Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
Brutális eb #32 üzenetére
nem a wavehez hasonlítottam, ég és föld a kettő. Csak mondtam hogy szerintem (!!) a huawei nem csinál jó telefonokat, hiába olcsó, de egyszerűen nem jó.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
korpicschess #15 üzenetére
Igaz. De én semmi pénzért nem vennék huawei-t. Apámnak T-Mobile Pulse aka Huawei U8220-a van, és hát egy nagy kalap sz@r. Az érintőkijelző nem mindig reagál az érintésre, lassú az egész és legalább gyorsan merül. Viszont a GPS vevője házban hamarabb megtalálja a jelet, mint az én wavem... De a többi dolog az... kegyetlen!
maki12: a wave I-em normál használat mellett 2-3 nap, de volt már, hogy négy napot is kibírt!
dokee78: kapacitív. tényleg az, mert próbáltam, és a tollat nem érzékelte
kaller1: akkor mondjam a t-mobile pulse mini-t?
Mivel ez van a háznál, ezzel tudok. De ezt is az elején 70k körül adták, és akkoriban azért 70k-ért szerintem jobb telefonok voltak. Persze lehetne csinálni erre is cyanogen modot (így kell írni?
), meg rootolni, stb. de akkor ugrik ugye a garancia, és nem lesz sokkal gyorsabb. Jók ezek aa kínai gyártók, hogy ilyen olcsón csinálnak mindent, de ennek is megvan a hátránya...
-
Tomajdon
aktív tag
az a baj, hogy a huawei csak ígérget. Eddig sok telefont mutattak be, hogy ez ilyen szuper, ilyen jó, olcsó is lesz, és még sehol sem vannak. Pedig jót tenne a piacnak az olcsó kínai csúcsteló, hátha a a normális gyártók is lejjebb viszik az áraikat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged