- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Netfone
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogkefe1
csendes tag
Na végre én is csatlakozhatok a köreitekhez, ma sikeresen megvásároltam ezt a csodálatos telefont. Annyira szép, hogy 1 óráig be sem kapcsoltam csak gyönyörködtem benne.
Köszönöm a sok választ, véleményt, segítséget. Sokat segített a döntésben! Remélem jó teló lesz ez.
A telóról magáról sok midnent még nem tudok mondani. Max annyi, hogy durva ez az android. Windows phoneról áttvérve hát, nagyon szokni kell még. Tele van appokkal, tele van programokkal, ezt állítani, azt állítani. Asszem elfogok még egy ideig szórakozni a telóval mire megismerem.
Első blikkre ami idegesít, hogy a kamera marha hangos és nagyon zavar, mert sok olyan képet csinálok amiről jobb ha nem tud a másik. A telefon beszélgetése hangereje pedig szerintem picit halk maxon is.
Mikor megkaptam volt már fent rajta4 játék, plusz egy 100% games app, ami valamiért szeret mindig megnyitódni a háttérbe. Gondolom ezeket simán törölhetem nem ártok semmit, csak gondolom rákérdezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest