Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz repvez #3301 üzenetére

Videó része az nem valami jó, ezt én is írtam már korábban. Néha gondja van ilyenkor a fókusszal is.

Ezt már én is néztem más telefonokon, hogy egy idő után lekapcsolja a a videót annak ellenére, hogy még lenne hely. Mivel én nem szoktam videózni, így nem nagyon kutakodtam a témában, de elképzelhető, hogy ezt lehet állítani. Illetve az is elképzelhető, hogy nem minden ROM/FW alatt.

Gondolom azért van ez, mert ha akaratlanul (táskában, zsebben) bekapcsolna a kamera, akkor ne használja el az összes helyet, illetve ne ölje meg az akksit.

A melegedés szintén logikus lehet hosszú videónál. A fotózás és a videózás sokkal jobban húzza az akksit, és használja a telefont. Gyorsabban lemerül, mint játék közben.

Zotya21:
    Az a fém keret, vagy hasonló volt/van EvilSnowman -nek. Nála nem passzolt rendesen, kicsit lötyögött benne a telefon. Amúgy nem árnyékolt tudomásom szerint.

(#3295) fogkefe1:
    A TOP10, nos ez egy érdekes dolog.

Általában preferált márkákat és/vagy kisebb darabszámból gazdálkodó (de ismert) kínai gyártókat szoktak beletenni. Előbbi azért, mert hát vannak "menő" márkák, amiket fontos futtatni, utóbbi pedig azért, mert általában ők a kisebb mennyiség és tervezési idő miatt hamarabb jönnek ki csúcs HW -rel.

A P7 felső kategóriás telefonként jelent meg, de nála akkor is voltak már erősebb HW -k. A felső kategóriát is lehet még 3 részre osztani, amiben talán a P7 (megjelenésekor) a középső osztályba illett bele. Ő nem volt csúcskategória HW -ben. Utóbbi időben egyébként néhány hónap alatt elavultnak tekinthető egy telefon hardveresen. Kicsit felpörögtek az események, a kisebb Kínai márkák (és a feltörekvők) nagyon felpörgették a piacot.

Persze az már más kérdés, hogy a játékok készítői hülyék lennének csak a legújabb HW -re fejleszteni. Így lehet az is, hogy pl. Mali 400MP2 -es GPU -val még simán elmegy a GTA, FIFA, Asphalt...stb. Mali 400MP2 persze régebbi, mint a P7 -ben lévő Mali 450MP4, de ennek ellenére még mindig jönnek ki ezzel telefonok, alsó- és középső kategóriában is. Pl. MTK 6582 alatt, ami már nem egy mai SoC.

(#3299) fogkefe1:
    Én abból mind a kettőt használom. Szerintem nagyon jó minőség.

KKrisz751:
    B133 a B121 -hez képest leginkább kisebb javításokat tartalmaz, ami inkább a stabilitásra van hatással. Kicsit kevesebb RAM -ot használ, illetve kicsit jobban pörög a gép, néhány + funkcióval, mint pl. az intelligens tok a beállításokban.

B131 alatt még nem javították a lebegő gombot.

Új hozzászólás Aktív témák