- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
generic
senior tag
válasz eladohardver #4400 üzenetére
Hát nemrég amit kiadtak hozzá.. Telepítéshez nem kell memóriakártya igaz?
[ Szerkesztve ]
-
generic
senior tag
válasz eladohardver #4402 üzenetére
kösz.
-
Clemi
veterán
Azt tudja valaki, hogy ha készítek saját háttérképet, azt melyik mappába kell bemásolni?
-
Nara19
aktív tag
válasz KPistike #4396 üzenetére
Vannak különböző technikák, amivel a rendszerprogik átvihetők, különböző fórumok tele vannak vele. Ehhez előbb root kell, aztán egyéb prog.ok. Nem veszélytelen, pl. az sd kártya esetleges hibája miatt, ill. nem mindent szabad kirakni.
MKRoland nagymester guru ebben, kérdezd őt.
szerk: bocsi, az üzenet Cleminek ment 4394-re[ Szerkesztve ]
-
generic
senior tag
Na felraktam a trz romot, de a netes problèma tovàbbra is fenn àll.. ebbôl szerviz lesz.
-
beniasz
csendes tag
Helo!
Tegnap sikeresen meg is kaptam az Inviteltől (ill telenor) az aktiváló smst a SIM kártyára.
Kis beállítást igénselt a dolog,de van net.
Ami kicsit bosszantó a dologban, hogy a Market,illetve az egész Marketbeli letöltések baromi lassúak....
Amig nem volt a SIM WIFIn-kersztül nyomtam (szomszédból...) és akkor nagyon gyorsan jöttek az alkalmazások,de most a SIM-mel... :SMit kellene beállítanom?Vagy ilyen lassú tényleg?
-
generic
senior tag
válasz eladohardver #4412 üzenetére
Nem...
-
Breki
veterán
Vagy Viberen telefonálásra sokkal jobb mint a Skype szerintem-.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Huroq
senior tag
Sziasztok.
Feltettem a frissítést (hivatalos), ahogy az szépen le volt írva. Gond egy szál se, minden szép és jó, de most próbáltam programot + játékot telepíteni, 2-3 után azt írja nincs elég szabad hely, közbe meg minden üres, amit tudtam formáztam, de így is azt írja nincs elég hely :/
Esetleg tudtok nekem ebben segíteni?[ Szerkesztve ]
-
bakter24
őstag
A merkettel függ össze a prblem, azóta csinálja, mióta az újabb marketet leszedte a gép. Próbálkozhatsz a market/letöltésvezérlő adatainak törlésével, vagy a market frissítésének eltávolításával. De nekem volt, hogy egy sima újraindítás is megoldotta egy időre a gondot. Nem egyedi jelenség a tied sajnos. Hátha jön ehhez egy patch
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
Clemi
veterán
Ez érdekes ez a nincs hely probléma..... nekem csak akkor jött elő minössze, mikor telepítettem és töröltem egy csomó Gameloft játékot, mert azok után ottmarad a mnt/sdcard/gameloft/games könyvtárban minden, amit a telepítéskor még leszedett a netről. Minden más korrekten eltünteti maga után az adatokat, és azóta is folyamatosan telepítgetek, próbálgatom a programokat a marketről, de nincs ilyen gondom.
Ja és természetesen nekem is a legfrissebb firmware van fennt, rootoltam a cuccot, és minden frissítés jön automatikusan, így gondolom a Market is a legfrissebb, úgyhogy sztem nem az okozza ezt a jelenséget. -
Huroq
senior tag
Érdekes, mert amikor újraindítottam a táblát, akkor meg egyet telepített aztán megint ezt írta.
Nem értem, még próbálkozom -
bakter24
őstag
A probléma lényege pont az, hogy nem akkor írja, hogy nincs hely, amikor nincs, hanem bőven van hely, ennek ellenére írja telepítéskor, hogy nincs hely. A régi FW-nél is megvolt ez, de ott ritkán jött elő, és lehetett orvosolni a letöltésvezérlő adatainak törlésével.
erikviking: Azt megpróbálhatnád, hogy javul-e a helyzet, ha az oldalamon a leírásból leszedhető "nemhivatalos" patchet felteszed. Igaz, azt még az előző FW-hez kaptam ideiglenes megoldásnak, de mivel a neve "clearcache.apk" lehet, hogy itt is segít (idelinkelem azért, akinek megvan ez a marketes gond, az próbálja ki ezt: KLIKK, de feltétlenül várom a visszajelzéseket, akár segít ez a patch, akár nem.)
[ Szerkesztve ]
-
eladohardver
őstag
mivel nincs topikja a routernek,és itt esélyes, hogy van valakinek ilyen így bátorkodom itt feltenni a kérdésem.
Aki tré hómos és kapott routert is... dlink dir 600 bx rev. dd-wrt vel használja valaki?
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
Maximum1
őstag
válasz eladohardver #4423 üzenetére
Reseteld ki a modemet!
A modem hátulján van általában, nyomd egy percig, az a biztos. -
max-pain
senior tag
válasz eladohardver #4423 üzenetére
B5-os rev az osszes DIR-600-as amit a T-Home osztott most, nem? Ahhoz meg sajna nincs DD-WRT.
-
C0mman
tag
Üdv mindenkinek!
Lassan 2 hónapja s7 slim tulaj vagyok, gondoltam időszerű lenne beköszönni ide
Bele olvasgattam pár hsz-be és a Market problémára csak annyi, hogy amíg nem javítják addig esetleg használható a Mediafire Pro alkalmazás. Bár ezt is a Marketről kell leszúrni
Én azt szoktam csinálni, hogy ha szétlesek a Marketen és valami megtetszik letöltöm az elöbb említett appal. Zárójelbe meg jegyzem, ami a Marketen próba verziós az a Mediafire oldalon nem feltétlen az.
Talán ez is lehet megoldás...Galaxy S3 4.1.2 JB SiyahKernel v1.9.1 / Huawei Ideos s7 SLIM PFC 2.2.3
-
csabi10
senior tag
Nekem mióta a legújabb market / 3.3.11 / van fenn nem volt ilyen probléma. Az andro-id.infó -ról le tudjátok tölteni.
[ Szerkesztve ]
-
sherlock1
tag
9mm HD-nél és Gangstar: Miami Vindication-nél melyik verzió működik?
-
direwolf
őstag
A mediafire egy filehosting oldal, semmi köze az androidhoz, sem más platformhoz. Hamár ezt említetted, akkor a fileshare-t vagy az uploading.to-t is ide sorolhatod. Ezen vagy ezen a fórumon kismillió link van ilyen és hasonló oldalakra. A mobilism-nek még saját "market" appja is van
Ezért mos lehet, hogy kapok a fejemre az adminoktól[ Szerkesztve ]
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
advocat
csendes tag
Hali!
Futott már bele valaki olyan hibába, hogy újraindult a gép, és visszaálltak a home-screenek az eredeti állapotba? Eltűntek az ikonjaim, meg az összes widget a kezdőképernyőkről, olyan, mintha most húztam volna fel rá az új fw-t, persze a programok megmaradtak. Pár napja frissítettem egyébként, korábban ilyen hibát nem tapasztaltam...
-
bakter24
őstag
válasz advocat #4432 üzenetére
Az oldalamon "Lima101" említette ezt:
Idézet: "Sziasztok! Nekem az elmúlt napban kétszer is lefagyott a masina, és mikor visszakapcsolt, a desktop mindkét esetben elfelejtette az összes ikonomat, widgetemet, minden gyári lett. Ilyen gonddal találkoztatok már? Létezik olyan program amivel el lehetne menteni a saját beállításaimat, és ilyenkor egyszerűen előhívni?"
De mástól még nem hallottam, és nekem sem volt még ilyen. Lövésem sincs, mitől lehet ez
-
KPistike
aktív tag
Nos, itt is volt hasonló jelenség Gabbo fórumtárs részéről jelezve (3665), de ott kiderült, hogy a trz "gyári" launcher volt a hunyó (3667).
Azt viszont Ő nem említette, hogy fagyás után tapasztalta, ahogy Nálad jelentkezett, vagy szimplán, esetlegesen reboot / elsötétedés nélkül.
Illetve momentán az sem egyértelmű, hogy Nálad melyik firmware-rel működik a Slim - a debütálóval, esetleg a gyári újabbal, vagy TRZ-vel.@4436: Erre jó gyakran lefotózni a kijelzőt Hi Suite-tal, adatkábel segítségével Már dátumos mappáim vannak "cavinton" célból
[ Szerkesztve ]
K. P.
-
rakloo
aktív tag
Nekem személy szerint a TRZ Rom van fent,de nem engedi rootolni a tabletet, ha pedig Cf3D-t akarok indítani, akkor a superuserre hivatkozik,de az meg nem csinál semmit.
Valami ötlet? Vagy a TRZ rom alapból rootolt?
[ Szerkesztve ]
555-SHOE
-
Nara19
aktív tag
Igen, egyszer nálam is jelentkezett a hiba, ez kb. 3 hetes használatnál jött elő. De nekem ez a gyári fw-rel jelntkezett, a fw frissítés óta nem, azóta teljesen stabil. Az is igaz, hogy addigra "beállt", hogy milyen pr-at használjak, így csak kíváncsiságból szoktam új app-at kipróbálni.
Tehát nálam a fw csere megoldotta ezt (is) a problémát.
Valamelyik frissen telepített app nem okozhatott ilyet? -
Tex
senior tag
A TRZ alapból rootolt, de nekem sem akart a titaniummal együtt működni. Hogy ha rootolt egy rom az abból állapítható meg hogy van rajta Superuser app.
Végül én úgy oldottam meg hogy eltávolítottam az Su-t és rootoltam a SOC(SuperOneClick)-al.
Így működik. Ja, a soc-os rootolás után mindig újra kell indítani a készüléket![ Szerkesztve ]
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
C0mman
tag
válasz direwolf #4430 üzenetére
Csak, arra akartam rávilágítani,hogy ha a Market rakoncátlankodik, akkor meg lehet oldani a letöltést más módszerrel is. Ha, valami nem megy nem kell mindenáron eröltetni. A Market jó útmutató lehet, ha hiányzik egy program. Lehet nem mindenki ért ezzel egyet, de nincs kőbe vésve, hogy csak a Marketet lehet használni.
Galaxy S3 4.1.2 JB SiyahKernel v1.9.1 / Huawei Ideos s7 SLIM PFC 2.2.3
-
max-pain
senior tag
válasz eladohardver #4441 üzenetére
Nem.
-
Apokol1
csendes tag
Sziasztok Nekem nem megy az internet telenorral szükségem lenne egy pontos apn beállitásra mobilinternet simre amit a stikkböl szeretnék áthelyezni a készülékre elöre is köszönöm a segitséget
-
advocat
csendes tag
Hát pont ez a bajom, hogy nekem meg fw frissítés után jött elő... Egyébként lehet, hogy az okozta a gubancot, hogy a Titanium Backup-pal az összes programot és azoknak az összes beállítását visszaállítottam, talán emiatt van a fennakadás... Mindegy, rem. többször nem fog jelentkezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- DIGI internet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple DUPLA C töltőkábel eredeti , 12 hónap jótállással!
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest