeg rezgőre állítva, akkor rossz a rezgőmotorja, szervíz.
-
törölt tag
Na nekem is megjelent egy picike sárgásodás jobb oldalt felül. Olyan borsónyi nagyságú. Egyenlőre nem zavaró annyira. Kíváncsi vagyok a terjedési sebességre.
-
törölt tag
Én nem is akadozást észlelek, hanem... anomáliákat. És épp ezek miatt használtam eddig Samsungokat. Azok problémamentesen működtek.
Pl. a kamera appom. Egyszer csak eltűnt a kamera gomb. Nem tudtam fényképezni. Mutatta a telefon a kamera képet, csak nem volt mit megnyomni a fényképezéshez.
Később rájöttem, ha a gomb helyét nyomkodom, akkor is megcsinálja a képet. Később hol visszajöttek a gombok, hol eltűntek.
Mostanra már használhatatlanná vált a kamera app, hiába töröltem ki az adatokat belőle.Néha kicsit megbolondul a képernyő, újra kell indítani, akkor minden rendben.
Még vannak ilyenek. Ha jól működik, akkor szuper minden, aztán egyszer csak megkettyósodik.
Kár ilyennel elszarni,mert amúgy szeretem. (szeretném)
Lecserélném Pro-ra, ha lesz rá keret. De így hogy? Ha az is megbolondulna néha 200+ezerért,ott őrülnék meg.
-
törölt tag
Jött egy 135-ös frissítés. Biztonsági, április 1. Lett a dátum.
-
törölt tag
Itt a Honor 7x tesztje. Jól látható módon ugyanez a telefon, csak Honor néven.
Namármost abba van duplakopp ebben meg nincs.
-
törölt tag
Na azért ne legyél nevetséges! Ezzel a telefonnal is TÖKÉLETES telefonálni, ez nem flagship feature, ez alap!
Oké, akinek kell az erős hardver, legyen! Az üzemidő szintén nem flagship tulajdonság, vannak olyanok, amiknek jó az üzemidejük, de van egy csomó, amelyiknek nem.
De a beszélgetési hangminőséget ne keverd ide, az egy 20 Ft-os kínai telefonnál vagy az alsó kategóriában rossz, nem ezeknél a telefonoknál!
-
törölt tag
válasz
ANDROID??? #713 üzenetére
Ha lenne ilyen, már írt volna. Én konkrétan azt se tudtam mi az, be kellett gugliznom. Szerintem nem annyira meglepő ez egy 5-10 taggal rendelkező fórumon, hogy ennyiből senki nem használ állványt fotózáshoz egy ilyen telefonnál. Elméletileg igen tapasztalt fórumozó vagy, mit vársz egy 700 hsz-es fórumtól?
-
törölt tag
Nekem megjött estére, függetlenre. Szuper, hogy semmit nem írtak, hogy mi változik. Az arcfelismerés megjelent a beállításokban, eddig ennyit vettem észre.
-
törölt tag
"Ott voltam" a fórumozók között, amikor a linkelt bejegyzés megszületett. Szerintem simán lehetséges, hogy kitaláltak valami szoftveres okosságot, máshogy osztják el az antenna kapacitását vagy ilyesmi.
Dello79: Honnan veszed, hogy a P Smartnál nincs ilyen gond a KORÁBBI Bluetooth eszközökkel?
-
törölt tag
Akik már tudtak frissíteni, kipróbálhatnák, hogy lassul-e még a wifi egyszerre a Bluetoothtal 4.0-nál régebbi Bluetooth eszköz esetén.
-
törölt tag
A Mate 10 Lite fényereje tűző napfényben kevés. De. Ez nem azt jelenti, hogy nem látja a kijelzőt! Attól még a tárcsázóba látni fogja a neveket, el fogja tudni olvasni az üzeneteket. Sőt a Fészbuk bejegyzéseket is meg tudja majd nézni.
Viszont egy sötét filmben nem fogja látni, ki a gyilkos, csak ha hátat fordít a napnak. -
törölt tag
válasz
ZoleeWolf #552 üzenetére
Nem vagyok Huawei fan. Ez egy baromság. Épp az imént írtam le egy másik fórumon, hogy itthon szinte az összes létező technikai eszköz Samsung. Mikró, tv, hűtő, mosógép, telefonok. Ezért nagy dolog nálam, hogy Huaweit használok.
Ezen felül korábban szépen leírtam véleményként a telefon előnyeit és HÁTRÁNYAIT IS. Tartom továbbra is, hogy a képernyő betekintési színcsökkenése a legnagyobb hátránya.Az, hogy a wifi lassulás fennáll, nem vélemény, hanem tény. Az is tény, hogy a fórumon eddig 4-en nyilatkoztak a problémáról, Te, Joe Soft, Cherubion és én. Ebből a Bluetooth használatban gondot csak neked okozott, a többi 3 boldogan youtubozik Bluetoothtal wifin.
Ehhez jön még, hogy kiderült, nálatok van még egy Huawei, ahol szintén fennáll a gond. Ami statisztikailag nézve mindenképpen feltűnő.A fent leírtak tények, nem vélemények. És a teljes igazságot akkor írjuk le, ha a fenti tényeket egyben kezeljük.
Veled ellentétben én azért írok a dolgok mindkét feléről, mert végeredményben a fórum sok vásárlói döntésben segít. És ha nem írjuk le, hogy ugyan másoknál is jelentkezik a lassulás, de nem olyan mértékben, hogy ez gondot jelentsen a használat során, csak a te eddig egyedi esetedet, amikor gondot jelent, akkor félretájékoztatunk embereket.
Tehát én sem kötekedésből írok, hanem azért, hogy a te használhatatlanná lassuló wifid és a többiek lelassuló, de használható wifije EGYÜTT szerepeljenek, hogy a teljes igazság ismeretében tudjon mindenki vásárlói döntést hozni.
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
cherubion08 #544 üzenetére
Durva. Az ujjlenyomatot se használom, de nem semmi. Talán később is lesz még meglepi.
-
törölt tag
-
törölt tag
Azért, mert általában mindenkinek az olyan rém fontos dolgokkal van problémája, minthogy valami máshova került a menüben. Vagy egy nem tetsző menüszín miatt dobják a friss rendszert, biztonsági szintet, esetleg új feature-ket, hozzáértés nélkül mókolni kezdenek és tönkreteszik az egészet.
Az emberek fontossági sorrendje abszolút el van csúszva. -
törölt tag
Nem viccnek szántam. Már az összes fórumon ez van. Mikor jön a következő Android? Mikor jön? Mikor jön? Mikor jön? Már mindenki megkapta, csak mi nem, nyenyere nyenyergés.
Miután megjött, fúj ez hogy néz ki, ez se olyan az se olyan, hogy kell vissza. Majd jönnek a visszamókolt szarul működő telefonok, és persze a telefon lesz a hibás. -
törölt tag
Hol 15ezerrel több a Honor 9?
A Honor sokkal kisebb, és sokkal erősebb. Neked kell tudnod, számodra melyik a fontosabb.Én 1 hónap használat után nem látom értelmét erősebb telefonnak a leghartkórabb játékokat kivéve. Egyszerűen sosem kell várni semmire. Minden működik. Nem fagy, semmi probléma.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Bumblebeee #468 üzenetére
Beállítások - Egyebek - Mobilhálózat - Mobiladat mindig aktív nincs bekapcsolva?
-
törölt tag
válasz
cherubion08 #449 üzenetére
-
törölt tag
válasz
ZoleeWolf #420 üzenetére
Hát jól van. Nekem ez volt az utolsó, hogy fórumozni akartam. Végre új telefon, aminek lassacskán beindul a fóruma, írok sok infót. Aztán ez a vége. Hiába az észérvek, vagy talán pont azért, a hozzád hasonlók képtelenek bizonyos szint felett értelmezni az írást. Rajtad kívül mindenkinek működik eddig a dolog, de neeem, a telefon szar. Az az igazság, kinyalhatod a seggem.
Sebaj. További jó fórumozást mindenkinek, nekem elég volt egy életre.
-
törölt tag
válasz
cherubion08 #418 üzenetére
Persze, ezt már tudjuk, hogy lassul, nem vitatja senki. A kérdés az, hogy a mindennapi életben a letöltésen kívül okoz-e problémát. Ezért érdekes teszt a youtube film és a Bluetooth füles párosa, mert az egy teljesen életszerű dolog. De ha az megy vele, és eddig ketten próbáltuk és mindkettőnknek működött, onnantól az egész csak értelmetlen számháború.
Egyébként érdekes lenne tudni, hogy ZoleeWolf Bluetoothos telefonáláskor vajon milyen méretű pdf file-t nem tud letölteni 1.1 Mbps letöltési sebesség mellett,mert egy párszáz kilobytes filehoz az 1.1 Mbps is elég kellene hogy legyen.
-
törölt tag
válasz
dragonfx #413 üzenetére
Szerintem kétféle ember van. Aki vesz Xiaomi telefont és aki nem. Aki vesz, annak már az van. Én nem vennék, számomra nem alternatíva, nekem a Xiaomi fórumokban említett gondok nem kellenek. Ezen felül mint írtam, ez 6 col. Ha nem érdekel a képernyőméret, tudsz kisebbet venni olcsóbban, nem érdemes ezen gondolkodni. Ha pedig érdekel, az 5.5 col nem lesz alternatíva. Amúgy meg a 64/4-es verzió az ED-ben 70ezer,ami semmiképp nem a fele a 96ezernek.
A Honor 9 Lite nincs még itthon, nem tudjuk mennyibe fog kerülni. De mint friss telefon bizonyára nem lesz sokkal olcsóbb ennél.
-
törölt tag
Összefoglaló :
Samsung J5 2016 és Samsung Tab S2 párhuzamos használata után vettem ezt, a kettő helyett. Nekem most már csak ez van, se laptop, se semmi. Van hozzá billentyűzetem hosszabb szövegekhez.
Képernyő:
A 18:9-es képarány semmiféle gondot nem okozott, pillanatok alatt megszoktam.
A színek nekem nagyon rendben vannak. Értem én, hogy az Amolednek tökéletesek a feketéi, meg élénk színek, de... én sosem szerettem. A feketék olyan feketék, hogy elvesznek benne a részletek, az alacsony képfrissítés pedig nekem zavarta a szememet. Ez utóbbi keveseknek probléma, mindenesetre nekem ez az IPS jobban bejön.
A baj viszont a képernyővel a betekintési szög. Nem invertálódnak a színek, hanem ha nem tökéletesen szemből nézzük a képernyőt, a fényerőt látjuk kevesebbnek, elszürkül a kép. Szerintem ez a legnagyobb hátránya az egész telefonnak, iszonyú nehéz tökéletesen szemben tartani,ha pedig letesszük az asztalra és tényleg oldalról nézzük, már húzzuk is fel a fényerőt.
Ezen felül tényleg nem izmos a max fényerő. Nyáron teli napsütésbe nehezen lehet majd látni.
Az állapotsáv pedig túl kicsi. A Samsungon sokkal jobban látszott az idő, meg a töltöttség.Külső:
Mivel ez szubjektív, nem is a szépségéről írnék, csak annyit jegyeznék meg, hogy a J5-höz képest elképesztően csúszik, a lekerekített oldal miatt pedig nehéz felvenni asztalról. Nagyon király a vékony keret, de nekem sokszor beleér az ujjam a képernyőbe.
Soc:
Értem, hogy nem ez a világ leggyorsabb rendszere, de a napi működés során tökéletesen működik, semmire nem kell várni, minden azonnal történik, az app frissítések is pár pillanatig tartanak csak. A Tab S2-nél is gyorsabb egy leheletnyivel.
Játszani viszont nem játszom, erről nem tudok nyilatkozni.Emui:
A Touchwizek után meg kellett szoknom az új rendszert, de hamar ment. Tetszenek a kisebb trükkjei. De ez is szubjektív, aki szereti, annak feleslegesen írok róla, aki nem szereti, annak meg hiába. Aki nem használta még, az meg próbálja ki. Ez is csak egy rendszer, pár beállítás más menüpontokban van és ennyi.
A memóriakezelése viszont lehetne jobb. A 4 gigából 2,5 szabad általában, ennek így nincs sok értelme.Akkumulátor:
Állandó wifivel, 1 email fiók szinkronnal, 2 simmel, Messengerrel, Facebook app nélkül, kikapcsolt animációkkal kb. 25%-ot merül 2 órás képernyőidővel böngészéskor. Éjjel pedig szinkron nélkül 2%-ot 8 óra alatt. Bírja úgy, mint a J5, nekem ez jó.
A fórum eleje felé valaki írta, hogy az Android rendszer fogyasztása a legmagasabb, ez óriási csúsztatás, ugyanis ez a telefon külön listában hozza a hardver és a szoftver fogyasztását. Így itt is a képernyő fogyaszt a legtöbbet, ahogy normális.Kamera:
Nos, erről majd ír más. A lehető legkocább fényképész vagyok, ha látszik a gyerek, vagy a macska a képen, örülök és kész. Ez itt megvan. Annyit tudok írni információként, hogy pokoli sebességgel fényképez, egy villanás nem látszik, egy pillanat és ott a kép.
Az említett problémák:
NFC nincs benne. Ha valaki ilyet használ, vegyen másik telefont.
Ac nélküli wifi:
Átlagos használat mellett nem számít, torrentgépként kevés lesz. Otthoni 5 GHz-es hálózathoz szintén felejtős.
USB C:
Nincsen. Ha e nélkül nem tudsz élni, mást vegyél.
Gyorstöltés:
Nincsen. 0-ról 2,5-3 óra kell a feltöltéshez sajnos.
A wifi és Bluetooth együttes használatakor belassul a net:
Az én tapasztalatom az, hogy rendeltetésszerű használat esetén nem okoz gondot. (youtube, netezés zenehallgatás, telefonálás közben), mindazonáltal a net lassulása applikációval kimérhető, tehát valós.
Értesítési LED:
Fentebb írták, hogy csak szemből látszik. Szerintem ez túlzás. Annak idején a THL 4000 nevű telefonomon tényleg alig látszott, de itt nagyon laposan kell nézni, hogy már ne lássuk. Azért örültem volna, ha több színű.
Összegzés:
Nem tökéletes telefon, nem jó mindenkinek. Viszont bizonyos igények együttes fennállásakor (6 col, 64 gb ROM, rendes hazai garancia) nincs alternatíva.
-
törölt tag
válasz
ZoleeWolf #406 üzenetére
Igen, ha visszaolvasol kicsit TE, láthatod, hogy reagáltam rá, nem röviden, de akkor szartál rá. És akkor NEM TAPASZTALTAD, mert te, ahogy korábban is, most is pdf filet nem tudtál megnyitni telefonálás közben, míg Bumblebee youtube akadást említett, ami két teljesen eltérő KÜLÖN dolog. Ez azért fontos, mert míg pdf filet viszonylag kevesen nyitnak meg telefonálás közben, youtubeot sokan hallgatnak bluetoothtal. Ezért ha te egy pdf file nyitási probléma miatt hevesen bólogatsz a youtube problémára,miközben fingod nincs róla, mert sosem próbáltad, telefosod az interneted fals infókkal. Fel tudod ezt fogni?!
Tehát eddig úgy állunk, hogy Bumblebee ideírt valamit, én KIPRÓBÁLTAM, és NEM bizonyult IGAZNAK. Te pedig TAPASZTALAT nélkül ideírsz, ami így teljesen hasznavehetetlen.Mégegyszer, kipróbálná más is a nagy felbontású youtubeozást bluetoothtal, hogy IGAZI VALÓS tapasztalatokkal gazdagodjunk?
-
törölt tag
válasz
ZoleeWolf #404 üzenetére
De Te tapasztalod ezt, vagy csak helyeselsz Bumblebeenek ész nélkül? Mert szerintem csak idetrollkodott. Nem hiszem el, hogy egy pár hozzászólással ezelőtt kitárgyalt problémát ideír mindenféle hátsó szándék nélkül.
Most direkt kipróbáltam, YouTube videó, Jurassic Park film trailer 1080p-be wifin, Bluetoothos fejhallgatóval, panelba 30 látható hálózat mellett, egy mákszem megakadás nem volt, tökéletes képminőséggel, a dinoszaurusz leordította a fejemet.
Most komolyan, olyan, akinek van ilyen telefonja, tapasztalt már youtube megakadást Bluetooth mellett?
-
törölt tag
válasz
npontpeti16 #401 üzenetére
Érdemes a Hicare kézikönyv részét olvasgatni, csomó trükk van benne leírva.
-
törölt tag
válasz
Bumblebeee #396 üzenetére
Kcsa vagy más néven?
-
törölt tag
válasz
cherubion08 #371 üzenetére
Régiek a SIM kártyák?
Egyébként megéri ez, két előfizetést fizetni? A beszélgetős kártyádhoz nincs valami akciós netes dolog olcsón?
-
törölt tag
válasz
cherubion08 #369 üzenetére
Kipróbáltam, letiltottam az egyik kártyám, majd vissza. Semmi nem történt, úgyértem gyorsan visszatalált a hálózathoz és van térerő mindkét kártyán.
-
törölt tag
Ez volt a sorrend a hozzászólásaid szerint:
"specifikáció teljes ismerete után már csak a popcornos zacsival maradtam itt"
Tehát a telefon már nem érdekelt, vártad a veszekedést. Mivel nem jött, beírtál valamit, amivel gerjeszted.
"Vártam a hasonló kommentet."
És sikerült, meglett, amit vártál, még le is írtad!
"Ha megy a szövegértés, akkor meg is fogod érteni."
Itt elkezdtél személyeskedni.
"Alakul ez, már kezdődik a személyeskedés is"
Majd itt ráfogtad másra, viszont megvolt az öröm, mert amit ELKEZDTÉL, sikerült FOLYTATNI.
"Nem győzködtél, kapásból támadtál. Valóban jobb személyiség vagy."
Nem támadott senki rajtad kívül. Gerjesztettél egy negatív folyamatot, amit még úgy is sikerült folytatnod, hogy nem volt hozzá partner.
Kérlek fogd a popcornt és menj máshova veszekedni. Itt pedig térjünk vissza a telefonhoz. Köszönöm.
-
törölt tag
válasz
ZoleeWolf #352 üzenetére
Na látod ez kiváló példa. Neked ez a készülék NEM MEGFELELŐ. Sajnos vélhetően 1 antennája van a wifinek, és a Bluetoothnak, ez neked nem elegendő a munkádhoz. Másik telefont kell választanod.
Épp tegnapelőtt volt nekem is ilyen, Bluetooth telefonálás közben meg kellett nyitnom dokumentumot. Csakhogy nekem ez a telefonon volt, így nem okozott gondot.
Bár elgondolkodtató, hogy a youtubeon való filmnézés ennyire kicsi adatforgalommal járna, hogy simán megy bluetooth mellett, míg egy dokumentum letöltése annyival nagyobb feladat, hogy nem megy vele?
-
törölt tag
Hát csak ismételni tudom magam. Ezzel a készülékkel én nem tapasztaltam wifi gondot. Értem, hogy a P10 tudott ilyet, de ezzel az egész lakásban van jelem, de még lent a parkolóba is, pont úgy, mint a J5 2016-tal.
Azt is értettem már az fórum elején is, hogy ez a SOC nem a csúcsok csúcsa. Pont annyira érdekelt, mint a J5-nél, amikor vettem. Semennyire. Engem a GYAKORLAT érdekel. Márpedig a gyakorlatban a telefon flottul működik, minden azonnal történik, amire rányomok. Fényképezésnél azt hittem először, nem érzékelt a kijelző, pedig de. Olyan sebességgel történt a fényképezés, hogy nem volt látható jele. A flagshiphez szokottaknak ez biztos nem újdonság, de nekem új volt.
A hiányosságok lekicsinylése pedig teljesen egyértelmű. Ha a hiányosságok nekem számítanának, nem vettem volna meg ezt a cuccot. De nekem ez nem számít,mert használatakor nem érzem az ac wifi hiányát, nem érzem a SOC hátrányát, nem használok NFC-t. Ezért számomra ezek a hiányosságok kicsinységek az előnyökhöz képest.
Ennyiből mondhatnám, hogy miért kicsinyled le a telefon erősségeit? A 6 colos képernyővel, hazai garival kombinált 64 gigás tárolót, amit jelen pillanatban 100ezerért más nem ad? Vélhetően neked ezek nem számítanak, míg az ac-s wifi meg a SOC igen. Semmi baj ezzel, bizonyára ezért használsz másfajta telefont. De vannak emberek másfajta igényekkel, akiknek meg pont ez a telefon jó.
Ezt egyébként úgy hívják, a másik ember másfajta igényének, gondolkodásának az elfogadása.
-
törölt tag
Beszéljük meg ezt is. A múltkor 3 órán keresztül hallgattam wifin youtubeon zenét Bluetoothos fejhallgatóval 1 ezredmásodperc megakadás nélkül. Értem, hogy a kettőt együtt használva lecsökken a net sebessége, de ha a gyakorlatban még mindig elég gyors marad a net és a fejhallgató együttes használatához, akkor mi a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Külpolitika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest