Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri2008
veterán
Gyárilag van rajta fólia?
-
snooze
veterán
Kijött a .340
-
G@CSI
tag
Ez lesz a megoldás.
Szám megjelenítése -
im492
tag
Üdv mindenkinek. A feleségem telefonja azt a "hibát" produkálja,hogy minden bekapcsolásnál vissza áll a telefon beállítása arra hogy a kimenő hívás számát tiltja. Van erre valami megoldás?
-
snooze
veterán
Frissités még nem jött?
-
ferasorion
kezdő
válasz
milespress #2186 üzenetére
Köszönöm hogy szóltál! Nem tűnt fel, pedig már vártam 😁
-
plaszy
őstag
Én a navigációs dokkot használom kezdetektől, így mindig teljes a képernyő.
-
törölt tag
válasz
Köszi, hogy szóltál. Ez tök menő.
:-) -
jegenye77
addikt
válasz
Most már tudom
Viszont így, hogy lehet kilőni a futó alkalmazásokat? -
milespress
csendes tag
Azt tudtátok, hogy a januári biztonsági frissítéssel megérkezett a gesztus navigáció is (C432)? A leírásban sem szerepelt, tök véletlen találtam meg.
-
hav
tag
Sziasztok!
Tudtok valami megoldást arra, hogy az elkészült fényképekhez rendelt elkészítési helyek pontosabban szerepeljenek a fényképek alatt? Azt vettem észre, hogy ez Huaweikre jellemző, mert ezt tapasztaltam p8 lite, mate 10 lite és mate 20 lite alatt is.
Köszi!
-
plaszy
őstag
Nekem is a januári ment fel.
-
Fricó
aktív tag
Nekem még mindig novemberi az utolsó frissítés. Régebben havonta jött az új. Nem értem, hogy most miért nem? Lehet valamit vele csinálni?
-
snooze
veterán
Nálam is megjelent a frissités..
-
-
merqree
őstag
Megoldódott a gondom: a google névjegyzék alkalmazást használtam eddig a készülékeimen.
Átálltam a huawei sajatjara, es mjkodik, azaz minden hivas elott ki kell valasztanom melyikrol telefonalok. -
snooze
veterán
válasz
merqree #2163 üzenetére
Lehetséges..probáld ki..én nem használok csak gyári témát.
nekem ilyen
Ott van a két váladztási lehetöség.. -
merqree
őstag
Sziasztok,
Valami nem teljesen jó szerintem, és nem tudom mit állítsak még be.
Adott a Mate 10 Lite dual SIMes verziója. A SIMek gyönyörűen működnek, tudok váltogatni a 4Gs szolgáltatást bármelyikre.
A gondom a következő:
Szándékosan nincs alapértelmezetten beállítva, hogy melyik legyen a hanghívásra használt SIM. A telefonkönyvben kiválasztok egy nevet, megpöccintem, hogy hívás, és a SIM1-et használja, anélkül, hogy megkérdezné, melyiket akarom használni.
Persze, ha beállítanám, hogy melyik a fix, akkor nem kellene kérdeznie, de így nem tudom kihasználni a dolgot. Ugyanis a céges telefonszámomról nem akarok olyan hívást kezdeményezni, ami magánhívás.Az ötleteket előre is köszönöm!
-
Szia. Ilyen problémát itt még senki se jelzett. Megoldásnak én is gyári visszaállítást javaslok első körbe. Nekem anno a Samsung 2016 A5 volt ilyen . Csináltam gyári visszaállítást,kártyát cseréltem, jöttek frissítésék is rá a probléma viszont nem oldódott meg. Szervizbe nem küldtem,mert amúgy is váltani akartam megvettem ezt a telot. Itt pedig nekem minden rendben.
-
Pikaa
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Huawei Mate 10 Lite telefon, szolgáltató orange. A problémám az, hogy nem minden üzenetet kapok meg a telefonomra. Kaptam új kártyát a szolgáltatótól, viszont most is ez a helyzet.
Valakinek valami ötlete? Nyomjak egy gyári visszaállítást?
Köszönöm.
-
snooze
veterán
Decemberi frissités kijött már erre a telora valakinek?
-
-
-
akos727
senior tag
Sziasztok, Mennyire könynen karcolodik a kamera? Nekem most folia van rajta, de mar eleg karcos es agyalok, h erdemes-e tenni ra masikat.
-
Deedays
tag
válasz
cherubion08 #2150 üzenetére
Telekomos. Független de sajnos nem dual. Viszont látam valami P9es leírást ahol dualosítottak. Szoftver meg bootloader nyitás stb. Elvileg hardverileg minden meg van csak szoftvert kellene módosítsni. Bíztam benne hátha van megoldás rá, mert kaptam egy Telenoros céges kártyát és nem akartam 2 mobillal szaladgálni
de akkor nem marad más mimt eladni és venni egy ugyanilyet dual simesbe.
-
-
Deedays
tag
Sziasztok buta kérdés de Telekomos nem dual simes készüléket semmi féle képpen nem lehetne dualosítani?
-
snooze
veterán
-
Myrtvedt
újonc
Sziasztok. Nekem egy olyan érdekes kérdésem lenne, hogy a rezgőmódot nem lehet valahogy felerősíteni? Éjjel rezgőre teszem és a messenger üzeneteket sajnos nem veszem észre annyira diszkrét.
-
James67
aktív tag
Na kérem szépen, nekem a HiCare feldobott egy frissítést 8.0.2.808 - frissítés most - elkezdi letölteni, majd kiírja : a frissítés sikertelen, próbálja újra... háromszor próbáltam
-
snooze
veterán
Uj frissités nincs senkinek még?
-
akos727
senior tag
Sziasztok! Az összes Telekomos Mate 10 lite független? Beraktam a 2. slotba egy Telenoros simet, de mintha semmi sem történt volna, pint sem ker, sehogy nem jelzi, hogy latja a 2. simet. Köszi
-
Deedays
tag
válasz
mongoose01 #2130 üzenetére
Mármint csak a hálózati beállítások resetelése.... Legalábbis az elég lett volna
-
modulus
aktív tag
válasz
mongoose01 #2128 üzenetére
Semmit.
Én nap, mint nap használok ilyen nyílt hálózatokat (villamos, étterem, pláza stb.), és semmilyen beállítást nem igényel.
Kérdés: mi a jelenség, rácsatlakozik a telefon csak nem tölt be semmi a netről, vagy nem hozza fel a belentkezős oldalt a böngészőben?
Vagy mit tapasztalsz pontosan?Több lehetőség van ilyenkor, de előbb az kell pontosan mit tapasztalsz, mit ír ki a telefon, mit csinálsz stb.
-
mongoose01
tag
Sziasztok, volna egy problémám három napos a teló, az a baj a WiFi el hogy a bejelentkezős WiFi hálózatokat egyszerűen nem szereti, nem kapcsolódik rá "pl:mc donalds, plázák stb." de a jelszavasokra igen ilyenkor mit lehet tenni? Blut nincs bekapcsolva. Előre is köszönöm.
-
modulus
aktív tag
válasz
domerator #2124 üzenetére
Hidd el, pont a droid nem szopatós.
Ez a telefon nem neked való, kár vele szenvedned.
Ha céges, jobban jársz, ha inkább a sajátodat használod.Én fél éve beállítottam egyszer, hogy csak WiFin frissítsen bármit is, és azóta is úgy működik.
Egyszerűen ezt a rengeteg problémát már nem tudom hová tenni. Az a készülék selejtes. -
domerator
veterán
Azt meg lehet nezni valahol a telefonban, hogy melyik app mennyi mobilnetet evett? Vodas a ceges telo, music pass elofizetve (szoval a spotify hallgatas nem lehet a bunos) es megis par nap alatt megevett vagy 4 gigat...
Mellekesen ma vettem eszre, hogy frissult a Play, ami oke, csak eppen visszaallitotta az appok wifin torteno auto frissitesetamit en kezire allitottam es minden appot lefrissitett itthon... miert ilyen szopatos a droid?
-
plaszy
őstag
válasz
szita.erno #2122 üzenetére
Szívesen. Nincs mit.
-
plaszy
őstag
válasz
szita.erno #2120 üzenetére
Szia!
Beállítások - felhasználók és fiókok - Google. Szerintem itt.
-
szita.erno
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Automata szinkronizálást hol tudom be kapcsolni, mert nem jönnek meg az emailek. Néztem a beállítások email. Lehet beálitani de ott nincs semmi. Csak az hogy szinkronizálás, de attól még nem lesz automata szinkronizálás. -
-
modulus
aktív tag
válasz
domerator #2114 üzenetére
Eltűnik az ujjlenyomat olvasás lehetősége? Mi értelme lenne annak? 3 éve van Huawei a családban, nekem lassan 1 éve, ismerősök között szintén rengeteg, senkinél se láttam ilyet hogy nem működne, meg hogy a lehetősége is eltűnik.
Ha ilyen van, menni kell vele szervízbe, nem csak nézegetni.2 év gari van rá, ha addig nem jön ki ilyen baja, azután is csak azért fog mert tönkremegy, például rettenetesen karcos lesz, aki nem vigyáz rá.
Arcfelismerés szintén jól működik, és tanulékony. Én ki is kapcsoltam, mert néha akkor is feloldottam, amikor nem is akartam. Nincs rá szükségem.
Kódot használok és ujjlenyomatot, mert néha koszos a kezem, nem érzékel úgy.338-as frissítés van rá jelenleg, így az is jócskán el van maradva nálad.
-
domerator
veterán
Akkor szerencsed van, nalam az emlitett aranyt hozza a telo nappal, sotetben M. I.
Ujjlenyomat nem jatszik mert nem mukodik, egyebkent guglizd meg, evek ota vannak panaszok huaweikre hogy eltunik az ujjlenyomatos feloldas LEHETOSEGE is
Rencer meg nem frissul, valami 335 van most, pedig ha jol lattam mar kint van 337 is -
domerator
veterán
Azt hogy lehet megoldani, hogy ha bekapcsolom a megnyomogombot, akkor ne kelljen egyet suhintani fel vagy le, hanem egybol kerje a feloldomintat?
-
gthomma
senior tag
Hol lehet megnézni hogy eddig összesen mennyit telefonáltak a készülékkel ?
Vettem egy 20 litot-ot, ezt eladtam ma reggel, a vevő visszahozta hogy nem kell mert több mint 600 óra beszélgetés van benne. Egyrészt csodálkozom másrészt nem találom hol nézte meg.
-
merqree
őstag
válasz
szita.erno #2102 üzenetére
-
szita.erno
aktív tag
Üdv! Tudtok segíteni nekem, hogy a Gmail értesítések miért nem jelennek meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 05.20 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest