- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Árpi001
senior tag
Köszönöm a sok segítséget.
Letöltve, abból próbálva csatlakoztatni sem megy...
Több típusnál is azt irja ,amit eddig is csinálta.
Fedél fel,gombot nyomni 2 másodpercig.
A narancs fény ég amint kinyitom a fedelet,de ennyi .
Nincs villogás, nincs csatlakozás.
Az eszköz reggel fullra töltve, míg zölden nem világított.[ Szerkesztve ]
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Az appgalleryben nincs ilyen funkció. Az olyan mint play áruház, tele van letölthető alkalmazásokkal.
Belépsz az appgallerybe. a keresőbe beírod ai life.
A megtalált alkalmazást telepíted.
De tessék, itt van: [link] eldönthetee, hogy appgalleryből akarod telepíteni vagy letöltöd és úgy telepíted. -
Pedig a töltéssel lesz a gond. Ha rádugod töltőre, akkor narancssárgán világít, ha feltöltődik akkor zöld lesz . Ha rendesen feltöltődik a doboz is és a benne levő fülhallgatók is, akkor ha töltés után felnyitod a doboz tetejét zölden kell világítania a lednek. Ha nem zöld, akkor nincs feltöltve. Ez lesz a baja.
Nézd meg, hogy a dobozban és a fülesek szárának a végén és a tövénél a csatlakozók rendben vannak-e, hogy amikor beteszed a füleseket a helyükre, pontosan illeszkednek és a füles érintkezői összeérnek a dobozban levő érintkezőkkel. Lehet hogy van egy kis kosz a dobozban a mély luk alján és ott nem érintkeznek a fülesek, azért nem töltődik fel. -
-
Árpi001
senior tag
Sziasztok
Feleségem huawei sztereó headsetjét, az Istennek sem tudom csatlakoztatni a mostani a telefonjához, de az enyémhez sem
A régi telefonjárol nem lett leválasztva.
Van valami tipp, ötlet hogy mit lehetne csinálni?A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
petike26
csendes tag
Sziasztok!
Most újítottam egy ilyen headsetet és azt szeretném kérdezni hogy a töltőtokot mivel ajánlott tölteni? P30 Pro-hoz vettem, lehet annak a 40 wattos töltőjével, vagy csak egy sima telefonéval, esetleg pc usb aljzatán keresztül? Első töltés mennyi idő legyen, jelenleg kicsomagolás óta nem kapcsol be. Első bt fülesem, semmi tapasztalatom nincs ezen a téren.
Köszönöm szépen. -
stefi68
addikt
Szóval akárhogy is nézem ebben a 20ezres árkategóriában nem nagyon találok jobbat.
Még a Realme Buds Air 3-at néztem ilyen árban, de külföldi fórumokon nem annyira jókat írnak róla. Főleg a meghibásodás került szóba sűrűn.◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
Biztos vagyunk egy jópáran, csak annyira jól működik, hogy nincs értelme ide járni. Azt senki nem írja le egy fórumon havi rendszerességgel, hogy milyen jól működik.
Mélyekben milyen? Én szeretem a hangzását, mert van benne mély is, de nem telepszik rá a hangképre, tehát van közép és magas tartomány is. Persze mérsékelt minőséggel, mert se Aptx, se LDAC. Csak A2DP, ami felett már 5 éve is eljárt az idő.
Viszont ha azt nézem, hogy az árához képest mit ad, ez még mindíg verhetetlen. Persze ne a mostani 25 ezres árát nézzük.[ Szerkesztve ]
-
stefi68
addikt
Van itt még aktív Freebuds 4i használó?
Mélyekben hogyan teljesít a kicsike?◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
wayne1
senior tag
Halihó. Pár napja vettem egy ilyen készüléket. Az létezhet, hogy tegnap töltöttem a tokot. Reggel kb 50 percet használtam (aktív zajszűréssel), utána tokban volt. Délután kb 2 órát használtam, film nézés + beszélgetés vegyesen. Most megint utaztam kb 50 percet használtam filmet néztem, és a tok már csak 25%-on van. Létezik, hogy ennyi idő alatt így lemerül? Az AI appban néztem néha 85-90% körül voltak a fülesek mikor bele tettem a tokba.
-
Mr.Wiking
tag
Sziasztok! Van egy Xiaomi Redmi Note 10 Pro telefonom és hozzá egy Huawei Freebuds 4i fülhallgatóm. Már mióta megvan a füles (lassan egy éve) néha időközönként, havonta 1-2x max elkezd recsegni, mindig a jobb oldal. Eddig el voltam ezzel, hogy csak néha, de az utóbbi egy hétben egyre sűrűbben kezd recsegni a jobb füllhalgató, ha lecsatlakoztatom a telefonról, akkor valamikor elmúlik, valamikor nem. Lehet ez szoftveres hiba, (a telefonnak alapól nagyon sz*ar a rendszere, folyton lefagy stb.) vagy mindenképp a fülhallgató lehet a rossz? Köszi!
-
Solymi81
aktív tag
Sziasztok,
Ismerős ajánlására vettem ezt a fülest, habár tavaly már nézegettem többet is online.
Én meg vagyok vele elégedve, főleg mivel akcióban 46 EUR-ért vettem Amazonon.
Az AI Life csatlakoztatással voltak problémáim Iphone-on, de érdemes megnézni a Huawei ehhez kapcsolódó leírását:https://consumer.huawei.com/en/community/details/Guide-to-Connecting-HUAWEI-FreeBuds-4i-to-iOS-Devices-via-AI-Life/topicId_158130/
Gyakorlatilag elsőnek BT-n keresztül kell párosítani a fülest és aztán AI Life-on csatlakoztatni.
Pár napja használom csak, de mozogtam vele a városban, parkban, bevásárlóközpontban, de egyszer sem tapasztaltam szakadást, teljesen jó a kapcsolat.
Lehetne kicsit több basszus benne, de ez legyen a legnagyobb probléma, a sima Iphone fülest így is hozza és legalább megszabadultam a kábeltől meg a füles igazgatásától.
Annyi negatívum még, hogy nem lehet egy füleshez több funkciót beállítani, pl.: dupla érintés: számváltás ; hosszan nyomás: szám kikapcsolás.
De nem panaszkodom, ennyi pénzért bőven megérte, főleg úgy, hogy csak a 3i-t próbáltam ki előtte és többről csak cikket olvastam.
-
laaceee98
tag
Köszi a válaszokat.
Este kíváncsiságból összekapcsoltam a párom készülékével is (szintén P30).
Azzal ment...
Dühömben visszacsatlakoztattam az enyémre, azóta azzal is megy
Ne kérdezzétek, hogy a szoftver lehetett-e bugos, vagy én voltam-e olyan szinten béna, hogy rosszul/rossz helyen nyomkodtam... akkorát nem esett, hogy baja legyen, elhiszem hogy érzékeny, de tényleg nem akartam elhinni, hogy amiatt lehet és valószínűleg nem is. Szerintem a kapcsolat/Ai-Life szarakodott valamiért, mert másik készülékre való csatlakoztatás után megszűnt a gond.
Mindenesetre ha más is hasonló problémával találkozik mostmár van ilyen tapasztalat is a topikban...Dicsőség és kondi
-
laaceee98
tag
Üdv. Tegnap zseb-magasságból leejtettem a füleseket. Sérülés egyiken sincs, még karc sem, nemhogy más. Viszont a jobb oldalinak azóta nem megy a gesztusérzékelése. Hiába nyomkodom mindenfelé, semmi. A másikon a dupla-koppos funkció is megy, illetve a nyomvatartás is. A jobboson az egyik sem. Ai-Life törlés/újratelepítés, mobil stb. újraindítás, eszköz törlés újrapárosítás megvolt. Valakinek van ötlete?
Lehetséges hogy valami tönkrement benne, hogy leejtettem? A jobboson a viselésérzékelés sem megy.Dicsőség és kondi
-
laaceee98
tag
Az olyanok, hogy ha meg kell igazítanom a fülemben sokszor véletlenül számot léptetek. 15 éve vezetékes fülest használok, ott ilyenek nem voltak. Egyébként hasznos funkciók és direkt beállítottam az appban nekem ideálisra, de attól még bakizok velük néha. Huawei P30-cal használom. A füles jó vétel volt egyébként, azóta már megszoktam, meg is szerettem.
Dicsőség és kondi
-
laaceee98
tag
Na csak eljutottam idáig szűk két hónap alatt. Ma elhoztam 19 ropiért Sparos matricás akcióban. Eddig nagyon szimpatikus, bár még szokom az okosságát.
Dicsőség és kondi
-
-
Jamboo529
senior tag
Helló!
Ma vettem egyet a spar-os akcióban. Feltettem az AI life-ot (huawei oldalról, böngészőből), párosítottam a készüléket, meg is jelent. Tudom használni, viszont a beállításaiba az istennek nem enged be. Látom, hogy ott a készülék, dupla klikkre megáll, elindul a lejátszás, hosszú nyomvatartásra meg váltogat a zajszűrési módok között. De nem tudok az AI-life ban belemenni és változtatni rajta. Valakinek ötlet? (Poco X3 NFC mobillal)
-
Nem muszáj letölteni és feltelepíteni az appgallery-t, mert sima böngészőben is meg lehet nyitni, és onnan lehet egyszerűen telepíteni az appgalleryben levő alkalmazásokat androidos telefonra. Az AI life-nak van windózos kiadása is, de én azt nem használom két okból sem. Egyrészt nincs szükségem a laptopon az AI life-ra, másrészt linuxot használok, nem windózt.
[ Szerkesztve ]
-
A play áruházban a Huawei appok nem frissülnek már több mint egy éve, mert a Huawei ki van tiltva a play áruházból. Ezért nem is működnek megfelelően. Azt nem is értem, hogy ha ki van tilva, akkor az appjait miért hagyják ott. Ja , de értem. Aki letölti, szopjon vele és többet nem jut eszébe Huawei cuccra gondolni
-
teszt345
tag
Sajnos ez nem Huawei. Ahogy írtam is, Samsung. Vagy kétféle AI Life van ezek szerint? Nem tud valaki egy közvetlen linket a Huawei AppGalery-s változathoz esetleg? Vagy az AppGalery-ből esetleg le lehet szedni az adott alkalmazást "offline" telepítésre? Mert van a családban Huawei telefon, akkor megkérem szedjék le nekem onnan.
-
teszt345
tag
Samsung A52s: létezik, hogy AI Life nem ismeri fel? Vagy van valami trükkje? Bluetooth-on lehet párosítani.
Mediamarkt-ban sikerült 12 490-ért hozzájutnom.
[ Szerkesztve ]
-
Hmm, szóval a fülhallgató a Huawei AI life appon keresztül konfigurálható Android és Apple rendszeren is.. Azt hittem csak Harmony OS-en fog futni..
[ Szerkesztve ]
-
Ha helyben meg tudod venni, akkor még éppen megéri annyiért. Árukereső szerint a legolcsóbb ár 18456 ft. De arra még rájön a szállítási költség.
Kb 8 órát bír anc nélkül fél hangerőn. Anc-vel (vagy éberség móddal) kb 5-6 óra között bírja.
Tv-vel használva van egy pici késés. Zenei videókat nézek néha. Épp csak akkora a késés, hogy észre lehet venni. Engem nem zavar, de mást akár zavarhat. A késés mértéke a tévétől is függ, szóval ezt csak próbával lehet eldönteni.
Xbox tapasztalat nincs.[ Szerkesztve ]
-
-Rolika-
senior tag
Sparos akcióban megérheti a 19 ezres árat?
Mik a tapasztalatok? ANC-vel és anélkül fél hangerőn mennyi az elérhető zenehallgatás?
TV-re csatlakoztatva mekkora a késés? Xbox játékokat lehet játszani?https://www.youtube.com/@Rolika82
-
t a r k
csendes tag
Üdv! A kapcsolati problémákra reagálnék.
Beltérben egyáltalán semmilyen lag vagy szakadás nincs. VISZONT utcán sajnos nagyon gyakran van ilyesmi. Néha csak egy pillanatra elhallgatnak, de máskor vagy 10 másodpercig is szaggat akadozik, hol visszajön, majd megint elhallgat.
Nem tudom miféle interferenciák zavarhatják ilyenkor.
Van, hogy jártamban keltemben egy ideig semmi zavar nincs, majd egy útszakaszon többször egymás után szarakodik egy darabig. -
Köszönöm, a teszted eldöntötte számomra a Freebuds 4i vásárlást.
A külön bal oldali füles használata azért is érdekes számomra mert arról az oldalról takarva vagyok, így nem 'zavarok' másokat azzal hogy meg sem szólítanak, mert látván a másik fülest azt hiszik amúgy sem hallanám őket.. (munkahely, bonyolult..)
(Még a Jabra Elite 75t-m sem tudja a teljesen független külön füles használatot, csak a jobb oldalit vagy egyszerre mindkettőt)[ Szerkesztve ]
-
Kipróbáltam, hogy csak az egyiket vettem ki a tokjából, és úgy hallgattam zenét. Működik a jobb és a bal oldala is önállóan.
Szóval azért lenne külön használva, hogy 8 órát kibírjon a kettő? Ha nem bömbölteted, fél hangerővel egyszerre használva is kibírják a 8 órát. De 10 percre visszarakva a tokba (gondolom van ennyi szünet a 8 óra közben) két órányit töltődik.
Ha egyszerre használod a kettőt, akkor is hallhatod a környezetedet, mert bekapcsolható az Éberség mód. Ilyenkor a fülesben a külső zajok is szólnak, majdnem olyan érzés mintha nem is lenne a füled bedugva. Ez akkor is működik, ha a fülesben nem szól semmi, se zene, se telefonhívás. Tehát nem kell kikapdosni a füledből, ha néha szólnak hozzád. Inkább a környezetednek kell szokni, hogy ha látják, hogy be van dugva a füled, attól te még hallod őket. -
"ha kikapcsolod a viselés érzékelést, akkor használhatsz egyet is a füledben, de a másik ugyanúgy fog szólni, ha kiveszed a tokjából. " --- Ez igaz csak a bal oldali fülesre is?
Mert nagy általánosságban ezek a TWS fülhallgatók úgy működnek hogy csak a jobb oldali használható önállóan - az is csatlakozik a hangforráshoz/készülékhez és a bal oldali a jobb oldalival szinkronizál.. (Egyes kínai roidmi, Xiaomi TWS füleseknél lehet azt a megoldást használni hogy teljesen külön regisztrálhatóak a hangforrással, (külön a bal és külön a jobb) de ez esetben egyszerre nem működnek) -
Köszönöm az infót!
Egyébként pont az lenne cél hogy folyamatosan használni lehessen hosszú ideig (mondjuk egy munkaidő 8 óráján át) olyan 'fura megoldással' hogy egyszerre csak egy füles lenne használva, a másik meg addig a tokban marad, töltésen.
Így egyfelöl hallom is ami a fülhallgatóban szól, de azt is hallom ha hozzám szólnak hallgatás közben.
-
Eddig még nem tapasztaltam kapcsolati hibát, se telefonnal, se tévével, se laptoppal (laptoppal csak egyszer használtam). Mindegyik eszköz a beépített bluetooth modullal kapcsolódott, nem usb dugványos stick-el. Megfelelő minőségű usb cuccal se lenne gond szerintem.
Másik kérdésed: ha kikapcsolod a viselés érzékelést, akkor használhatsz egyet is a füledben, de a másik ugyanúgy fog szólni, ha kiveszed a tokjából. Ha csak az egyiket veszed ki akkor csak az fog szólni (feltételezem a tokban csak nem bazsevál a másik egymagában).
Olyat viszont biztosan nem tudsz csinálni, hogy egyik fülest egyik eszközhöz, másik fülest másik eszközhöz társítani, és külön használni őket. Ilyet még nem is hallottam, hogy tws füleseket függetlenül külön társítva lehetne használni. Lehet, valamelyik márka tud ilyet, de a Huawei biztos nem. -
Sziasztok!
Tulajoktól kérdeznék a fülhallgatóról:
Vannak kapcsolati problémák, szakadások, lekapcsolódások? Tapasztalható ilyen laptop beépített Bluetooth kapcsolaton keresztül, vagy PC-s USB Bluetooth adapterrel?
És még egy kérdés: Használható külön csak a bal, vagy csak a jobb oldali, illetve külön csatlakoztatási bravúr nélkül egyszerre mind a két oldali fülhallgató?
(Ezt amiatt kérdezem, mert a külön használathoz gondolom külön-külön kell felismertetni, ez rendben is van, de ha így vannak 'regisztrálva' a fülesek akkor ha egyszerre vesszük ki a tokból őket összeszinkronizálnak egymással, vagy ilyenkor mi történik?)[ Szerkesztve ]
-
laaceee98
tag
Nagyjából én is ez alapján húzok a Huawei felé, mert minden másban egyeznek. Legalábbis egy ilyen tök átlag user számára. Köszi!
Dicsőség és kondi
-
válasz
laaceee98 #24 üzenetére
Mi alapján válassz, ha tök egyformának tűnnek? A fülesek tényleg tök egyformák, csak a felirat más. A dobozukban térnek el. A Huawei doboza lapos kavics forma, a Honor lekerekített téglatest.
Szerintem, ha Huawei telefonod van akkor legyen a füles is Huawei. Nekem is P30-am van, és ilyet vettem. De ha a Honort választod, akkor is ugyanazt a minőséget kapod. -
laaceee98
tag
Sziasztok! Lassan nálam is ki kell vezetni a vezetékes fülest, bár a P30-on még adott a jack csatlakozó, de a kábellel már nincs kedvem bajlódni közlekedés közben. Ezt, illetve a Honor Earbuds 2 Lite-ot néztem ki, Telekomtól ki is tudnám hozni kedvezménnyel, árban forintra megegyezik a kettő. Az itteni tesztek szerint sem igazán tudok különbséget tenni, istenigazából nem is értek ezekhez a kütyükhöz. Laptophoz, játékra megmaradna a jó vezetékes, agybadugós Sennheiser, ez meg ilyen buszozós, vezetős, zenehallgatásra, telefonálásra jönne. Most akkor mi alapján válasszak ?
Dicsőség és kondi
-
Bár én is használom ritkán tévével, de ezt nem figyeltem. De ha végiggondoljuk, akkor sejthető mi történik. Egyszerre két eszközhöz is tud csatlakozni, a telefon mellett pl. tv-hez. Akkor biztosan a letiltott funkciók maradnak. Viszont ha minden kapcsolatot törölsz, és csak a tévéhez kapcsolódik akkor szerintem beáll a gyári alap beállításokba. Ha lehetőségem lesz rá, holnap kipróbálom.
Kikapcsolás/bekapcsolás gesztus tudtommal nincs. Akkor kapcsol be amikor kinyitod a tok fedelét, és akkor kapcsolódik a beállított eszközökhöz.[ Szerkesztve ]
-
kesztió
aktív tag
És a kikapcsolás/bekapcsolás gesztus letiltását is megjegyzi?
Bug és debug fia vagyok én
-
kesztió
aktív tag
Tudja valaki, hogy lehet ennél a fülesnél kinyírni a touch funkciókat? Ne csináljon semmit. ha hozzáérek! Sajnos nem Androidos telefonról fogom használni, hanem non smart TV-hez kötött audio jack → Bluetooth adapterről.
[ Szerkesztve ]
Bug és debug fia vagyok én
-
t a r k
csendes tag
Szép és jól szól, de ahhoz a megfelelő gumiharang kell(ene), ha lenne hozzá az L-esnél nagyobb... Ha nem gyárit teszek rá, tulajdonképpen rápasszol annak ellenére, hogy azok nem oválisak, mint a sajátjai. De tökéletes basszus csak így lesz. Csodálkozom, hogy a legtöbb embernek jó az M-es méret is...nekem bazi nagy a fülem ezek szerint.
-
Egy fehér példány gazdája lettem pár órával ezelőtt. Nem gondoltam volna, hogy ennyire halott a fórumja az árukeresőn 2. helyett Huawei tws fülesnek. Nyolc hónap alatt 16 hozzászólás... Végülis, biztosan mindenki tökéletesen elégedett.
-
Lumicro
csendes tag
válasz
Energie X #13 üzenetére
Természetesen lehet!
Ezt szerintem minden hasonló füles tudja ilyen árkategóriában.
Viszont a mikrofon zajos környezetben nem viselkedik igazán jól. Én villamoson próbáltam vele telefonálni, de esélytelen volt, szinte semmit nem értett a másik fél. Csendesebb helyen viszont teljesen jó, és lehet egyszerre csak az egyiket használni. -
zsolo79
csendes tag
válasz
Energie X #13 üzenetére
Szerintem ezt nem tudja, van benne egy olyan mód hogy ha be van kapcsolva akkor ha kiveszed az egyiket akkor megállítja a zenét ha vissza teszed a füledbe akkor elindítja, ha pedig kikapcsolod ezt a módot akkor ha kiveszed az egyiket akkor is szól de amit kivettél az is szól. Telefon hivásnál pedig szól mind a kettő ha kiveszed a füledből ha nem. De azt még nem próbáltam hogy ha az egyik lemerül akkor szól e a másik vagy nem. De valamiért a jobb oldali jobban merül mint a bal, ezt nem tudom mennyire normális. Még csak pár napja használom.
-
Van aki használ ilyen fülest? Érdekelne, hogy lehet-e vele olyat csinálni, hogy egyszerre csak az egyik van a fülembe azzal telefonálok és ha lemerült vagy kényelmetlen akkor csak a másikat dugom a másik fülembe és azzal telefonálok. Vagyis lehet-e ezeket a füleseket külön-külön használni?
2 db Új Nillkin Super Frosted tok Galaxy S21 FE-re * adatlapomon
-
S@c@
őstag
Ez a szomszédból eredő zajókat is kióltja, ha csendre vágyik az ember. Vagy arra azért nem jó?
-
-
judas13
addikt
29 Euroért vettem most JLAB-ot,(GOAIR) nekem az most mindent visz...
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Én meg azoktól mászok a falra. Olyan mintha dugó lenne a füledben. Ezen legalább látszik h fülhallgató.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Zirowe
nagyúr
GMS megy rajta?
/s
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
mg1992mg
senior tag
Ezek a szárral rendelkező fülesek számomra továbbra is istentelenül taszítóak, maradok a Buds kialakítású füleseknél.
-
Silenzio
addikt
Nem olyan biztos ez a plecsni így, hogy 40-ért van Lypertek Tevi.
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minden túlzás nélkül mondhatjuk, hogy ennek a fülesnek az elődje egy kategóriabajnok volt. Az utód többet tud, nagyobb akskit hord a fülesekben, és nem is lett drágább. De vajon még mindig őrzi a címet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Micro Four Thirds
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Futás, futópályák
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- HiMedia lejátszók
- További aktív témák...
- Akció! Paidashu 10600mAh, 22.5W Gyorstöltő PowerBank
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Xiaomi Redmi 18W Fast Charge Power Bank 20000mAh - Fekete
- Spigen AlignMaster üvegfólia iPhone
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest