- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Videó része az nem valami jó, ezt én is írtam már korábban. Néha gondja van ilyenkor a fókusszal is.
Ezt már én is néztem más telefonokon, hogy egy idő után lekapcsolja a a videót annak ellenére, hogy még lenne hely. Mivel én nem szoktam videózni, így nem nagyon kutakodtam a témában, de elképzelhető, hogy ezt lehet állítani. Illetve az is elképzelhető, hogy nem minden ROM/FW alatt.
Gondolom azért van ez, mert ha akaratlanul (táskában, zsebben) bekapcsolna a kamera, akkor ne használja el az összes helyet, illetve ne ölje meg az akksit.
A melegedés szintén logikus lehet hosszú videónál. A fotózás és a videózás sokkal jobban húzza az akksit, és használja a telefont. Gyorsabban lemerül, mint játék közben.
Zotya21:
Az a fém keret, vagy hasonló volt/van EvilSnowman -nek. Nála nem passzolt rendesen, kicsit lötyögött benne a telefon. Amúgy nem árnyékolt tudomásom szerint.(#3295) fogkefe1:
A TOP10, nos ez egy érdekes dolog.Általában preferált márkákat és/vagy kisebb darabszámból gazdálkodó (de ismert) kínai gyártókat szoktak beletenni. Előbbi azért, mert hát vannak "menő" márkák, amiket fontos futtatni, utóbbi pedig azért, mert általában ők a kisebb mennyiség és tervezési idő miatt hamarabb jönnek ki csúcs HW -rel.
A P7 felső kategóriás telefonként jelent meg, de nála akkor is voltak már erősebb HW -k. A felső kategóriát is lehet még 3 részre osztani, amiben talán a P7 (megjelenésekor) a középső osztályba illett bele. Ő nem volt csúcskategória HW -ben. Utóbbi időben egyébként néhány hónap alatt elavultnak tekinthető egy telefon hardveresen. Kicsit felpörögtek az események, a kisebb Kínai márkák (és a feltörekvők) nagyon felpörgették a piacot.
Persze az már más kérdés, hogy a játékok készítői hülyék lennének csak a legújabb HW -re fejleszteni. Így lehet az is, hogy pl. Mali 400MP2 -es GPU -val még simán elmegy a GTA, FIFA, Asphalt...stb. Mali 400MP2 persze régebbi, mint a P7 -ben lévő Mali 450MP4, de ennek ellenére még mindig jönnek ki ezzel telefonok, alsó- és középső kategóriában is. Pl. MTK 6582 alatt, ami már nem egy mai SoC.
(#3299) fogkefe1:
Én abból mind a kettőt használom. Szerintem nagyon jó minőség.KKrisz751:
B133 a B121 -hez képest leginkább kisebb javításokat tartalmaz, ami inkább a stabilitásra van hatással. Kicsit kevesebb RAM -ot használ, illetve kicsit jobban pörög a gép, néhány + funkcióval, mint pl. az intelligens tok a beállításokban.B131 alatt még nem javították a lebegő gombot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topic
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Crypto Trade
- Home server / házi szerver építése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest