- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
A piszkozat nem jó, mert ha visszagombbal kilépek elmenti ugyan piszkozatnak, de ha ezt elküldöm, akkor eltűnik! Olyan piszkozat kéne, ami MINDIG megmarad és végtelenszer el lehet küldeni. Mint a régi, hagyományos, ma már csak 100Ft-ot érő telefonokban!
És igen, tudom, hogy lehet létrehozni saját gyorsszövegeket. De hogyan illesztem be egy SMS-be? Mert miután egy új SMS-nél kiválasztom a címzett telefonszámát, nincs olyan funkció amivel ezt én megtehetném. Csupán ennyit szeretnék ettől a telefontól : az általam elkészített sablot (gyorsszöveget) egy mozdulattal beilleszteni egy új SMS-be, vagy egy mozdulattal új SMS-t csinálni belőle! Nem olyan nagy kérés szerintem, de fogalmam sincs hol lehet ezt megtenni. Már ha meglehet egyáltalán, de ha nem akkor meg nem értem minek tették bele?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest