- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
b_alazs
tag
Sziasztok!
E- szerint a leírás szerint szerettem volna visszaállítani a 132-es ROM-ot.
"Aki B708-on ragadt és vissza szeretné tenni a B512-t, esetleg B132-t itt egy leírás, nekem így sikerült. Mókolt recoveryvel nekem nem jött össze. A bejegyzést az XDA fórumán találtam (eredeti bejegyzés itt).
A fájlokat a dload mappába kell betenni.
1. lépés: leszeded az B707-es unicom verziót innen, majd helyi frissítéssel (NEM HÁROMGOMBOS MÓDSZERREL!) feltelepíted.
2. lépés: Ezt a részromot leszeded (Unicom 2.0 Downgrade) és helyi frissítésből telepíted.
3. lépés: Leszeded a B132-es szoftvert innen, majd ugyan úgy helyi frissítésből telepíted.
Ha nem indulna el a B132-es, akkor háromgombos módszerrel telepítsd újra.
Nekem így sikerült visszatérni.Amúgy nagy bajom nincs a B708-al, azon kívül hogy nehezen rakható vissza régebbi szoftver, na meg lezárta a Bootloader-t (T-Mobilos a készülék).
Remélem másoknak is sikerül!"Minden simán ment, a 132-es ROM telepítése is rendben lezajlott, viszont a bootolásnál megáll a folyamat.
A telepítés után újraindult a telefon majd a Huawei logo pulzál, de nem lép tovább. Már több, mint 30 perce ez megy, szóval ez itt behúzta a kéziféket...Mit javasoltok, hogyan tovább?
Üdv,
Balázs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Autós topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Horgász topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Iphone 12 Blue tokkal fix 59.900 ft-ért vihető :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged