Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tybsen

addikt

válasz Neonflake #180 üzenetére

Koszonom szepen a reakciot - mokolni egyaltalan nem ill. jatszani is csak nagy ritkan, szoval ez nem szempont.

Amire hasznalom: alapvetoen bongeszes / rss hirolvasas / edzes-eredmenyek rogzitese meg futas ill. a szokasos viber/skype/stb. Igazabol egy dolog zavarna Nexus utan, ha folyton bezarna az utolso nehany hasznalt alkalmazast - de gondolom a multitasking itt is ugyanolyan jo a 2 GB rammal (vagy 1,5 GB a Galaxy Mega-nal). Ami fontos, hogy a GPS jol mukodjon / gyorsan talaljon jelet es tartsa is, ez gondolom nem gond a Mate-nel?

Gondolkodtam azon is, hogy veszek a telefon melle egy 7" tabletet, de tenyleg olyan ertelmetlen allandoan megosztani a wift (vagy ket sim kartyat fenntartani - es akkor ugye a tablet beszerzese is tobbe kerul), meg eleve 2 kutyut magammal hordani. hogy inkabb letettem errol az otletrol. Volt mar korabban mindenfele meretu eszkozom amugy kulonfele kombinaciokban, de arra jottem ra, hogy szamomra 1 db keszulek a praktikus, aminek nagy a kijelzoje. Telefonalni amugy sem telefonalok sokat, de ha kell, akkor nem szeretnek egy ujabb keszuleket magamnal hordani, hanem akkor mar legyen 2-az-1-ben cucc, amit mindig magamnal tarthatok. Ha a 7" tableteknek nem lenne (olyan nagy) a kijelzo koruli kerete, akkor az is lehet, hogy azt vennek inkabb, de jelenleg nincs ilyen - az uj Nexus 7 is egy hosszukas cucc igazabol, bar teny, hogy eleg jo.

(#181) Neonflake: a 85 ezres ar a telenoros feltoltokartyas ar?

Új hozzászólás Aktív témák