- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
Nálatok rendben használható az OTP Simple app? Nálam indítás után rögtön kilép. (6.0)
-
kcsa
veterán
válasz
OutSider17 #4555 üzenetére
Szerintem (szerintem!) döcögősebb az egész rendszer egy kicsit, messengerből meg pl. fixen kilépked. Még bőven együtt tudok élni vele, de nem lett a legpörgősebb a 6.0.
De múlt héten tesztelési célból járt nálam egy Nexus 6P, hát lehet hogy gyorsabb, de az egy kazán. Úgyhogy jól elvagyok én ezzel
-
kcsa
veterán
válasz
OutSider17 #4551 üzenetére
Akkor nálad összejött. Nekem full package-el sem. Mindegy, belefért plusz egy kör a bétával
-
kcsa
veterán
válasz
OutSider17 #4548 üzenetére
Nekem csak bétára ment fel, B331-re nem.
-
kcsa
veterán
válasz
Freezee #4506 üzenetére
A gyári töltőt használod? Ha igen: próbáltad már másik töltővel? Ha nem: próbáld meg a gyárit
Jellemzően akkor van ilyen, ha gagyi noname töltővel használod a telefont, és olyan zajos a leadott áram hogy ilyen hibákat művel. Persze a gyári is lehet hibás és a telefonod is, de ez a tapasztalatom.
-
kcsa
veterán
válasz
Eligzendra #4428 üzenetére
Van rollback package XDA-n, ott nézz körül, de B522-re még nem láttam, de valószínűleg a B513/B511-es is jó rá. Ha meg nem jó, az ciki, bootloop
-
kcsa
veterán
-
kcsa
veterán
HR után merülés megjavult. Ujjlenyomat olvasó még mindig lassabb egy árnyalattal, de még kibírható.
-
kcsa
veterán
válasz
Demonlaci2 #4351 üzenetére
Meg fogom próbálni, mert akkut is szopja rendesen
-
kcsa
veterán
Tegnap este már nem bírtam magammal, felraktam MM-t. Hát...
Egyértelműen lassabbnak érzem, de ami a legbosszantóbb, hogy az ujjlenyomatos feloldás rohadt lassú lett.
Jók az új fícsörök persze, nade na...
-
kcsa
veterán
válasz
Demonlaci2 #4336 üzenetére
"Unsere Version wurde von der MT7-L09C432B513 kommend installiert. Dies sollte also die Voraussetzung sein."
Én azért még kivárok arra, hogy hányan téglásítják a telefonjukat
-
kcsa
veterán
A jelek szerint jön a végleges MM verzió. Már várom
-
kcsa
veterán
válasz
bodoraudio #4322 üzenetére
azért tedd hozzá, hogy még mindig a kínaira
-
kcsa
veterán
válasz
bodoraudio #4300 üzenetére
én is kíváncsian várom mi lesz - a bétához nem volt bátorságom.
-
kcsa
veterán
válasz
bodoraudio #4298 üzenetére
Ja hogy kínai, úgy már értem
-
kcsa
veterán
válasz
bodoraudio #4296 üzenetére
Changelog vagy valami van? Látszólag senki sem tud még róla
(xda-n és huaweiblog-on sincs fent semmi)
-
kcsa
veterán
válasz
nebancsa #4283 üzenetére
Attól még van értelme, hogy te nem látod
Konkrétan úgy működne, hogy ha az eszköz a közelben van, akkor nem kér jelszót vagy feloldó rajzot, vagy akármit. A tabletjén nincs ujjlenyomat olvasó, úgyhogy ott kényelmes lenne.
Nálam sem működik, de van valami figyelmeztetés telepítés közben, hogy csak az egyik lock screennel megy, az ujjlenyomat olvasós meg pont nem az. Ennél több energiát nem feccöltem bele, jó nekem a leolvasó is.
-
kcsa
veterán
válasz
Soucaller #4256 üzenetére
Megrögzött WP user voltam, aztán vagy egy fél év eszközcserebere után jutottam el Mate7-hez, tavaly májusban. Ezt már leírtam, de ez az első, amit nem akartam két héten belül cserélni. Ezzel együtt kicsit kezd öregecske lenni (mobilos viszonylatban), de talán még nem veszett fejsze nyele.
Elvileg lesz 6.0, aztán meglátjuk milyen minőségű lesz a frissítés
-
kcsa
veterán
-
kcsa
veterán
válasz
barcsajani #4207 üzenetére
Úgy már más. De mivel az előző telefonod nem ismerem, nem tudom jobban járnál-e
-
kcsa
veterán
válasz
barcsajani #4205 üzenetére
Nem kicsit olcsó. Gyanakodnék a helyedben
-
kcsa
veterán
Nálam van gond: BT kihangosítóra mostanában nem adja át a hangot, csak jellemzően restart után. Néha már gondolkodtam hogy földhöz vágjam
-
kcsa
veterán
-
kcsa
veterán
válasz
szabochris #4096 üzenetére
Az általam javasolt translate sokat segítene a linkelt szöveg megértésében. Több európai felhasználó is megkapta a bétát. Kínaiak meg már elég régen.
-
kcsa
veterán
válasz
szabochris #4089 üzenetére
Ezek szerint nem beszélsz angolul, mert nem cikket linkeltem.
-
kcsa
veterán
válasz
szabochris #4085 üzenetére
Tessék. Esetleg.
-
kcsa
veterán
XDA szerint pár helyen már terítik a MM betat.
-
kcsa
veterán
Szerintem nem igazán voltál lehurrogva, de ha meghallom a betűtípus váltást, mindig ez jut eszembe, és ettől hánynom kell:
A standard fontok általában elég jól olvashatók és esztétikusak (számomra), valahogy nehezen fogadom el hogy ezen feltétlenül változtatni kell. De ahány ház annyi szo
pkás ugye -
kcsa
veterán
Mivel már a harmadik kijelzővédő "üvegfóliámat" törtem el fél év alatt (ahol kisgyerek van...), ezért berendeltem egy tizes pakkot. Ha valakit érdekel egy-két darab, beszerzési áron megszámítom, de legalább kettő maradjon nálam
-
kcsa
veterán
válasz
gabor_01 #3964 üzenetére
Egyébként ezért álltam le a kínai telefonokkal lassan egy éve, mert mindegyikből hiányzik valami. Ha szoftveres hiány az kevésbé gond, mint egy hiányzó frekvencia.
OPO-t vettem, de LTE800 még abból is hiányzott, röhej.
Tavaly május óta használom a Mate7-et, de hosszú ideje ez az első telefon ami kibírt nálam több mint fél évet, és egyelőre nem is hiányzik semmi más.
-
-
kcsa
veterán
válasz
lobello #3858 üzenetére
Facebookon nem telefonálok, nem próbáltam.
Emlékeztető programot rakd be abba a bizonyos listába, hogy ne záruljon be lezárt képernyőnél.
Pattern unlock esetén a pöttyök a választott témától és háttértől függően lehet hogy nehezen láthatók, az én hátteremen és témám esetén egyenesen kiveri a szemem, most próbáltam ki. De egyébként is ujjlenyomattal oldom fel. Ez itt inkább user error, nem pedig szervizes téma
FM nem RDS-es szerintem sem. Szerintem ahol leírták ki se próbálták, nem ez lenne az első alkalom.
AVG-t se használok, de valószínűleg itt is némi finomhangolás szükséges: egyrészről hogy rakhasson ki üzeneteket, másrészt ne záruljon be képernyő lezárásával.
-
kcsa
veterán
válasz
joebacsi4 #3804 üzenetére
De ezt ugye nem egy screenshotból akartad megmutatni?
szerk.: Ja hogy fotó?
Nem látszik. Van ilyen hot pixel, néha előfordul. Egy pixelre viszont jellemzően nem cserélnek kijelzőt :/
De ha nem pixel, hanem egy folt, akkor olyanom nekem is van. De nem nagyon foglalkoztam vele.
-
kcsa
veterán
válasz
bodoraudio #3769 üzenetére
Xda fórum azért eléggé elhasaltatja a rakat reklám miatt. De a Play áruház nem vészes.
-
kcsa
veterán
-
kcsa
veterán
- Elhúzás van még, csak akkor van az érintős pötty, ha már eleve fel volt oldva a telefon. Kényelmesebb így.
- HD hangot engedélyezte az új firmware, régóta vártam erre. Lumia 920 mondjuk sokkal szebb hangot produkáltszerk.: most láttam hogy kedvenc fórumozómat kivágták innen. Azért van ekkora nyugalom mostanában
-
kcsa
veterán
válasz
csalafinta65 #3611 üzenetére
Forrás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest