- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakter24
őstag
válasz direwolf #4850 üzenetére
Asszem ilyet már próbált valaki korábban, de ha jól emlékszem, nem jött össze.
duncan66: Az a durva, hogy ötletem sincs, mi okoz ilyesmit. Nekem is invis van, előtte volt másik invis mobilnetem, már vagy 2 éve megvan, és még sosem volt ilyesmi. És mástól sem hallottunk ilyet. Szerintem halvány lila ötletük sincs nekik sem, hogy mi lehet, ha már simet is cseréltek. Tuti, hogy szoftvergond az ő oldalukon, csak hogy lehet egy ilyen hibát utólérni?! Nem irigyem őket. Mondjuk Téged sem
[ Szerkesztve ]
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
duncan66
csendes tag
válasz bakter24 #4851 üzenetére
Van egy másik net&go kártyám, a notebookban használom usb stickben meg néha a régi PDA-ban. Soha semmi baj nem volt vele.
Ezzel meg csak a baj van.
Én is gondoltam rá, hogy a Telenornál vmi szoftveres gond lehet, de hadd ne én adjak tanácsot. Én az ÜGYFÉL vagyok, aki fizet.[ Szerkesztve ]
-
mkRoland
senior tag
-
BalanceR
addikt
Nagyon köszönöm mindenkinek a sok sehítséget, infót!
Jó kis csapat lakik ebben a topicban#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
dionaea
őstag
válasz duncan66 #4847 üzenetére
Én szerintem nem fordulóval dolgoznak hanem amikortól aktiváltad a kártyát vagy amikor megkötötték a szerződést. Számlás előfizu se 01-31 ig tart hanem amikor megötötted nekem ez hónap 19 e cégesnél meg hónap 26. ebből gondolom. Cégesen is van net és ott 27. én már nulláról indul a felhasználható adat
-
mkRoland
senior tag
válasz dionaea #4861 üzenetére
Nekem hónapforduló a számlazárás időpontja is, pedig nem hiszem, hogy pont 1-én aktiválták volna. Annyi volt, hogy az első ezzel kapcsolatos számlán egyrészt szerepelt egy egész hónap, másrészt a rész-hónap is, és azt sem az aktiválás utáni 1. hónapban küldték, hanem rá egy hónapra. Invitel SelfCare-en ki is írják, hogy mikortól meddig tart az időszak!
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
Rabidsnail
senior tag
A Huawei statusbar-ja legyőzhetetlen!! Szinte minden progit kipróbáltam,de a jó öreg bar, nem mozdul. Sikerült ugyan egyszer feketére váltani,de akkor még a home képernyőről sem tűnt el. A fél világ a statusbar eltüntetésével szenved,de ugye aki programoz,az nem ér rá a fél világra figyelni! Basszus,de legalább lenne vékonyabb!! Ha valaki kiokoskodta, ossza meg,ha kérhetem. Szép napot! Ja,launcheres megoldások nem jók,mert az különböző programok képernyőjén akkor is ott virít!
Samsung galaxy Note 4 (N910f) Root, MM 6.0.1 "Ember embernek farkasa!"
-
törölt tag
Na, egy új tényező.
Azoknak, akiknek nem tudja a tv-je a 800x480-at, de van USB, kösse össze USB-n a tabletet a tévével, majd csatlakoztassa. A belső SD-t látta tegnap a Samsung LE40C530, simán lejátszottam róla filmet. Bónusz, hogy még töltődött is. -
gomsadi#
tag
Látom sokan küzdenek a status barral, az elrejtése nem opció? Én így használom.
Viszont egy kis segítséget én is kérnék, az idokep 1.0.2.5 apk-t nem kuldene el valaki? Erre a tabletre marketrol nem lehet letölteni, de az egész neten nem találom az apk-t.Have a Lot of Fun!!
-
BalanceR
addikt
Felmerült bennem egy pár új kérdés:
1. Mennyi a ROM kapacitása, ami a programok telepítésére szolgál ,gyári illetve TRZ Romnál?
2. FM rádiót lehet rá hackelni? Azt látom , hogy gyárilag nincs, de a chipset támogatja, szóval van ilyen irányú MOD?#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
KPistike
aktív tag
válasz BalanceR #4869 üzenetére
1. Nálam még a debütáló T-s firmware van, és 2,75GB-ot jelez. TRZ-t nem próbáltam, ezért arra nem tudok válaszolni.
2. Egy ingyenes progit ajánlott fel a Market : Spirit FM Radio. Ezt csak megkerestem a kérdésed alapján, de nem próbáltam ki - én egy webrádiót hallgatok az ízlésem miatt
K. P.
-
BalanceR
addikt
válasz KPistike #4870 üzenetére
Köszi az infót!
Sajnos sehol nem találtam NAND partíciók méretére utaló adatokat, azt látom, hogy alaposan fel lett szabdalva, de dícséretes, hogy a /data legalább 3GB...
FM rádióból énis a Spireitre gondoltam, szinte minden QSD8250 SOC-al szerelt kütyüben működik...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
sherlock1
tag
Akinek fut a Gangstar: Miami Vindication annak rootolt vagy nem rootolt a készüléke?
-
molnartom
aktív tag
válasz Rabidsnail #4864 üzenetére
Én Go Launcher Ex-et használok, és abban eltüntethető
-
gomsadi#
tag
egybe valaszolok mindenkiek:
én is a launcherben tuntetem el, és más programokban előjön. viszont a játékoknál nem, néhány Programban kikapcsolható. félre érthető voltam... ezer bocs!
viszont az idokep apk-t várnám, ha valakinek egyéb andridos eszkozere letölthető!a status bar annyira a rendszer szerves része, hogy véglegesen el nem tuntetheto, viszont átalakítható. odex mentesiteni kell a gyári romot, és talán akkor valamit lehet kezdni vele. de erős a gyanúm, hogy csak egy teljes custom rom képes megváltoztatni. én az overlockot hianyolom, arra sincsen még megoldás …
Have a Lot of Fun!!
-
sidocious
csendes tag
válasz molnartom #4794 üzenetére
A pofázmányom leszakad... a céges poliszit jól meghágva, a teamviewert kiteszteltem, TÖKÉLETETESEN megy... Egyszerűen nem is értem miért nem mennek a sima RDP kliensek...
Az a baj, hogy nem tudok körbetelepíteni 10-12 gépet, amiket el kell érjek gebasz esetén, pedig többek közt ezért akartam ezt a kütyükét... Na jó, meg a Tower Raiders miatt
:: sidocious :: | :: www.xboxklub.hu ::
-
molnartom
aktív tag
válasz Rabidsnail #4874 üzenetére
Aha értem, akkor valószínűleg csak főzött rom-ban lehet eltüntetni. Az alap HOME screen eltávolításával megmarad az biztos, mert én már az töröltem.
-
sidocious
csendes tag
Valaki meg tudja mondani, hogy hogyan "öljem" meg a Hi Space nevű, állandóan betöltődő erőszakos kis Huawei alkalmazást? Ahogy néztem ez a Huawei "piactér"
system/app/AppServer.apk lehetséges megoldás?
[ Szerkesztve ]
:: sidocious :: | :: www.xboxklub.hu ::
-
gomsadi#
tag
válasz Rabidsnail #4878 üzenetére
Ennek vannak leírásai a neten, az idokep app sajnos nem jó, azért kértem azt a verziót, mert abban van radar kép is de köszönöm!
4881:
root uninstaller letöltése (free), ott hi space név alatt delete.
Have a Lot of Fun!!
-
rakloo
aktív tag
válasz Rabidsnail #4878 üzenetére
Nekem a TRZ féle rom van fent. Ott az alap statusbar van, ezerszer jobb, szerintem.
555-SHOE
-
Rabidsnail
senior tag
-
Rabidsnail
senior tag
-
napocska2
senior tag
válasz Rabidsnail #4886 üzenetére
Ezzel tudsz mentést készíteni róluk és leírás is van hozzá.
-
napocska2
senior tag
-
-
napocska2
senior tag
válasz Rabidsnail #4890 üzenetére
Azért járunk ide, hogy segítséget kérjünk és természetes, hogy segítünk amiben tudunk.
Sokan a Titanium Backupra esküsznek, de azért ajánlottam ezt, mert ezzel mentettem el dolgaimat, mielőtt az új FW-t felpakoltam volna és nekem bevált.
-
Rabidsnail
senior tag
válasz napocska2 #4891 üzenetére
Köszi szépen! Most viszont ,ahogy letöltöttem,látom,hogy ez nem olyan egyszerű,mint a gyári frissítés sd-ről. Ennek a menete le van írva valahol? Ha esetleg mégsem jönne be a Trz, van lehetőség a gyári visszaállítására az sd-s módszerrel? Bocs,ha értetlenkedek!
-
napocska2
senior tag
válasz Rabidsnail #4892 üzenetére
Nem próbálkoztam még a Trz-vel, így ebben nem tudok neked segíteni, de hátha jön hamarosan egy tapasztaltabb fórumtárs. Addig inkább ne fogj bele, amíg nem világos, hogy mit kell tenned pontosan. Szerintem a gyárit biztosan vissza lehet állítani, ha ez nem jön be.
Szerk: Itt le van írva, hogy hogyan kell telepíteni, de gondolom innen is töltötted le...
[ Szerkesztve ]
-
Artika
aktív tag
válasz Rabidsnail #4886 üzenetére
Én az Appmonstert használom mentésre. [link]
Igaz, hogy csak az .apk kiterjesztést menti és manuálisan kell kijelölni és visszaállítani, de semmi körítést nem tesz hozzá így ha új romot teszel fel vagy gyári visszaállítást csinálsz ez jó.
Előtte mindenről (telefonkönyv, témák, launcher, sms, mms, böngésző bookmarks) mentés. és a szűz rom ra fel kerül minden újra.Az idegbaj öröklődő betegség. Én is a gyerekeimtől kaptam...
-
rakloo
aktív tag
applanet.net
Nem tudom, hogy ki ismeri, érdemes felrakni555-SHOE
-
mutyi
senior tag
Az lenne a kérdésem, hogy ha bezárok 1 programot, akkor az valóban bezáródik vagy csak a háttérbe kerül?
Azt vettem észre, hogy a múltkor pl. próbálgattam egy csomó féle video playert, majd mikor leteszteltem a video file-t utána kiléptem a progiból és indítottam a következő játékost.
Ezek után megnéztem a futó alkalmazásokat és ott volt az összes felsorolva, minden video lejátszó meg minden más is, amit már elvileg rég bezártam.
Szóval én vagyok a béna és nem úgy kell bezárni a progikat ahogy én teszem vagy ennyire béna a rendszer, hogy nem zárja be,csak a háttérbe teszi és közben foglalja az erőforrásokat?
Ez kicsit szar így,mert 5-6 program után akkor szépen belassul a rendszer,meg elfogy a memória.
Véleményeket kérek. -
bostone
addikt
válasz Rabidsnail #4892 üzenetére
Szerintem, ha felteszed a trz-t nem vágysz vissza a gyárira.
Nekem nagyon bevált.
Stabilabb, gyorsabb, jobb.
Sajnos nem tud magyarul és a képernyő még így is beragad néha. -
BalanceR
addikt
Alapesetben, ha kilépsz (bezársz) egy programból, az "illetve egy része" a memóriában marad, a háttérbe kerül, az azért van így, mert ha újra elindítod, így sokkal gyorsabban indul...
Az androidnak elég jó a memóriakezelése, szóval, ha sok ilyen bezárt cucc fut a háttérben, és a rendszernek, vagy egy újabb programnak kell a memória, a rendszer magától bezárja teljesen a legrégebben a háttérbe került appot...
A memóriában tárolt programok 5 csoportra vannak bontva melyek a következők:
Active processes (Aktív folyamatok) – Ez a éppen használat, látható folyamatok, mondjuk egy e-mail írása.
Visible processes (“Látható” folyamatok) – Ezek is szem előtt vannak még (widget mondjuk), de itt nincs interakció a felhasználó és a program között.
Started Service Processes (Szervizek) – Ezek már olyan folyamatok melyek a háttérben futnak, nincs interakció a felhasználóval és nem is láthatóak. Kisebb az erőforrás igényük is ezáltal.
Background processes (Háttér folyamatok) – Ezek a szerviz nélküli, háttérbe tett folyamatok. Ezek olyan folyatok amelyekből már “gyomlálhat” a rendszer. A legrégebben “látott” folyamatot törli először ha szükség van erőforrásra.
Empty processes (“Üres” folyamatok) – Ez az egyszer már elindított, de azóta bezárt folyamatok.Szóval elméletben nem kellene belassulnia , viszont vannak kivételek, amikor "beragad" egy app, és akkor van az, hogy laggol a rendszer...
Én az ilyenek kiszűrésére a SystemPanel appot használom, ezzel be tudsz zárni ilyen appokat...
Vannak különböző task-killerek, amik autómatikusan mindent bezárnak, de azok a bezárt folyamatok egy idő után újra el fognak indulni, szóval csak feleslegesen fog merülni a tableted a sok programindulástól...
Van még egy lehetőség, a Minfree Manager...
Ez rootolt eszkötökön működik, és meg lehet vele adni, hogy mennyi legyen a minimum rendszermemória, ami alatt a rendszer bázárja az appokat..
Lényegében az Android rendszer saját belső memóriakezelőjét lehet vele átállítani.... Előnye, hogy az általa bezárt appok maguktól már nem indulnak el,viszont hátránya, hogy ha komolyabb memóriaigényű appot akarsz futtatni, okozhat kényszerbezárást is,ha rosszul van beállítva, szóval csak okosan! Haladó felhasználóknak ajánlot...[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Rabidsnail
senior tag
válasz bostone #4898 üzenetére
Most rakom vissza a régit! Nekem nem hozott semmi javulást! Valamivel vékonyabb a statusbar,de ennyi és tényleg elveszett valami filing. Nem vagyunk egyformák és így a jó.Azért köszönet a segítségekért. Ja,a tok valóban befogja a tab hátulját,úgy tűnik valami kínai vegyiszar miatt és talán örökre!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple DUPLA C töltőkábel eredeti , 12 hónap jótállással!
- ALLDOCUBE iPlay50/ALLDOCUBE iPlay50 Pro tablet tok, szürke - ÚJ
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- Apple iPhone 16 Pro Max, Uniq Fekte Bőr tok, Magsafe, bontatlan, új!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest