- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen GPS-t vegyek?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
seria
tag
válasz
Oldman2 #10799 üzenetére
Persze az emailek azok jönnek.
Az is be van kapcsolva.szerk:
Közben megoldódott, mindent újra ki illetve bekapcsoltam és most jó. Ki érti ezt?
Köszi, úgy látszik végig kell menni rajta.
Elfelejtettem múltkor is így volt amikor nem jött, újra csináltam mindent és jó lett egy darabig. -
duvi
nagyúr
válasz
Oldman2 #10732 üzenetére
Szerintem működnie kell. Az UHS jelölés (Ultra High Speed) csak a nagy írás/olvasás sebességre utal. Viszont én nem vennék ismeretlen forrásból memkarit. Nagyon sokan pórul járták már a tenger sok hamisítvány miatt
Olcsóbban is kapsz eredeti bolti garis kártyát.
Pl: KINGSTON 32GB MicroSDHC Class 10 Multi-Kit MBLY10G2/32GB --->
6.751 Ft + 5 év gyári garancia -
jgabor
csendes tag
-
jgabor
csendes tag
válasz
Oldman2 #10631 üzenetére
Szia! Nekem volt
Többszöri nekifutás után jöttem rá, hogy a CWM telepítésénél rontottam el. Telepítettem az Installer verziót, utána a Bootloader verziót, majd a CWM Recovery "reboot system now" újraindításánál a "No" opciót kellett választani! Ezután az "Összefoglalóból" letölthető MIUI romot feltette szépen.
-
TomWexX
addikt
válasz
Oldman2 #10131 üzenetére
Akkor ezeket az új MIUI verziókat hanyagolja mindenki! (már akit érdekel a miui) Én a 30-ast feltettem, működik de hiába multilang, magyar nyelv nincs benne. a 12.22-es meg még sz_r is.
A jelenlegi legstabilabb magyar nyelvű MIUI a téma összefoglalóban is szereplő 3.11.22.! -
Oldman2
nagyúr
válasz
Oldman2 #10117 üzenetére
Nekiálltam, jelenleg úgy tűnik vihetem is a szervizbe...
A Téma összefoglaló alapján feltettem a Teljes értékű CWM-et, ami ment is szépen.
Felmásoltam a ma linkelt MIUI 12.22-es dátumú ROM-ot, amit az itt leírtak szerint feltettem.
Látszólag gond nélkül felment. Utána csináltam egy Cache és egy Dalvik Cache törlést, majd Restart.
A MIUI logó feljön, de 30 perc várakozás után is csak ez látszik a kijelzőn.
???
-
duvi
nagyúr
válasz
Oldman2 #9965 üzenetére
okoska74 oldalán több ROM is elérhető:
"B107, B111, B114teszt, B118teszt, B122teszt, B606-Vodás (Sajna fizetős), B119E-teszt, B125-teszt"
-
duvi
nagyúr
válasz
Oldman2 #9917 üzenetére
Jól néz ki és elég minimalista ahhoz, hogy érvényesüljön a P6 szép külseje. Viszont a funkcionalitásából drasztikusan sokat veszít. Az alsó és felső élét nem védi a telefonnak
Ugyan ott lehet kapni EZT a tokot olcsóbban, ami jobban véd. Igaz, nem olyan elegáns.
(#9922) arminlok
Jobb biztosra menni. Néha a legegyszerűbb dolgokat is benézi az ember. Én is jártam már így -
duvi
nagyúr
válasz
Oldman2 #9639 üzenetére
Szia!
Ha jól tudom, akkor törölni nem lehet, csak a láthatóságot tudod szabályozni. Asztali gépről belépsz a google fiókodba, utána felmész a Play-re. Ezután a Beállítások menüben tudod kiválasztani, hogy melyik eszköz/zök látszódjanak a Google Play számára. Részletes leírás ITT.(#9661) galbi1972
Szia!
Hogy történt ez a púposodás? Töltés közben? Ha igen akkor hálózatról vagy USB-ről ment a töltés? Gyári kábel/töltő volt vagy utángyártott? Nem volt kitéve szélsőséges körülményeknek a teló? (pl. magas hőmérséklet) Milyen idős a P6-od? Bocsi a sok kérdésért de hátha tanulhatunk a sajnálatos esetből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest