- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beach head
senior tag
wifi mennyire erős benne?
-
beach head
senior tag
Hát akkor más telefon nem jut eszembe
Azért sajnálatos, hogy még mindig nem lehet kapni 30-35 e. ft körül egy olyat amiben legalább a középút tükröződik minden komponensben pl mint ez a teló csak 8 giga rommal 4 helyett. Ennyire értéktartók a hardverek mikor minden évben jobbnál jobb cuccok jönnek ki, gyorsabban mint a szgépek esetében?
-
beach head
senior tag
válasz
horvatheszti #303 üzenetére
lehet a facebook app a hibás. nekem a face messenger össze vissza tud jelezni az alcatelemen. mikor már megnéztem a rendes facebookomon gépről az üziket, majd bekapcsolom a telefonomon a wifit, akkor is pittyog, vadul hogy új üzi jött, pedig már láttam és olvastam őket előzőleg a gépemről... utána persze erre rájön ő is és már nem is villog...
-
beach head
senior tag
Már ha engedi hogy áthelyezd.. de ha elsőre úgyis a belső tárhelyre teszi.. de nem is ez a problémám mert nem használok sok appot, inkább az érdekel, hogy ha kap egy frissítést akkor mennyi tárhely marad szabadon a usernek. A lenovot csak azért mondtam mert ebayen 35 ezer körül van az is. De nyilván ha behozzák ráraknak pár 10ezer forintot...
-
beach head
senior tag
Hali igazából csak a 4giga tárhely miatt gondolom csak gyengének. Lenovo k3-mat tartanám esélyesebbnek ha végre nálunk is megjelenne és 100eurós áron mint a ferdeszeműeknél nem pedig jó magyar szokás szerint plusz 10-15 ezer forinttal többért. De tényleg nem találok olyat ami hasonló szinten lenne, kár azért a lespórolt 4 giga tárhelyért.
Van valahol olyan info, hogy lesz-e rá lolipop és az után mennyi szabad hely marad a usereknek kb?
-
beach head
senior tag
sziasztok, megéri a 35 ezret a telefon? vagy van ennél jobb vétel is ebben az árkategóriában?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Új hozzászólás írása előtt nézz körül az Összefoglalóban!
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 14 Pro Deep Purple 128Gb
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest