- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
keekee
tag
válasz
scyllarus #4278 üzenetére
Szia, köszi, nézegetem a listát, szép gyűjtemény. Gondoltam nem árt egy twrp előtte, de a fastboot menüben azt írja magáról, hogy "phone locked" de ha lekérdezem adb-vel, az meg aszongya:
(bootloader) Bootloader Lock State: UNLOCKED
(bootloader) Bootloader WidevineKey: WidevineKey_VALID
(bootloader) System State: need to verify
(bootloader) Boot image need to be verified
(bootloader) Recovery image need to be verified
(bootloader) Bootloader Version: 001.001.000szóval franc se érti
kingroot egyébként működött, a két fos telekomos alkalmazáson kívül végülis mindent le tudtam szedni, ami felesleges, úgyhogy még az is lehet, hogy így marad a rendszer. Azért ha van ötletetek, bármit szívesen kipróbálok
-
Santino
aktív tag
válasz
scyllarus #4254 üzenetére
Én igazából e fórum miatt váltottam (PH! app), mert a gyári firmware 4.4.4, oda pedig nem fejlesztették az appot.
Nekem bevált, kb 2 naponta töltöm, ahogy az eredetivel is. Sokkal szabadabban tudsz tulajdonosa lenni a készüléknek.
A GPS probléma néha előjön, néha nem. Igazából nem tudom, hogy készülék probléma e vagy navigációs probléma. Az esetek 95 százalékában nincs vele gond.
A kamera tényleg gyengébb lett valamivel, de egy megfelelő alkamazás sokat segíthet, jelenleg ugyanolyan képeket csinálok vele, mint a régi időkben.
És az is sokat számíthat, hogy az SD kártyádat tudod a rendszer részeként is használni, akkor pedig bőven kitolódik a 8 GB-os korlát.
A néhány másodpercig történő nem reagálást (ahogy Ernesst említette) korábban én is tapasztaltam, de sajnos nem tudom, hogy melyik verzióban (hetente majd havonta frissült a 14.1). A mostani 20180404-ben még nem tapasztaltam. És úgy emlékszem, hogy a legutolsóban sem (talán 20180801) volt.
A gyorsasága, számomra meglepő volt, régi hardware, gondoltam akadozva fogja vinni az újabb android verziót. De nem, teljesen kezelhető.
De ha esetleg ebben gondolkodsz, a bootloader ki kell nyitni, hogy egyáltalán valamit kezdeni tudj vele. -
Ernesst
aktív tag
válasz
scyllarus #4254 üzenetére
Szia! Az UI animációk gyorsabbak, érzésre pörgősebb a rendszer. Időnként viszont nálam elég komoly lagok jönnek elő, van, hogy 5-10 mp-ig nem reagál semmire. A kamera rosszabb, az akkuidő szintén karcsúbb (4-5 óra SOT maximum, a gyári 7 óra helyett).
Már nem ezt a mobilt használom a mindennapokban, az elképzelés az volt, hogy jó lesz a kocsiba navigációnak. A gyári rendszer pontatlan gps-e miatt cseréltem romot, de sajnos nem lett sokkal jobb.
Viszont így kompatibilis az újabb appokkal, több beállítási lehetőség van, van app jogosultság-kezelés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest