- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
b_alazs
tag
Sziasztok!
E- szerint a leírás szerint szerettem volna visszaállítani a 132-es ROM-ot.
"Aki B708-on ragadt és vissza szeretné tenni a B512-t, esetleg B132-t itt egy leírás, nekem így sikerült. Mókolt recoveryvel nekem nem jött össze. A bejegyzést az XDA fórumán találtam (eredeti bejegyzés itt).
A fájlokat a dload mappába kell betenni.
1. lépés: leszeded az B707-es unicom verziót innen, majd helyi frissítéssel (NEM HÁROMGOMBOS MÓDSZERREL!) feltelepíted.
2. lépés: Ezt a részromot leszeded (Unicom 2.0 Downgrade) és helyi frissítésből telepíted.
3. lépés: Leszeded a B132-es szoftvert innen, majd ugyan úgy helyi frissítésből telepíted.
Ha nem indulna el a B132-es, akkor háromgombos módszerrel telepítsd újra.
Nekem így sikerült visszatérni.Amúgy nagy bajom nincs a B708-al, azon kívül hogy nehezen rakható vissza régebbi szoftver, na meg lezárta a Bootloader-t (T-Mobilos a készülék).
Remélem másoknak is sikerül!"Minden simán ment, a 132-es ROM telepítése is rendben lezajlott, viszont a bootolásnál megáll a folyamat.
A telepítés után újraindult a telefon majd a Huawei logo pulzál, de nem lép tovább. Már több, mint 30 perce ez megy, szóval ez itt behúzta a kéziféket...Mit javasoltok, hogyan tovább?
Üdv,
Balázs
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 8 64GB gyári független nagyon szép állapotú
- Apple iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 13/13 mini/13 Pro/13 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 12/12 mini/12 Pro/12 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Xiaomi 11T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest