Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Joe fiú
senior tag
-
Sdi
addikt
-
x1port
addikt
válasz
Gabelogen #6047 üzenetére
Nem gagyiztuk le...félreértés ne essék.
Én spec.azt írtam,hogy.. idézőjelben gagyi hatást kelt némelyik tok.
Ami lássuk be igaz.
sagit kolléga pedig azt írta ami megint csak igaz ,hogy nagyon jó fogása van a telefonnak amit nem rontana el valami bóvli kínai vacak tokkal.
De amit Te is mondasz agyalok ezen a lyukasztásos módszeren(#6049) sagit : szerintem kicsipkézné a fúró. Nekem van bőrlyukasztóm azzal csak egy megfelelő ütés.....
-
sagit
veterán
-
sagit
veterán
válasz
Gabelogen #5997 üzenetére
Szerinted?
linkeltem kettőt is ami jó a telóra, Nilkin tokot szeretnénk amin a vakunak is van nyílása, van ilyen?
(#6000) snecizero: Az LP jó volt.... két éve, GB-n. Azóta a kedves program írója cseszik frissíteni, és mára nagyon fapados szinte az összes többi launcher-hez képest. Exdialer jó ötlet, jó is benne ez a Samsungos feature, azt feldobom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest