Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Fotók, videók mobillal
- A Nubiánál vehetünk legolcsóbban levegőt
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Sík panel és szupervékony káva a Vivo X300-ban
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Igazából még a fényviszonyokat is elég jól leköveti, de a zoomolás már nem igazán jó videó közben.
Fotózni nem annyira jó szvsz, de a panorámafotója jól használható. Persze én fényképezőgépekkel hasonlítom össze. Kiismerve biztosan jobb képeket lehetne vele csinálni, de nekem hiányzik erős fényben a "kukucska", a kompakt fényképezőgépemről is. Azonban le a kalappal egy ekkora optika és a hozzáillesztett szenzor előtt azért. Az előlapi kamera meg tényleg használható tükör helyett akár, mint az app igéri. A hátlapi pedig jó nagyító pláne a fénnyel együtt. A GPS vevője egyenesen fantasztikus az A-GPS és a Glonass miatt is gondolom. Ha megöregszik még mindig jó lesz navinak...
Összességében elégedett vagyok, azt kaptam, amire számítottam. Nekem mondjuk a legtöbb funkcióra nem elsődleges, van mobilnetem tablettel, van navi, fényképezőgép több is, de az is nagyon jó, hogy ultratakarékon pillanatok alatt butafon lesz belőle, a tokon keresztül pedig, (amit korábban linkeltem, ) kesztyű módban fölvenni és letenni is lehet, így nem kenem ki fülzsírral a kijelzőt telefonáláskor...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ELADÓ iPhone 14 Plus 128GB, Lila, Független
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest