Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
snooze
veterán
válasz
Bicsibocsi #1697 üzenetére
Köszönöm..akkor marad az appal történö rejtés..
-
TheMiller
tag
Ma reggel nekem is megjött a frissítés, 10 perc alatt megvolt. Felhasználói szempontból csak a beállítások és az ikonok megjelenítése változott. 332-es verzió ment fel.
De a tudat, hogy végre megvan... -
-
Domi392
tag
Én még mindig nem kaptam meg 😎😂
-
-
Nálam is pont ezt csinálta. Jóváhagyás nélkül letöltötte, aztán közölte hogy vagy most azonnal frissít, vagy hajnali 2-kor...
Ez már olyan erőszakos mint a win10
Úgyhogy feltettem. Végre van mobiladatnál fordulónap.
Viszont Bluetooth-nál nem találom hogy kell azt beállítani hogy ne broadcastolja magát (ne látszódjon bárkinek), de füleseimhez működjön.. -
muci
tag
Üdv. A mikrofon-t nem találom. Segitene valaki ? kösz.
. -
Roleq
csendes tag
Mikor jön már az Android Pie???
-
Indian74
senior tag
Sziasztok!
Na képzeljétek nekem is megjött a telefonra a frissítés a 332-es,és a létöltestól számítva kB 10-15 perc alatt meg is frissítette a telomat -
jegenye77
addikt
válasz
Bicsibocsi #1681 üzenetére
Kellett neked agresszívnak lenni
-
válasz
Bicsibocsi #1677 üzenetére
Akkoriban azt mondtad neked a 330-as jött meg, most meg a 332 szétosztása folyik. (talán a tieden is újból frissülni fog)
-
jegenye77
addikt
válasz
Bicsibocsi #1677 üzenetére
Én is ezt írtam :
" rosszabb nem lesz" -
törölt tag
válasz
mayday00 #1670 üzenetére
Ma délután vettem át a futártól egy Mate 10 lite-ot, családtag részére. Egyből felajánlotta boot után, hogy márciusi biztonsági szintre frissül (engedtem is neki), a következő kérdésem pedig pont ez lett volna, azaz hogy mikor lesz Oreo.
Köszi a gyors posztot, akkor ez lesz a holnapi menü.
-
snooze
veterán
Nekem most feldobta,hogy frissitsek,de csak az ok gombot ajánlja fel..hogyan lehet ezt kikapcsolni?meg automatán bekapcsolta az éjszakai frissitést,ami ki volt kapcsolva..nagyon azt akarja a huawei,hogy frissitsek..
-
mayday00
őstag
Oreo megjott. 😁 később frissítek. 😁
-
modulus
aktív tag
Megjött a friss rendszer.
Telepítés után maradt minden kép, videó, telepített alkalmazás, bejelentkezve maradt minden. Viszont jött pár új ikon az asztalra, illetve játék stb. Megváltozott a kinézet, az ikonok formája, ráncfelvarrás.
-
-
ezoltán
tag
Én tegnap kaptam cégesnek ezt a telót. Megdöbbentő, hogy nincs rajta Oreo, mikor lassan a következő is kikerül.
A Pro változatra is ilyen lassan jönnek a frissítések?
-
Bicsibocsi
tag
Ehh na mindegy...
Se a számlán se a garipapíron nincs imei szám... Akkor itt meg is állt a történet. -
válasz
Bicsibocsi #1656 üzenetére
Bővebben? Sehogy se lehet.
De járd meg a köröket, aztán számolj be róla.
-
Bicsibocsi
tag
válasz
jegenye77 #1657 üzenetére
Azt aki megérdemli...
Ugye vettem egy P9 Lite 2017-et egy személynek ajándékba, de azóta rohadtul nem úgy viselkedik, hogy elviseljem azt, hogy az általam vásárolt, igaz ajándékba adott telefont használja... Már a kapcsolatot sem tartjuk miatta. Hálátlanul viselkedett velem.
Ennyi a történet... Rohadtul nem érdemli meg... -
jegenye77
addikt
válasz
Bicsibocsi #1656 üzenetére
Kit akarsz szivatni?
-
Bicsibocsi
tag
válasz
Doky586 #1655 üzenetére
Bővebben?
Ha külön külön bemegyek a szolgáltatókhoz és kérem, hogy xy imei-t tiltsák a hálózatukon az nem megoldás?
Nem akarom elhinni, hogy nem lehet tiltatni egy nem szolgáltatós készülék imei számát. Tehát, ha nem szolgáltatónál veszek telefont akkor nincs jogom tiltatni az imei-t? Vagy mi a pics? -
válasz
Bicsibocsi #1654 üzenetére
Sehogy.
-
Bicsibocsi
tag
Egy kérdés..
Hogy lehet nem szolgáltatós telefon imei számát letiltatni?
A gyártót, jelen esetben a huawei-t kell felhívjam? -
akos727
senior tag
válasz
ferasorion #1649 üzenetére
Igen, ez nálam is így van, csak hogy a gyári színeket lehet-e váltani. Előző telefonomon más volt, és egyelőre nem sikerült megszokni ezen, így gondoltam megkérdezem
-
jegenye77
addikt
válasz
ferasorion #1649 üzenetére
Nálam is ilyen gyárilag.
-
akos727
senior tag
A notification LED színeit lehet állítani valahol? Tehát ha pl whatsapp jön, akkor fehér legyen, messengernél zöld, stb...
-
snooze
veterán
Sziasztok!
Probált már valaki a gyári foliára rátenni az üvegfoliát?Ugy mennyire védene?A gyári tökéletes,ezért nem szedném le.. vélemény?vagy ez hülyeség? -
-
FeZ...
aktív tag
válasz
ZoleeWolf #1642 üzenetére
Igazából engem nem érint a dolog. Megmértem a letöltési sebességet simán és bluetooth fülest használva is és nincsen számottevő különbség. Ezt a dolgot csak azért írtam be, mert több embernél jelentkezett már, és ahogy írtam más készülékeknél is tapasztalták, így gondoltam, hogy jogosan lehet felhozni, mint esetleges hibát.
-
ZoleeWolf
tag
Javíthatóságról nem tudok, de van megoldás. A legtöbb helyen nekem is fen ált a probléma olyan szinten, hogy egy doksit nem tudtam megnyitni annyira lelassult a wifi. Aztán egyik ügyfélnél érdeklődtek a teló képességei után, és kérték mutassam meg mennyire lassul be. És csoda történt, mert nem volt használhatatlan lassú 6-7Mbps volt a sebesség az addig tapasztalt 0,5Mbps helyett. Na rögtön néztem milyen cucc ami szórja a wifit, és hát egy Huawei router volt, még jó hogy nem vesztek össze
Otthon rögtön elkezdtem kotorászni a régi összegyűlt kacatok között, és egy már nagyon rég nem használt Asus RT-N13 routerral sikerült elérni az addigi lehetetlent, és kb 8-10Mbps lett a letöltési sebesség.
Szóval van remény, és 1-2 olyan router amivel ez a probléma megoldható.
Persze ha nem használod a Bluetooth részét a telónak akkor semmi gond.Csak érdekesség, hogy most egy P20-at használok (nem lite), és tökéletesen működik a Bluetooth, és a wifi egyszerre.
-
FeZ...
aktív tag
Tudtommal egy zavaró hiba merült fel eddig a készüléknél, hogy a Bluetooth használatával csökken a wifi sebessége. Talán nem mondanám típushibának, mivel több más készüléknél is felfedezhető ez a jelenség. Az még nem derült ki tudtommal, hogy ez hardveres probléma vagy szoftveresen javítható (lenne).
-
FeZ...
aktív tag
válasz
Bicsibocsi #1639 üzenetére
Hogy megváltozott a világ, hogy egy ekkora tepsit valaki kicsinek ítél !
Hol van már a "minél kisebb a telcsi, annál menőbb" időszak ?!
Nekem még éppen megfelel a mérete, amikor vettem hatalmasnak tűnt, de mára úgy megszoktam, hogy a következő telefonom ha esetleg nagyobb lenne, egyáltalán nem zavarna. Sőt.És kisebb már semmiféleképpen nem lesz.
Mondjuk a méretét én azért nem mondanám a típushibájának, de hát ízlések és pofonok...... -
IG55
senior tag
Üdv!
Ilyen telefont készülök venni, van valami típushibája?
-
Bicsibocsi
tag
válasz
ferasorion #1635 üzenetére
Nem értem a kérdést.. Eleve maga a telefon nem képes úgy kezelni egy ceruzát mint a Note..
Ahhoz olyan telefon is kell..
Ezt a telefont bármilyen ceruzával maximum ugyan úgy tutod kezelni mint az ujjaddal... -
válasz
ferasorion #1635 üzenetére
A Darts nyíl biztos hatásos..
-
ferasorion
kezdő
Sziasztok!
Létezik érintő ceruza amely kompatibilis a telefonnal? Nem lapos szilikon végű, hanem mint pl a Samsung note telefonoknal?
-
akos727
senior tag
Hello, ezt a "messenger displaying over other apps" android system notificationt hogyan tudom eltüntetni? Rányomok, bedob a settingsbe, aztán nincs egy ideig, majd újra előjön. Köszi
-
jegenye77
addikt
válasz
Bicsibocsi #1631 üzenetére
Nem olvastad a leírást, hogy az oreo val nem lesz még hajlítható kijelzős a készülék?
-
jegenye77
addikt
válasz
Bicsibocsi #1626 üzenetére
Földhözb@sztad vagy eladtad?
-
válasz
Ennyire rossz az EMUI8..?
-
zzola
titán
válasz
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Na, mi történt vele? 🤔
-
Bicsibocsi
tag
Szevasztok srácok.. Elköszönök.
Ma elváltak az útjaink a telefonnal... Ment a kukába... Nem érdemelt mást.
Minden jót nektek. Üdv. -
-
válasz
Doky586 #1613 üzenetére
Hogy megválaszoljam a kérdésem. A két kérdőjelezett zip file a HWOTA módszerhez kell, csak az a baj hogy az egy bonyolult twrp rootos (bootloader oldós) módszer ami lehet már nem is müxik..
A Firmware Finder módszer működhet de az a zip-et nem csomagolja ki így bőven elfér a belső memórián (nem ütközik 4GB határba) de valószínű csak a proxy-s megoldással mehet root nélkül. De így nincs értelme PC-vel letölteni az update.zip -et, azt majd megteszi a telefon.
-
-
-
Innen letölthető a hivatalos Oreo (RNE-L21C432CUSTC432D1B332 (8.0.0.332) FullOTA-MF-PV), de nem tudni továbbra sem mi az a D1 a névben (a linkek a huawei szervereire mutatnak), de igen valószínű hogy se a 330 se a 332 még nem a végleges és talán érdemes várni hogy adatvesztés nélkül kapjuk meg OTA-n, mert SD-vel tudtommal mindenképp adatvesztéses történet.
A többi file se tudom micsoda.
update.zip - ez maga az update
update_full_RNE-L21_hw_eu.zip - ?
update_data_full_public.zip - ? -
-
-
-
Indian74
senior tag
válasz
wolf033 #1605 üzenetére
Hát eléggé az,de hogy frissítés sem jön rá nekem,még mindig a b120-as van rajta,és nem frissíti fel,na az már röhej.
Bármivel próbálkoztam de így marad és kész.
Csak azt nem érte hogy miért van ez így,mert Németországból származik???
Ha bevinném egy központi szervizbe ott megcsinálják ingyen??? -
wolf033
senior tag
Elég vicces, hogy a feleségem P10 lite telefonja most kapta meg az oreot Én meg még semmit. Ki érti ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest