- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GSPLR
senior tag
Hali!
A Samsungnál nem a hardverrel van a gond. Azzal van ott gond, hogy tré módon optimalizálnak. Nincs a rendszer összhangban (hardver-szoftver) szinte egyik készülékükön sem, tudom, szakmai ártalom
Elég sok márka kering, ami csak faszán be van járatva, köré van pakolva egy marketing és pofátlan összegeket kérnek el érte, holott egy gyengébbnek tűnő készülék ugyanazt hozza, sőt sokszor veri. Az Antutu féle eredményeket sem érdemes komolyan venni, nincs sok értelme.
Én telefonváltás előtt kb 2 hónappal már nézegettem a készülékeket, néha bementem boltba, nyomkodtam őket, utánuk olvastam. Nem szoktam elsietni az ilyesmit, mivel 2 évre szoktam telefont választani, így jól körbe kell járni a témát.
Osztom a véleményt, általában széllel szembe hugyozok én is, eddig bejött
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest