- Mobil flották
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruppotlan
tag
válasz
mckangi #8440 üzenetére
Na ez megvolt, nem jártam sikerrel. Mást nem csináltam egyébként mint egy online vásárolható kóddal kiszedtem a sim lockot, álláspontom szerint teljesen legálisan és még szerződést sem szegtem vele (mert lejárt a 2 év hűség és ez egy cseretelefon) de ez most mindegy, csak azért írom, hogy senkinek nem kell boszorkányt kiáltani. Ez okozhatja?
telenoros kártyával is próbáltam azért..
-
ruppotlan
tag
Sziasztok!
Gyári 178 Telenor ROM, az értesítési sáv parancsikonjai nem mutatják többé a valós állapotokat. Ha belépek az egyébbe, és ott látom az összeset ott már működik. Tapasztaltatok már ilyet?
Másik, gondolom ez nem a legújabb ROM, mert nincs az említett redbull cucc, de nem talál frissítést. Próbáltam rákeresni itt de nem derült ki a számomra, hogy miért nem talál néhány telefon frissítést, van erre ötlet? Esetleg egyszer észhez tér és majd felajánlja?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest