- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkonya
aktív tag
válasz
#86973952 #1545 üzenetére
Az optimalizálás szerintem fontos, hiszen a rendszer gördülékenysége múlik rajta. Nem az egy napot bíró akksi miatt akad egy rendszer, szerintem ez egyértelmű.
Szombaton már belakott volt a vas, feltöltöttem este reggelre 2 % eset az akksiból.
Nincs semmi extra a telefonon, ezt azért már megtanultam amióta droidozok :-) -
törölt tag
válasz
#86973952 #1545 üzenetére
Lejárt az 5 perces korlát és így egy kicsit lassan szerkesztek...
Task kezelőt használok, amit én állítottam be. 2 - 3 naponta újraindítom a telefont. Szoktam pucolni a memóriát, illetve időnként takarítom a felesleges fájlokat is. 3 hónapja használom ezt a telefont (durván az elején vettem), de még semmi akadásom vagy fagyásom nem volt.
Annyi probléma viszont igaz, hogy az Opera, Chrome akad, aminek inkább szoftveres oka lehet. Egyébként ezek más telefonnál is szoktak akadni (néhány esetben csak nagyon ritkán), de a P7 problémásabb, főleg nagyítás/gördítés esetében.
Mint az tudomásomra jutott a lebegő gombbal is vannak problémák, sajnos ahogy hallom a frissítés sem oldotta meg, L00 -n sem. Ez is szoftveres hiba, bár én amúgy nem használom, tehát nem is tűnt fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ASUS ROG Zephyrus M16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest