- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neonflake
tag
A rendszer folyamatos eléggé, mint céges teló, biztos jó lenne az üzemideje miatt. A kézbe elfér, de a Note 2 még a Note nál is kevesebb szélességgel bìr. Ezt muszály lesz kipróbàlnod boltban, hogy tudod e vállalni és kis idő kell átszokni. Nekem mostanában kezd ráállni a kezem, ahogy forgatom stb. Phabletről phabletre amúgy talán könnyebb a váltás.
-
Neonflake
tag
válasz
DonLaca@ #532 üzenetére
Ez szépen lezajlott akkor
Reméljük nem raknak utólag hálózárt bele, az senkinek nem lenne jó. Ha megfelel az a lényeg, itt a fórumba igyekszünk rájönni a dolgokra. Mate tulajok sokasodjatok
Most ìgy retrospectbe, màr lassan 2 hónapja használom. A számítógéphasznàlatom visszaesett, nem beszélve a napi szintü ROM cseréről ami a Note-nál volt esedékes. Frissítések jönnek, Root van, nincs itt baj, csak reggelre töltsem fel, mert màr elszoktam a mágikus USB kábeltől
-
Neonflake
tag
Igen ez jó dolog nem is kicsit
De hozzà teszem ez a cég nagyban hozzájárult az elérhető androidos készülékekhez, pl. nekem is az első amin az Androidot egyáltalàn megismertem. A közép alsó szegmensben diktàlja a mai napig az egészséges àrversenyt. Costumer supportot kell még tolni, de alakul a fejlesztési ütem is lassan.
-
Neonflake
tag
No kisebb utánajárásnak hála rájöttem, hogy a két sor amit ki kell kapcsolni a local.prop-ba az csak a magas hangerő figyelmeztetést szünteti meg. Kutatom tovább a megoldást.
-
Neonflake
tag
Akinek C185 a CUST.
Kikerestem nektek a mappát: CUST/channel/neeurope/prop
-
Neonflake
tag
C185 a Pannonos CUST verzió, az a mappa kell neked, ahol a local.prop-ba ez szerepel, azt kell átírnod. A # beírása a sorok elé a hangerő problémára van. Es File Explorerrel át tudod szerkeszteni, előtte root explorer üzemmód be és RW jogosultság kell a CUST mappára, hogy tudj módosítani. Ugyanebbe a progiba root explorer/rendszeralkalmazások eltávolítása, ahol le tudod szedni a felesleges progikat. Eroothoz Windows 7 vagy XP kell, Handset drivereket fel kell rakni előtte. Progi elindít telefon USB-re, Hi Suite mód, ha a progi felismeri a telót ROOT gomb, négy zöld pipa végigmegy, telefont újraindítod és kész.
-
Neonflake
tag
Ha a verziód B113:
beállítások/összes/a telefonról/rendszerfrissítések/online frissítésEzután ha talál letölti majd rákérdez, hogy akarod e... Te most akarod
újraindul a teló., frissül, újraindul bebootol, android alkalmazásokat frissíti, aztán I feel good
Ez a frissítés nem jár adatvesztéssel.
-
Neonflake
tag
Na vagyok...
Ahhoz, hogy fel lehessen rakni a B221-et. Vissza kell frissíteni a B113-ra. Továbbra is myascendmate.com a letöltési hely. Vigyázat a B113 Full SW tehát belső SD és adatok formázásra kerül. Jó a B221, a Music app a P6-os ból leledzik. Elvileg megoldódott a hangerő probléma, csak nem hallok akkora különbséget. Rootolással a CUST mappába meg kell keresni az adott operátort, ami nekem pl. C432 -> channel/weurope/prop és ott a local.prop-ba ki kell iktatni egy-egy # jellel két sort:
#ro.config.ce_authenticate=1
#ro.config.hw.security_volume=11Ebbe a fájlba van a CUST szám is feltüntve innen lehet a sajátod is kibogarászni.
Eroot működik B221-en, a root B113-al kiiktatható.
Valakinek ha ideje van nézze már meg mert mintha tényleg jobb lenne.
-
Neonflake
tag
válasz
nagymedve970 #437 üzenetére
storm4 -> #438
Igen nekem is kiüti a lélektani határt a 120eHUF de amikor 113-ért megláttam, már nem gondolkodtam sokat. Persze most utólag ledöbbentem a Telenoros áron, dehát nekem ott az NFC-is. Mondjuk nem akarok tőle megválni, de már szivárognak a képek a Mate 2 előlapjáról. Abban a készülékben talán a K3V3 proci is debütálhat.
-
Neonflake
tag
válasz
Jonathan92 #431 üzenetére
Van esély rá, hogy független ez biztos mert létezik, kipróbálta fórumtárs. Tmobilra én továbbra is függetlent vennék.
-
Neonflake
tag
válasz
wertigo1984 #427 üzenetére
A gyári böngésző nagyon gyors de hozzáteszem a B217-es SW alattt ahol javitottak is rajta. Az Opera Mobile Classic néha gondolkodik de ez nem készülék hiba. Netet a telón többet olvasok mint a PC-n szerintem OK. Sunspider 1500 ms ha számìt.
-
Neonflake
tag
válasz
DanQuijote #398 üzenetére
Igen most nézem. Semmi gond már én is megakartam nézni mi a helyzet vele
-
Neonflake
tag
Sikerült megnéznem az MTP-t. Windows 8 alatt semmilyen probléma nincsen, semmit se kell telepíteni látja mindkét meghajtót.
-
Neonflake
tag
Az ADB tényleg bekapcsol HiSuite módba. Hagyd figyelmen kívül csak állandóan ne legyen bekapcsolva, ez egy sebezhetőségi pont is lehet. Egyenlőre Windows XP-n néztem nekem sem megy az MTP ismerős P6-osa úgyszint. Majd otthon megnézem Windows 8 alatt.
-
Neonflake
tag
válasz
DanQuijote #376 üzenetére
Root-al ez nem fog megjavulni sajna. Valami driver hiba van itten. Majd utánalesek mégjobban.
-
Neonflake
tag
válasz
wertigo1984 #375 üzenetére
Lecsekkoltam, van autófókusz.
-
Neonflake
tag
válasz
DanQuijote #372 üzenetére
A hangerő problémán rajta vagyok. Most is kipróbáltam egy módszert eddig nincs siker. Elvileg majd a 4.2-es SW nél könnyebb lesz a megoldás. A myascendmate.com on van ez a WinDriver cucc. Azt még próbáld meg. Amúgy Üdv. itten
-
Neonflake
tag
válasz
wertigo1984 #370 üzenetére
Továbbra is 100. hozzászólás és felfele
Elvileg mindenre választ fogsz kapni.
-
Neonflake
tag
Android Debug Bridge aka USB Hibakeresés mód. Nagyon LOL
Semmi gond én sem ma kezdtem
Ezzel az üzemmóddal férhetsz hozzá a rendszerhez számítógépen keresztül. Rootolásnál ez nagyon fontos kiskapu.
Amúgy ez az MTP Windows 7 és a fölött könnyebben összejön mint Windows XP alatt.
-
Neonflake
tag
válasz
Jonathan92 #320 üzenetére
www.expansys.hu/huawei-ascend-mate-black-249798/
Én pont ennyiért vettem, annyi előnye van, hogy ez biztos független és NFC-s.
-
Neonflake
tag
válasz
FoxPuppy #345 üzenetére
Indikátor LED van rajta, tehát látod ha kaptál üzenetet. A telefon csak most terjed igazán a nemzetközi piacon. Miui van, gyári ROM alapokon. CWM elvileg működik rajta, amit a P6-hoz csináltak. Lassan jönni fog a CM a P6-ra többen rajta vannak és abból valószínű lesz átirat Mate-re is.
-
Neonflake
tag
Fura mondjuk két naptár widget van. Nekem a "saját naptár" widget 31 napos. Nézd át megint a minialkalmazásokat, ha nem jó majd kiötlünk valamit. Gmail bekonfigurálása: a gyári email kliensbe tettszőleges számú email fiókot állíthatsz be. Megadod a felhasználóineved, jelszavad Gmail, Hotmail stb. fiókjaidhoz és akkor onnan is tudsz levelezni, számláló is lesz az ikonja mellett. Ilyenkor mondjuk jobb a Gmail app-ból a szinkronizálást levenni, mert akkor duplán kapsz levelet mindenhova.
-
Neonflake
tag
Nagyon szívesen megcsinálnám a fórum elején az általános bemutatót, gyakori kérdések, meg néhány hogyan csináld ot. Erre van lehetőség?
-
Neonflake
tag
válasz
Neonflake #300 üzenetére
N7000 Galaxy Note-hoz képest:
Amiben jobb lesz:
-élesebb, nagyobb kijelző ami már 16/9-es
-több memória
-érezhetően jobb teljesítmény
-jóval nagyobb üzemidő
-több videóformátum támogatása
-gyorsabb fotózás
-beépített hangszóró jobban használható, főleg dolbyvalAmiben nem:
-fogásához át kell állni
-nincs annyi custom rom
-fülhallgató kimenet halkabb(ez idővel változhat) -
Neonflake
tag
Szivesen
-
Neonflake
tag
válasz
Jonathan92 #299 üzenetére
Váltottam. Megérte
Javasolom a 100. hozzászólást
-
Neonflake
tag
Mett kollega a P6-os fórumból a figyelmem egy bizonyos mappa felé irányította: etc/audio
No miket nem talál benne az ember...
A huncut mindenit: HPGain (HeadphoneGain) mi a csodának kisebb érték 1-nél?Erősen gondolkodom a rootoláson, hogy újra lehessen használni a Genius hangrendszerem Normál hangerővel. Elvileg a codec mappa törlése is eredményes lehet, de biztos van más megoldás is.
-
Neonflake
tag
válasz
Neonflake #260 üzenetére
Utánanéztem ennek a mindig be cuccnak: az a mobiladatok a háttérben, csak át van nevezve. Az kell a szinkronizálós alkalmazásoknak, háttérfolyamatoknak.
A dolby meg szerintem szoftveres dekódercsomag ami, legalábbis ezt írták, ez egy licencelhető cucc, jó kérdés hogy mibe van beépítve.
-
Neonflake
tag
Gondolom minden üzemmódban bekapcsolva marad az adatforgalom, hogy ha törik, ha szakad megkapd az üzeneteket. Vagy talàn Wifi mellett is üzemel. A hanglimitáció valós dolog nem nagyon lehet tovább növelni, ezért is vettem másik fülest.
Hogy HW vagy SW a dolby az jó kérdés de az egész rendszerre ki tud hatni.
-
Neonflake
tag
válasz
Heinekel #255 üzenetére
Igazsàg szerint ez egy tipp volt, mert én ezt a funkciót direkt nem használom
Amúgy jó a meglátásod a Samsung jobban összeszinkronizálja a dolgokat, cserébe viszont hozzáférést kér a dolgaidhoz(ezt a Note-on sem engedtem, meg amúgy sem volt rajta sokáig gyári SW). Sajna itt már szerintem a képeket manuálisan kell felvinni, ami persze később a google-accountba tárolva marad. Sajna ez van.
-
Neonflake
tag
Rákötöttem a hordozható vinyóm segéd árammal. Nem ismerte fel
Marad az az opció, hogy es file explorerbe hálózatba elérem az asztali PC-t. Azzal nincsen gond és még másolni se kell, le tudom játszani a fájlokat.
-
Neonflake
tag
Igen én már talàltam. Sok teszt is kiemeli, hogy USB-n tud Hdmi jelet küldeni. Nekem annyira nem lényeg de kipróbàlnám. Majd még utána olvasok.
Idézek a mobilarénàs tesztből is:
"Alul egy microUSB-aljzat árválkodik, mely MHL-képességekkel van megáldva, azaz megfelelő átalakítóval USB-hoszt és HDMI-kimenet is varázsolható belőle."
-
Neonflake
tag
Kérlek alàssan: 4920 Ft egy gyàri aksi àra
skyphone.hu-n meg is lehet lesni. Nicsak új Mate user?
Hajrá!
Custom rom téma: màr valami Samsung felületes is van, de amíg nem nyitják ki a bootloadert nem igen lesz sok minden rà. Egyedül kis hangerő hackelés céljàból raknék rà valami mást, eddig bevált a gyàri rom.
-
Neonflake
tag
Töltöm.
-
Neonflake
tag
Sok sikert a vàsàrláshoz
Kicsit utánajàrtam a jàtékoknak, nagyon kedvez nekik ha az energiakezelőbe a teljesítmény profilra klikkeltek
Azonkìvűl a neten olvastam, hogy a sok P6, P2, D1, D2, Mate, Mediapad 10 FHD (nem hagytam ki semmit? Jah: Honor 2
) terjedése miatt, sok fejlesztő optimalizàl a K3V2 chipre.
-
Neonflake
tag
No ez furi nekem pont, hogy felfele ment a benchmark, mondjuk Antutut néztem. Kell a rendszernek egy idő amíg beàll meg újraindítás is kell utàna. Na ha vissza akarsz térni a B113-ra ott a link az adat törlős azt írják simán visszamegy. Nem hiszem, hogy garanciàlisan gond a B117 mivel gyári frissítés, meg a B216-al ellentétben nem tartalmaz szolgáltató dolgokat (csak az update.app van benne). Mondjuk ha garanciát intézek bizti ami bizti, én is a készülékkel kapott verziót javaslom. Az egyéni rész meg nem változik ilyenkor, mert akkor neked is ugyanaz lenne a szám.
Hozzá teszem: nem tudom mi volt eredetileg az egyéni azonosítóm a fullos B113 előtt, elvileg akkor sem változott.
-
Neonflake
tag
Na ehhez gratula
Nekem abszolút pozitívak az élmények, főleg a Google+ frissìtése, hogy megoldódott, meg szerintem gyorsabb a rendszer és jobb az érintő pontossàga. A Cpu Spy amit én is hasznàlok ilyenkor nagyon hasznos ha hirtelen merülsz, valami hàttérprogi jàratja a procit, ki kell szűrni. Örülök, hogy mint Telenoros Mate tulaj neked is sikerült, így màr nem lesz kétség ha kijön valami friss, nektek is menni fog. Mostmár csak a root hiányzik de azt én még nem igénylem
Majd ha esetleg a Cyanogenmod csapat ràtér a készülékre vagy valaki kernelt hekkel.
Most nézem a képeden az egyéni verziót, ez az egyetlen eltérés. Ez tartalmazhatja a hálózàrat, meg az orszàgfüggő dolgokat (pl. NFC). De ez jó, hogy az szoftverfüggetlen, így egyszerűbb updatelni mindenkinek, nem beszélve arról, hogy nem kapsz előre telepítve a szolgàltatótol ezt-azt.
-
Neonflake
tag
Ebben az esetben az expansys.hu-t tudom ajànlani. Bő két nap alatt kihoztàk a készüléket. A garancia az 2 év Huawei garancia ami mindenképpen jàr. Szervizelés az már magyarországon történik. Szerintem nem gond a bolti garancia, de a varranty cardot meg a szàmlát el kell tenni.
-
Neonflake
tag
Re: tybsen (182)
Igen az a telenóros feltöltő kàrtyàs àr. Anno nekem is kellett tablet (Ghoo Tab 7000) ami a HD videólejàtszàshoz kellett a Defy+ mellé hasznàltam. Aztàn jött a Note és a tàblagép ment a polc tetejére, egyszerüen nem kellett a teló mindkét eszközt pótolta. Ezért is jutottam el a Mate hez, ha egyszer ràjössz mire jó a phablet azt nehéz elengedni
Azt írottakból úgy làtom, hogy a Mate neked is jobb vàlasztàs lenne. A Gps működik rendesen de ritkàn hasznàlom, a teszt szerint sincs vele gond.
-
Neonflake
tag
Én nekem is e kettő közül kellett döntenem
A mega melett voltak a jobb Custom ROM támogatottság, meg a nyers benchmark eredmények. A Mate nek szebb a kijelzője, meg jobban kézre áll, valamint videó formátumokkal jobban kompatibilis. Ha nagyon szeretsz mókolni és fontos a játék akkor mega. Ha több aksiidő kell és kényelmesebb használhatóság a mindennapokban akkor Mate.
-
Neonflake
tag
Örülök, hogy jól érzed magad itten
A telód meg bármikor eladhatod ha megunod
Ezt csak idővel lehet megmondani melyik a jobb, nekem csak egyre kellemesebbek a tapasztalatok. Jah és miutàn frissült az Mx Player a napokban a telóm procija már elég a 10 bites videók szoftveres dekódolásához. Miket nem él meg az ember
Lassan de biztosan Netbook teljesítményünk lesz
Nekem ez az első fòrum ahol aktív vagyok és látom az elejétől, legalábbis mobil berkekben.
-
Neonflake
tag
Na az a lényeg, hogy megfeleljen neked
Olvastam a tesztet az egy jó ketyere a kijelző meg szerintem nem gàz ha TFT. Amoledet mégegyszer soha: egy év alatt csökkent a fényerő, értesítési sàv, Youtube logo beégett, jah és: felàll a hàtamon a szőr a pentile màtrixtól
Szerencsére nekem ez nem forrósodik, de miutàn jàtszàs utàn teljesítményen hattam a profilt a tűző napon én is éreztem, hogy dolgozik (meg dolgoztattam is). Az újabb procik màr termelnek és nem csak mi vàgyunk szobahőmérsékletre
-
Neonflake
tag
Jó a hozzààllàs
Tényleg csak akkor érdemes ha szükséges. Részemről a kívàncsisàg hajt, ezt nem növöm ki
Elvileg gyàri hivatalos ROM telepitése soràn nehéz téglàzni, persze nem illő frissités közben àramtalanìtani a készüléket az okozhat komoly gondokat. Két fajta ROM van itt ami szóba jöhet: B113 ami a méretéből adódóan teljes verziós ez kitörli az alkalmazàsokat, beàllìtàsokat, úgymond gyàri állapotba àll a készülék. Ilyenkor a belső/külső SD kàrtya tartalma nem törlődik. A B217 egy frissités a B113-ra, ez semmilyen adatot beàllítást nem töröl.
-
Neonflake
tag
myascendmate.com/downloads/ - Egy nagyon hasznos link. A dload mappát kell a külső sd-kàrtya gyökerébe tenni, ezutàn a helyi frissítések menüpont felismeri és készülhet a móka. Nem tudom, hogy a Telenoros SW miben különbözik a nemzetközi B113-tól, az az alapfeltétele a B217-nek. Nekem bejött az új verzió. Ha valakinek gondja van a Google+ al(miután Playről frissìtette) ez megoldja.
-
Neonflake
tag
válasz
vbalazs1989 #155 üzenetére
Elvileg hivatalos volt a B113-ig mivel azt ugye először OTA frissítésbe kaptam, majd a teljes verziót a Huawei honlapjàról szedtem. A B217 is hivatalos firmware de azt manuàlisan kellett rátenni, persze a beépített frissítő rutin megcsinàlta nekem.
-
Neonflake
tag
"Én a Telenorvégoknál vettem, akkor a szolgáltató(k)nál kapható telókban ezexerint nincs NFC."
Tudnàl csinàlni képernyőképet a szoftververzióról?
-
Neonflake
tag
https://www.youtube.com/watch?v=3i5ssGk7dDg&feature=youtube_gdata_player
Ezer bocs a minőségért, régi volt a kamera
Tehát proci teljesítményre rakva, grafika medium(közepes).
-
Neonflake
tag
"SOC kellően erős? Itt az MA-s tesztbe eléggé lehúzták mert pl a Real Racing 3 eléggé érdekes képet produkált"
A mindennapi hasznàlatnál nagyon erős a SOC. A jàtékos rész programfüggő, mivel a Vivante GPU nem túl elterjedt.
-
Neonflake
tag
B113 -> B217 update OK
Már türelmetlen voltamA német kollegák ezzel csapatják...
-
Neonflake
tag
Fontos infó: A teszttel ellentétben az én készülékembe van NFC és működik is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest