- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
Santino
aktív tag
válasz
Ernesst #4269 üzenetére
Szia!
Elnézést, lusta voltam visszakeresni, hogy ki említette az akadozást!Gondoltam, hogy nekilátok alaposabban megnézni, hogy melyik alkalmazás vagy alkalmazások fogják meg ennyire a CPU-t, de aztán -miután írtad is a Google keretrendszerrel kapcsolatos észrevételedet- rájöttem, hogy szinte mindegy is. Ha már egy alap frissítés "megoldja" ezt, akkor nem nagyon van még mit vesézni rajta. Ha meg letiltanám az összes frissítést, akkor ugyan lenne egy jó, régi hardware/új software kombinációjú gyors telefonom, az összes lehetséges szolgáltatás mellőzésével. Magyarul nem lenne értelme. (kósza gondolat: esetleg ha a google szolgáltatásokat megnyírbálnám???)
A CM12-t nem használtam ezen a készüléken, a gyáriról azonnal a LOS 14.1-re mentem át. De valószínűleg megnézem majd, hogy a CM12 nekem mennyire tetszene ezen a készüléken. Egyenlőre még 2-3 hónapig marad ez a felállás, január-február környékén tervezek venni egy másik készüléket és akkor lehetőségem nyílik majd a CM12 tesztelésére ezen a vason.
-
Santino
aktív tag
-
Santino
aktív tag
válasz
Ernesst #4260 üzenetére
Szia!
Köszönöm az infót, kiderült a probléma. Én olyan TWRP 3.akármi verziót probáltam felrakni, ami nem volt kompatibilis a készülékemhez. Mindegyik olyan 24-25-26 MB volt, a Te általad linkelt pedig 20 MB alatti. Persze azonnal felment, utána pedig a firmware is. Köszönöm a segítségedet.
Viszont lenne egy kérésem: 14.1 fimware-t meg tudnál nekem osztani? Nekem csak a 20180404 van meg, Telepítés után csak update-eltem automatikusan, külön nem töltöttem le. -
Santino
aktív tag
válasz
Ernesst #4253 üzenetére
Szia!
Elmondom mi a gondom: nyár végén megjelent a 15.1 verzió, de nem tudom feltenni. Ugyanis a TWRP-ből a 2.akármi verzió nem tudja felrakni a 15.1 firmware-t. Viszont a TWRP 3.akármi verzió meg nem megy fel a telefonra.
Nekem a 14.1-ből a 2018.0404 van fent.
Keresem a megoldást a 15.1 felrakására.Ha nem tudom megoldani, akkor opcióként feltennék egy 14.1-ből későbbi kiadást. Sajos már nem találok letölthető verziót, nekem lementve csak a 20180404 van meg.
Valamelyik opcióban tudnál nekem segíteni?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest