Hirdetés
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bicsibocsi
tag
válasz
TheMiller #1487 üzenetére
Szerintem semmit nem érek el még egy HR-el, de köszönöm az ötletet. A google szarakodik. A gyári frissítésben megmaradnak olyan dolgok amikkel normálisan működik a telefon. A HR meg valamit leszed ami kell a google-nek. P9-nél, P9 lite 2017-nél is ugyan így jártam állandóan. P9-nél az volt a szerencse, hogy Cunaja csodálatos romokat írt rá és nem kellett a gyári romokkal szarakodni. Most a Huawei még a romolás lehetőségét is elveszi, rollback-olni sem lehet már.
Kezdek rohadtul kiábrándulni az androidból. A rengeteg telefonjaim közt egyszer használtam egy Iphone-t. Azóta sem találkoztam olyan stabil normális rendszerrel. Lassan hányok a droidtól.... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest