- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofera
csendes tag
Azt hogy is kell mármint a wipeot?Mert ugye feltettem használtam a lolit kb.két hete raktam fel eddig minden mükődőtt is de ma reggel újra inditottam a telót majd azóta nem mükődik mióta újraindult a mozgásvezérlésben semmi hiába állitom be és a fényérzékelő sem.
-
nofera
csendes tag
Sziasztok.Olyan gondom akadt feltettem a lolit az imént ujrainditottam a telót de a fényérzékelő,dupla koppintás sem mükődik azóta.tudnátok valamit tanácsolni mi lehet a baj ?
-
nofera
csendes tag
Sziasztok.Valahogy elnyomkodta a gyerekem a telót és eltünt alulrol mind a három gomb.Hogyan tudom visszavarázsolni ???? S.O.S
-
nofera
csendes tag
Sikerült!Nagyon szépen köszönöm a te segitségedet is porterocka
-
nofera
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm!Sikerült beállitani vagyis átállitani amilyenre szerettem volna.Még 1 kérdésem lenne feloldási más képeket hogy tudnék beállitani vagy hová másoljam.Arra gondolok pl. hogy csinálok egy képet és azt szeretném betenni feloldáskor hogy az jöjjön be . Remélem érthetően irtam le mire gondolok
Külön köszönöm a te segitségedet GodWhiz -
nofera
csendes tag
Sziasztok.Nagy vágyam teljesült azzal,hogy vettem magamnak egy ilyen készüléket a napokban.Most segitségeteket kérném abban,hogy hogyan és mivel tudom azt állitani hogy mikor feloldom a képernyőt fennt legyen az óra mert most alul van és pl.új képeket is szeretnék betenni oda.Szétnéztem pl.a témáknál de ott nem találtam ilyen beállitást.Kérlek ha tudtok megoldást a próblémámra válaszoljatok!Előre is köszönöm szépen a segitségeteket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FOTÓS beárazás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5000 napja regisztráltam
- GTA V
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged