Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Pedig a Samsungnál nem mintha nem lenne erőforrás, hogy rendesen optimalizálják az OS-t rá. Az LG-nél ez remekül meg van oldva.
(#88) Duliee : Ami nem Nexus készülék, arra eleve nem referencia Android kerül, hanem a gyártó által optimalizált, és berhelt változat. Az LG-nél általában megoldható, de itt jön nekem jól, hogy a telefonokhoz még mindig úgy állok hozzá, hogy az okostelefon is telefon, telefonálásra való, és nem rakok rá felesleges dolgokat. Van egy Swype rajta, Skype, meg a legszükségesebbek, és már az SD kártyáról mindent visszahelyeztem a beépített tárhelyre pont azért, hogy a KitKat érkezését felkészülve várjam.
A Google Playből vásárolt alkalmazásaim nagy része ezért (is) a Nexus 7-re került.
-
törölt tag
Azért kemény, hogy 2014 nyrán is 512 MB RAM... Az LG L7 II-nél keveseltem a 768-at, de az tavaly jelent meg és Karácsonyi akcióban vettem. Az LG remekül optimalizált, így elég, amúgy erre a cikkre vártam, mert kíváncsi voltam, hogy milyen lesz a Y300 utóda. Majd még végigolvasom. Tényleg érdekel a téma.
-
G6-osrol irok, az egyik legkorrektebb Huawei az utobbi idokben.
Y330 jart nalam, nos... akadozasokkal teli, optimalizalasban vannak bajok.
Egy hasonlo hardveres, nagyobb felbontasu kijelzot siman kihajt ez a vas.
Nekem Nova Launcherrel produkalt erdemi hasznalhatosagot
Termszetesen 20-ert korrekt, de a nevezektant at kene gondolni... ez inkabb Y230-as
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Yettel topik
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Bittorrent topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest