- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Apple Watch
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
laaceee98
tag
Köszi a válaszokat.
Este kíváncsiságból összekapcsoltam a párom készülékével is (szintén P30).
Azzal ment...
Dühömben visszacsatlakoztattam az enyémre, azóta azzal is megy
Ne kérdezzétek, hogy a szoftver lehetett-e bugos, vagy én voltam-e olyan szinten béna, hogy rosszul/rossz helyen nyomkodtam... akkorát nem esett, hogy baja legyen, elhiszem hogy érzékeny, de tényleg nem akartam elhinni, hogy amiatt lehet és valószínűleg nem is. Szerintem a kapcsolat/Ai-Life szarakodott valamiért, mert másik készülékre való csatlakoztatás után megszűnt a gond.
Mindenesetre ha más is hasonló problémával találkozik mostmár van ilyen tapasztalat is a topikban...Dicsőség és kondi
-
laaceee98
tag
Üdv. Tegnap zseb-magasságból leejtettem a füleseket. Sérülés egyiken sincs, még karc sem, nemhogy más. Viszont a jobb oldalinak azóta nem megy a gesztusérzékelése. Hiába nyomkodom mindenfelé, semmi. A másikon a dupla-koppos funkció is megy, illetve a nyomvatartás is. A jobboson az egyik sem. Ai-Life törlés/újratelepítés, mobil stb. újraindítás, eszköz törlés újrapárosítás megvolt. Valakinek van ötlete?
Lehetséges hogy valami tönkrement benne, hogy leejtettem? A jobboson a viselésérzékelés sem megy.Dicsőség és kondi
-
laaceee98
tag
Az olyanok, hogy ha meg kell igazítanom a fülemben sokszor véletlenül számot léptetek. 15 éve vezetékes fülest használok, ott ilyenek nem voltak. Egyébként hasznos funkciók és direkt beállítottam az appban nekem ideálisra, de attól még bakizok velük néha. Huawei P30-cal használom. A füles jó vétel volt egyébként, azóta már megszoktam, meg is szerettem.
Dicsőség és kondi
-
laaceee98
tag
Na csak eljutottam idáig szűk két hónap alatt. Ma elhoztam 19 ropiért Sparos matricás akcióban. Eddig nagyon szimpatikus, bár még szokom az okosságát.
Dicsőség és kondi
-
laaceee98
tag
Nagyjából én is ez alapján húzok a Huawei felé, mert minden másban egyeznek. Legalábbis egy ilyen tök átlag user számára. Köszi!
Dicsőség és kondi
-
laaceee98
tag
Sziasztok! Lassan nálam is ki kell vezetni a vezetékes fülest, bár a P30-on még adott a jack csatlakozó, de a kábellel már nincs kedvem bajlódni közlekedés közben. Ezt, illetve a Honor Earbuds 2 Lite-ot néztem ki, Telekomtól ki is tudnám hozni kedvezménnyel, árban forintra megegyezik a kettő. Az itteni tesztek szerint sem igazán tudok különbséget tenni, istenigazából nem is értek ezekhez a kütyükhöz. Laptophoz, játékra megmaradna a jó vezetékes, agybadugós Sennheiser, ez meg ilyen buszozós, vezetős, zenehallgatásra, telefonálásra jönne. Most akkor mi alapján válasszak ?
Dicsőség és kondi
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- World of Tanks - MMO
- Építő/felújító topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Automata kávégépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Facebook és Messenger
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Spigen AlignMaster üvegfólia iPhone
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest