- Yettel topik
- iPhone topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Telekom mobilszolgáltatások
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
babkukta
senior tag
Még most se tudnék egy Huaweit elképzelni, mint saját telefon. Számomra nem nőtte még ki magát annyira, h "must have" érzésem legyen. Nem is beszélve a saját processzor erőltetéséről, amivel így jóval olcsóbbra jön ki a készülék anyag ára, mégis aranyáron adják, úgy, h sz.r is.
A dizájn oké, Sony-s, és azt is szeretem, de vhogy ez.. ez más. Nekem nem lenne prémium érzetem ezzel a kezembe. Oké, egy P6-al, amihez ha hozzájutnék 70 ezerért mondjuk, nem lenne ilyen gond, mert az már nem prémium kategória. De ez ennyiért? Könyörgöm, 2x annyi, mint a kistestvér. Itt gondolkodnom se kell azon, h megvegyem vagy ne
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest