-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Még alapban is futnak a háttérben gyárilag telepített alkalmazások. P7 -nél volt egy olyan program, amit én telepítettem rá, régebb óta használtam és kikapcsolt módban is rettenetesen ette az aksit. 30% -ot lazán lezabált egy éjszaka alatt, volt hogy többet is. Ráadásul a kilövés sem volt érdemben jó nála, mivel a folyamatos újraindításával is majdnem ugyan ott voltam vele. Tehát ment a kukába.
Egyébként vannak olyanok is, amik időnként bekapcsolgatják a képernyőt, jellemzően ezek háttérkezelő alkalmazások, esetleg locker -ek. Jó lenne rendesebben pucolni a Play kínálatot.
Névszerint őt használom, minden telefonon:
Google Play - Advanced Task Manager
Viszont pár CM -es cucc sem árt szerintem:
Google Play - CM SecurityEgyébként jó a P7 gyári kezelője, csak ez mint minden előre telepített, telefonhoz járó cuccnál jellemző, egy-két programot protekciósan kezel, ebből meg fakadhatnak hibák, hogy más programot is átenged, nem jelzi.
Új hozzászólás Aktív témák
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest