- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Mobil flották
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
OutSider17
senior tag
Pro-Kontra.
Pozitívum: 10%-ékkal nőtt az akkumulátor idő. A telefonnal készített képek szebbek, élesebbek lettek. Az éjszakai funkcióval készített képek sokkal jobbak lettek (vakú nélkül). Negatívumnak a ram kezelést (kicsivel többet eszik belőle az új rendszer) és még talán annyit hogy néha nem reagál a kijelző az érintésre (bár ezt csak olvastam.) Ennyit tudok csak írni.
Illetve ezzel a rendszerrel már te állítod be hogy melyik alkalmazás mihez férjen hozzá telepítés után. (Tartózkodási hely, tárhely, kapcsolatok, ilyenek. Amiket eddig automatikusan engedélyeztél telepítésnél.)
Teljesítményre nem változott szerintem. Idáig is nagyon meg voltam elégedve vele, ezután is. Illetve még a tárhely igénye csökkent az új rendszernek. Kicsivel kevesebbet használ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Crucial 240GB SSD eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest