- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
4.3-al érkezett nem?
Ha igen akkor általában egy főverziót szoktak frissíteni.Xperia L-em volt na a Sony az nem szeret frissíteni,volt ott is hiba amit a mai napig nem javítottak.
Most is azt mondom nem kell Lolli nekem,maradjon ez kisebb hibajavításokkal és adjanak egy EMUI 3.0-át vagy 3.1-et.(Bár ez utóbbi talán csak Lollira van.)
Majd előbb utóbb ráállnak a gyártók,hogy felesleges időpocsékolás frissíteni.
Max hibajavításokat fognak kiadni.Ha kell új rendszer,vegyél új telót.
-
törölt tag
General a méretet jelöli. Létezik nem Telekomos, csak nem fog felmenni. HA ROOT -olsz ki tudod pucolni, vagy custom ROM.
Manapság én már egy kicsit nevetségesnek tartom, hogy a szolgáltatók ennyire erőlködnek az egyedi ROM -okon. Voda még rosszabb ebből a szempontból.
bubus66:
-
törölt tag
-
dokee78
félisten
Más:
Erre ötlet?
Ti,ha megnyomjátok a Wifi gombot,bekapcsol vagy a Wifi beállítások jön be? -
törölt tag
General a nagyobb méretű FW -t jelenti. Függetlenül attól, hogy normál vagy egyedi FW -ről van szó.
Csak szolgáltatós FW -nél nem mindig írják oda.
Azért general, mert képes regenerálni az SW -t, több fájlt tartalmaz, mint az OTA.
DE az való igaz, hogy amire ő gondol (szerintem), az nem fog felmenni.
-
lesi20
csendes tag
Rámentem a mobil hivatalos Huawei Oldalára
http://consumer.huawei.com/en/support/products/technicalspecs/ascend-g620s.htm
A jobb fölső sarokban van egy menü, jobbrol a második (a Support és a More Products) közzöt ott van az Emui
Rákantitottam erre kijöt az Emui 3.0 oldala http://emui.huawei.com/en/
Ott rámentem a Download ikonra, erre kjött egy mobil lista ami között ott van a G620s...
Ergo elvileg kijött rá
-
törölt tag
Attól, hogy magasabb az FW száma, még nem jelenti azt, hogy fel is megy. Jó példa erre a Vodás FW -k. Lehet belőle bootloop, vagy csak simán fail is. Persze az is lehet, hogy simán felmegy.
(#1181) acronka:
Azt megkérdezhetem, hogy honnan van ez a telefon? Csak az FW miatt, meg hogy írtad független.Csak a frissítés miatt kérdezem, hogy az itteni tulajdonosok telefonjával mennyire vonható párhuzamba.
2.3 alatt teljesen stock ROM -on nem tudok ilyenről.
-
törölt tag
Általában van bennük, de ez sem mindig törvényszerű. Érdekes módon pl. angol-UK FW -k esetében elő szokott fordulni, hogy nincs benne magyar nyelv. Telekomra viszont nem biztos, hogy fel fog -e menni.
DE ha nincs köztes FW, akkor lehet csak parancssorból lehet vissza flash -elni. Azt hiszem qltsar -nak volt már fent egy 3.0, de nem emlékszem már, hogy custom vagy kínai (vagy egyéb) ROM.
(#1175) acronka:
3.0 -ban, amelyikben benne van ez az opció, általában a beállításokban a megjelenés alatt található. -
törölt tag
Szerintem nem Telekomos, vagy át lett SW -zve. DE erre én is kíváncsi lennék. Amúgy B256 EMUI 3.0 -s.
-
-
szlobod95
csendes tag
-
qltsar
veterán
Nem, csak a stock recovery tudja felrakni az update.app csomagot. De ha már recovery-t cserélsz az azt jelenti, hogy nyitvavan a bootloader, akkor meg már rakhatsz fel custom ROM-ot, amiben nincs annyi szemét
.
Főleg, hogy most jött ki a napokban egy új CM a telefonra
. [link]
-
-
-
voyager4.4
senior tag
Helló !
Erőssen ajánlott a készülék, főleg, hogy most a T. akciózta.
Pro: IPS, korszerű soc, 8 giga tárhely, minőségi bőr hatású hátlap, példás összeszerelés.
Kontra: itt a fórumban olvastam, hogy néha kevés az az 1 giga ram, (egyébként ebben a kategóriában így is bőven jó, max a honor 3c van 2gigával hasonló áron, de ott meg a soc öregecske)Összességében: ennyi pénzért nincs jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest