- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Egy óra, két rendszer
- Megfizethető lett a Samsung új AI fülese
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogkefe1
csendes tag
Na végre én is csatlakozhatok a köreitekhez, ma sikeresen megvásároltam ezt a csodálatos telefont. Annyira szép, hogy 1 óráig be sem kapcsoltam csak gyönyörködtem benne.
Köszönöm a sok választ, véleményt, segítséget. Sokat segített a döntésben! Remélem jó teló lesz ez.
A telóról magáról sok midnent még nem tudok mondani. Max annyi, hogy durva ez az android. Windows phoneról áttvérve hát, nagyon szokni kell még. Tele van appokkal, tele van programokkal, ezt állítani, azt állítani. Asszem elfogok még egy ideig szórakozni a telóval mire megismerem.
Első blikkre ami idegesít, hogy a kamera marha hangos és nagyon zavar, mert sok olyan képet csinálok amiről jobb ha nem tud a másik. A telefon beszélgetése hangereje pedig szerintem picit halk maxon is.
Mikor megkaptam volt már fent rajta4 játék, plusz egy 100% games app, ami valamiért szeret mindig megnyitódni a háttérbe. Gondolom ezeket simán törölhetem nem ártok semmit, csak gondolom rákérdezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Szólánc.
- Metal topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3204, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest